Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Beruskaa - rehabka chodí i k maminkám po spontánním porodu, nejspíš jste se jen minuly (což by se samozřejmě stávat nemělo a nechápu, že k tomu může dojít
), se mnou málem taky, už jsem si balila věci dom, když dorazila. Mám taky prý rozestouplé břišní svaly, dostala jsem „návod“ na cviky, ale děsně to flákám
Pořád si slibuju, že se polepším
.
Rezinka - vítej zpět, měli jste to fakt dlouhý, co? Tak snad už je dobře…?
Holky, kdo nám vlastně ještě zbývá 2v1??? Úplně jsem ztratila přehled ![]()
Ahoj,
tak jsem konečně dořešila tabulku, tak mrkněte, kdyby tam byly nějaké nesrovnalosti, ozvěte se ![]()
ŽÁ-BO, ještě nějací odpadlíci zbývají, třeba nevím, jak je na tom Lowel a Rendys a pak je tam ještě pár holek, co už 100% porodily, ale nemáme o nich info ![]()
Dobré ránko holky ![]()
my měli krásnou noc-Petříček šel hajat okolo 23.hodiny vzbudil se my až ve 4 hodiny na kojení, pak usnul nakojila jsem ho před chviličkou a zas spí hodné miminko ![]()
Ahoj hlasim se po delsi dobe. S tema cvikama a navstevou rehab. sestry jste me prekvapily. Ja mam taky po cisari a nikdo za mnou neprisel, kdyz jsem se u nas zeptala normalni sestry kdy muzu cvicit, tak me odpalkovala, ze budu mit dost starosti s malou, tak ze na to nebudu mit vubec myslenky, tak at neotravuju.
Dobré ráno ![]()
Rezi je fajn, že už jste doma
fotečky jsou super…
Já včera byla na gyndě po šestinedělí a všechno v pořádku, jen mě překvapilo, když mi řekl, že mi nemůže napsat antiko, když kojim…mohl by dát prý jen nějaký injekce, ale že ty mi nechce dát, protože beru ty kortikoidy
takže jsem bez prášků…
Žá-bo já cvičím jen proto že na to mám čas, kdybych měla dvě děti tak ho asi tolik nemám:)
Klaras já jdu na ko příští týden a HA taky mít ještě nebudu.Musím počkat až jak mi dopadnou testy na tu srážlivost krve.KDyž blbě tak ji stejně nebudu moct mít:(
HOlky odpo razíme do města, manža dostal prémie tak si jdu koupit kalhoty
A poraďte mi co mu mám koupit k svátku ![]()
Kaspi tak snad ti to dopadne dobře, budu držet ![]()
Já včera nakoupila kondomy a manžel z toho měl opravdu radost
Nesnáší je…
Jo tak to ti asi neporadím, taky je to pro mě vždycky něco, když mu musím něco koupit…naštěstí jsme si řekli, že svátky slavit nebudem ![]()
Uvidíš, že až budeš nakupovat, tak ti padne něco do oka
i když já to musim vědět vždycky předem, co jdu kupovat…
Já právě taky tak jsem zatím bz nápadu:(My je taky neslavíme, jen nějakou blbostí - já jsem třeba dostala parmazán (miluju ho) ![]()
A zásobu kondomů už máme taky ![]()
jak je to možný že kdykoliv se jdu najíst tak to ten prcek vycítí a začne ječet jako hrom ![]()
Tak jsme právě přišli z procházky byli jsme už na půl hodinky, každý den o 10 minut prodlužuji. Všem přeji krásný a ničim nerušený zbytek dne.
ahoj holky,
kdykoliv vám chci napsat tak prcek se začne dovolávat náruče ![]()
děkuji všem za přivítání ![]()
ža-ba
jj bylo to dlouhý, ale hlavně, že jsme v pořádku. Kryštůfek byl na mě příliš velké miminko a jelikož slezl dolů hodně rychle nemohli udělat císaře. Uvízl mi v porodních cestách, takže na mě rajtovaly dvě sestry a trvalo to skoro 5 minut než jsme společně vytlačiliy hlavičku…byl to masakr, po porodu mi nechtěli říct ani jestli máme holčičku nebo klučinu…museli ho resuscitovat, měl ohromné problémy s dýcháním, byl samá modřina, takže měl potom silnou žloutenku a má problém s levou ručičkou…nejdřív to vypadalo, že má stržené vazy,ale vypoadá to, že šlo jen o tak závažné pohmoždění, takže cvičíme a pomalu rozhýbáváme. Teď bojujeme s kojením, nechci to vzdát, ale sestřičky mi ho naučily na lahvičku a já ho poprvé mohla přiložit víc než po týdnu…takže teď zkoušíme co se dá, ale je to boj, občas mám chuť poslat manžela pro sunar a vybodnout se na to…ale pak ho vidím a nějak to nejde. ![]()
Jinak Rendy by už měla mít taky mimi, jen zatím nevím co a kdy, ale psala, že jde na příjem už někdy 24.2. o Lowel bohužel taky nic nevím
Rezi, hlavně, že jste v pořádku… přeji pevné zdraví a malinký je moc krásný ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat