Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
1.3.11 21:48

Rezi, hurá, vítejte doma :kytka: :-D Malý je úžasný :-D

• načítám...
4354
1.3.11 22:47

Beruskaa - rehabka chodí i k maminkám po spontánním porodu, nejspíš jste se jen minuly (což by se samozřejmě stávat nemělo a nechápu, že k tomu může dojít :-? ), se mnou málem taky, už jsem si balila věci dom, když dorazila. Mám taky prý rozestouplé břišní svaly, dostala jsem „návod“ na cviky, ale děsně to flákám :oops: Pořád si slibuju, že se polepším :wink: .

Rezinka - vítej zpět, měli jste to fakt dlouhý, co? Tak snad už je dobře…?

Holky, kdo nám vlastně ještě zbývá 2v1??? Úplně jsem ztratila přehled :oops:

• načítám...
24837
2.3.11 08:27

Ahoj,

tak jsem konečně dořešila tabulku, tak mrkněte, kdyby tam byly nějaké nesrovnalosti, ozvěte se :wink:

ŽÁ-BO, ještě nějací odpadlíci zbývají, třeba nevím, jak je na tom Lowel a Rendys a pak je tam ještě pár holek, co už 100% porodily, ale nemáme o nich info :wink:

• načítám...
3968
2.3.11 08:52

Dobré ránko holky :-D
my měli krásnou noc-Petříček šel hajat okolo 23.hodiny vzbudil se my až ve 4 hodiny na kojení, pak usnul nakojila jsem ho před chviličkou a zas spí hodné miminko :-D

• načítám...
4395
2.3.11 09:31

Ahoj hlasim se po delsi dobe. S tema cvikama a navstevou rehab. sestry jste me prekvapily. Ja mam taky po cisari a nikdo za mnou neprisel, kdyz jsem se u nas zeptala normalni sestry kdy muzu cvicit, tak me odpalkovala, ze budu mit dost starosti s malou, tak ze na to nebudu mit vubec myslenky, tak at neotravuju.

• načítám...
3524
2.3.11 09:45

Dobré ráno :-)
Rezi je fajn, že už jste doma :potlesk: fotečky jsou super…

Já včera byla na gyndě po šestinedělí a všechno v pořádku, jen mě překvapilo, když mi řekl, že mi nemůže napsat antiko, když kojim…mohl by dát prý jen nějaký injekce, ale že ty mi nechce dát, protože beru ty kortikoidy :-( takže jsem bez prášků…

• načítám...
4395
2.3.11 09:46

Jo a uplne jsem zapomnela, vsechny miminka jsou moc hezky :-D

• načítám...
12429
2.3.11 10:03

Žá-bo já cvičím jen proto že na to mám čas, kdybych měla dvě děti tak ho asi tolik nemám:)

Klaras já jdu na ko příští týden a HA taky mít ještě nebudu.Musím počkat až jak mi dopadnou testy na tu srážlivost krve.KDyž blbě tak ji stejně nebudu moct mít:(

HOlky odpo razíme do města, manža dostal prémie tak si jdu koupit kalhoty :dance: A poraďte mi co mu mám koupit k svátku :roll:

• načítám...
3524
2.3.11 10:11

Kaspi tak snad ti to dopadne dobře, budu držet :palec:
Já včera nakoupila kondomy a manžel z toho měl opravdu radost :mrgreen: Nesnáší je…
Jo tak to ti asi neporadím, taky je to pro mě vždycky něco, když mu musím něco koupit…naštěstí jsme si řekli, že svátky slavit nebudem :-)
Uvidíš, že až budeš nakupovat, tak ti padne něco do oka :wink: i když já to musim vědět vždycky předem, co jdu kupovat…

• načítám...
12429
2.3.11 10:32

Já právě taky tak jsem zatím bz nápadu:(My je taky neslavíme, jen nějakou blbostí - já jsem třeba dostala parmazán (miluju ho) :mrgreen:
A zásobu kondomů už máme taky :mrgreen:

• načítám...
3968
2.3.11 11:23

jak je to možný že kdykoliv se jdu najíst tak to ten prcek vycítí a začne ječet jako hrom :-D

• načítám...
12429
2.3.11 11:45

Mají na to zvláštní buňky :mrgreen:

• načítám...
1274
2.3.11 14:36

Tak jsme právě přišli z procházky byli jsme už na půl hodinky, každý den o 10 minut prodlužuji. Všem přeji krásný a ničim nerušený zbytek dne.

• načítám...
898
2.3.11 16:59

ahoj holky,
kdykoliv vám chci napsat tak prcek se začne dovolávat náruče :lol:
děkuji všem za přivítání :hug:

ža-ba
jj bylo to dlouhý, ale hlavně, že jsme v pořádku. Kryštůfek byl na mě příliš velké miminko a jelikož slezl dolů hodně rychle nemohli udělat císaře. Uvízl mi v porodních cestách, takže na mě rajtovaly dvě sestry a trvalo to skoro 5 minut než jsme společně vytlačiliy hlavičku…byl to masakr, po porodu mi nechtěli říct ani jestli máme holčičku nebo klučinu…museli ho resuscitovat, měl ohromné problémy s dýcháním, byl samá modřina, takže měl potom silnou žloutenku a má problém s levou ručičkou…nejdřív to vypadalo, že má stržené vazy,ale vypoadá to, že šlo jen o tak závažné pohmoždění, takže cvičíme a pomalu rozhýbáváme. Teď bojujeme s kojením, nechci to vzdát, ale sestřičky mi ho naučily na lahvičku a já ho poprvé mohla přiložit víc než po týdnu…takže teď zkoušíme co se dá, ale je to boj, občas mám chuť poslat manžela pro sunar a vybodnout se na to…ale pak ho vidím a nějak to nejde. :think:

Jinak Rendy by už měla mít taky mimi, jen zatím nevím co a kdy, ale psala, že jde na příjem už někdy 24.2. o Lowel bohužel taky nic nevím

• načítám...
1274
2.3.11 17:23

Rezi, hlavně, že jste v pořádku… přeji pevné zdraví a malinký je moc krásný :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+