Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
reshberry píše:
Všechny zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli dáváte večer, když se díváte na televizi miminka spát do ložnice, nebo jsou s Vámi. Mám strach, aby se malému samotnému něco nestalo, ale prý by neměl večer být v hluku (TV a tak).
Tak my televizi nemáme
tak se na nic nedíváme, ale v ložnici ho necháváme samotného často, máme monitor dechu a ten by přeřval i diskotéku.
Večer dáváme malýho spát do postýlky do ložnice, přes den tam není.Máme monitor a ještě zapnutou chůvičku:)
Maly je v postylce skoro porad. Sice tam co chvili litam pokud nespi - rad blinka. Taky mame NANNY a chuvicku. Rikam si, ze kdyz spim - tak ho taky nehlidam
U nás je to horší, my máme jeden pokoj a kuchyň, Nikča spí v postýlce v kuchyni a my na rozdělávacím gauči v obyváku a Kristýnka v postýlce, televize hraje, a jí to nevadí, Nikča byla odchováná u telky a teď si to nemůžu vynachválit, nevzbudí jí ani Kristýnka když se stane že v noci pláče…Ani pes který štěká pod okny.
Takže jestli můžu doporučit, spát při menším hluku neuškodí.
A dbeska mi Kristýnka spala 5 hodin v kočárku na chodbě, je tam příjemných 15stupňů.
S Nikčou jsme byli u doktora, měla teploty, a kašel neustoupil, tak raději, operaci jsme museli zrušit, tak až se uzdraví.
Tak dnes jsme pokrtili kocarek - byli jsme na mini prochajde
. Taky musim dnes Danecka pochvalit - cely den je moooc hodnoucky - asi dohani dvoudenni spankovy deficit
A pro zmenu mam nedeli, takze se mi to zatim nesrovnalo, ale „po vcerejsi sobote“ je to normalni ![]()
ahojky děkuji všem za odpovědi, dnes tedy zkusíme dát malého do ložnice, uvidím, jak se naběhám
hezký zbytek neděle
Ahojky, tak ja dnes konecne poradne provetrala kocar
. Na takove prochajde jsem nebyla naposled nevim kdy
- snad nekdy v rijnu
Unavila me vic nez Danecka - ten si celou cestu ze spanivydaval ty sce „skreky“ ![]()
Ahoj, my jsme dneska taky notně vyvenčení ![]()
Nosánku, malému už budou 2 měsíce
Tý jo, to to letí
Procházka - už bych se taky těšila jak malá ![]()
Nosánku vím jaký to je, taky jsem byla na první prochajdě po víc jak 2měsících a pěkně jsem ji obrečela ![]()
My jdem dneska na kyčle.
Ahojky,
tak my dnes mame uz dva mesice.
Danecek se na to uz dnes 2× nadherne vys… a krasne na to cely den prdi
. ![]()
Dnes vyrazime na prochajdu znova, ale nevim kde. Po ceste se mi moc chodit nechce a kazdy den stejne me dlouho bavit nebude a navic je to tady do kopce - aspon budu mit svaly ![]()
Z toho si nic nedělej, my máme taky dvě trasy - jedno sídliště a druhé sídliště
už to máme obejíté.Ale o víkendu jsme vzali autíko a popojeli a prošli se v lese:)
Kaspinka píše:
Z toho si nic nedělej, my máme taky dvě trasy - jedno sídliště a druhé sídlištěuž to máme obejíté.Ale o víkendu jsme vzali autíko a popojeli a prošli se v lese:)
Testovani kocaru ve stizenem terenu ?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat