Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3946
25.2.11 16:47
reshberry píše:
Všechny zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli dáváte večer, když se díváte na televizi miminka spát do ložnice, nebo jsou s Vámi. Mám strach, aby se malému samotnému něco nestalo, ale prý by neměl večer být v hluku (TV a tak).

Tak my televizi nemáme :lol: tak se na nic nedíváme, ale v ložnici ho necháváme samotného často, máme monitor dechu a ten by přeřval i diskotéku.

• načítám...
12429
25.2.11 17:10

Večer dáváme malýho spát do postýlky do ložnice, přes den tam není.Máme monitor a ještě zapnutou chůvičku:)

• načítám...
2000
25.2.11 18:10

kiki moc hezka :huban:

• načítám...
9199
25.2.11 18:14

Maly je v postylce skoro porad. Sice tam co chvili litam pokud nespi - rad blinka. Taky mame NANNY a chuvicku. Rikam si, ze kdyz spim - tak ho taky nehlidam

• načítám...
725
25.2.11 20:45

U nás je to horší, my máme jeden pokoj a kuchyň, Nikča spí v postýlce v kuchyni a my na rozdělávacím gauči v obyváku a Kristýnka v postýlce, televize hraje, a jí to nevadí, Nikča byla odchováná u telky a teď si to nemůžu vynachválit, nevzbudí jí ani Kristýnka když se stane že v noci pláče…Ani pes který štěká pod okny.
Takže jestli můžu doporučit, spát při menším hluku neuškodí.

A dbeska mi Kristýnka spala 5 hodin v kočárku na chodbě, je tam příjemných 15stupňů.
S Nikčou jsme byli u doktora, měla teploty, a kašel neustoupil, tak raději, operaci jsme museli zrušit, tak až se uzdraví.

• načítám...
9199
26.2.11 16:54

Tak dnes jsme pokrtili kocarek - byli jsme na mini prochajde :lol: . Taky musim dnes Danecka pochvalit - cely den je moooc hodnoucky - asi dohani dvoudenni spankovy deficit :lol: A pro zmenu mam nedeli, takze se mi to zatim nesrovnalo, ale „po vcerejsi sobote“ je to normalni :lol:

• načítám...
1274
27.2.11 13:47

ahojky děkuji všem za odpovědi, dnes tedy zkusíme dát malého do ložnice, uvidím, jak se naběhám :-) hezký zbytek neděle

• načítám...
9199
27.2.11 19:58

Ahojky, tak ja dnes konecne poradne provetrala kocar :dance: . Na takove prochajde jsem nebyla naposled nevim kdy :nevim: - snad nekdy v rijnu :oops: Unavila me vic nez Danecka - ten si celou cestu ze spanivydaval ty sce „skreky“ :lol:

• načítám...
2000
27.2.11 20:19

my dneska taky byli venku a malymu se to moc libilo

• načítám...
24837
27.2.11 20:24

Ahoj, my jsme dneska taky notně vyvenčení :wink:

Nosánku, malému už budou 2 měsíce 8-o Tý jo, to to letí :wink: Procházka - už bych se taky těšila jak malá :wink:

• načítám...
12429
28.2.11 09:53

Nosánku vím jaký to je, taky jsem byla na první prochajdě po víc jak 2měsících a pěkně jsem ji obrečela :mrgreen:
My jdem dneska na kyčle.

• načítám...
9199
28.2.11 10:18

Ahojky,
tak my dnes mame uz dva mesice. :kytka: Danecek se na to uz dnes 2× nadherne vys… a krasne na to cely den prdi :lol: . :andel:
Dnes vyrazime na prochajdu znova, ale nevim kde. Po ceste se mi moc chodit nechce a kazdy den stejne me dlouho bavit nebude a navic je to tady do kopce - aspon budu mit svaly :lol:

• načítám...
12429
28.2.11 10:23

Z toho si nic nedělej, my máme taky dvě trasy - jedno sídliště a druhé sídliště :zed: už to máme obejíté.Ale o víkendu jsme vzali autíko a popojeli a prošli se v lese:)

• načítám...
9199
28.2.11 10:53
Kaspinka píše:
Z toho si nic nedělej, my máme taky dvě trasy - jedno sídliště a druhé sídliště :zed: už to máme obejíté.Ale o víkendu jsme vzali autíko a popojeli a prošli se v lese:)

Testovani kocaru ve stizenem terenu ? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
12429
28.2.11 11:48

ani moc ne, byla tam cyklostezka :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí