Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
28.2.11 20:14

Taky jsem dneska nějaká mrtvá, ale ještě budem umývat a krmit.
 Dobrou

• načítám...
2578
28.2.11 20:21

Marki- já mámm kapky Sab a k tomu dávám čaj feniklový - koupila jsem granulovaný od čajánku Větrníček (je tam ještě heřmánek) Kapky dávám tak 4denně (jak si vzpomenu :oops: ) a ten čaj - uvařím ho deci ale tu celou nevypije, myslím tak slabou půlku že vypije a pít mu dávám trošku dopoledne a odpoledne ale jelikož je narozdíl od mlíka hořký tak mám celkem boj to do něj dostat :mrgreen:

• načítám...
3946
28.2.11 20:32

Kaspinka : v Chiccu jsme byli, tam je nejmíň lidí. Taky jsme ze všeho vyrostli :mrgreen:

• načítám...
2000
28.2.11 21:37

market dikec, tak ja mam sice nejaky sackovy ale nevedela jsem kolik mu ho muzu dat, zkusime zitra.
ja jsem s porodnice shanela po znamych vel. 50 a mame asi dvoje dupacky a dve soupravy- kalhoty a mikinu a az na jednu mikcu co je vetsi tak uz nam je vsechno maly a hlavne bojujeme s ponozkama, malej ma docela velke nohy takze nam zacinaji byt dost tesny, pekne se nam satnik provetral, zacinam chystat krabici na male oblecky :lol:

• načítám...
9199
1.3.11 07:58
Markita píše:
zacinam chystat krabici na male oblecky :lol:

taky tak, zatim jsou v tesco taskach, ale krabice to jisti :lol:

Jinak holky dobre ranko, dnesni noc byla celkem nic moc, ale ziju, po 11 mame it na krevni obraz, tak to zase bude boj maleho oblect a doufat, ze se po papani nepoblinka :lol: Jeste ze ho tam nemusim svlekat, vytahneme jen pravou rucicku a sundame rukavicky :lol:

• načítám...
3221
1.3.11 07:58

AHoj, ty jednorázové podložky se dají koupit kdekoliv v drogerce, jsou u plenek… :palec:

• načítám...
758
1.3.11 09:33

Ahoj holky, my jsme vcera byli venku od 11 do 13:30 a pak od 15:30 do 17:00. Bylo krasne, a na nase ditko plati opravdu jen navlect a vyjet ven, jakmile ho dam do fusaku, padne za vlast a spi pak 4 hodky v kuse.

Klaaras - moc ti to slusi, mas super postavu, to bych chtela taky, ale ja mam porad 10 kg nahore. Maly je moc hezky.

Jo a holky ted uz nevim kdo se ptal, ale podlozky se daji koupit vsude, ja je kupuji v DM je tam 10 ks, cena ca 200,–.

Ja jsem spise na modernu, moje mamka zase rada plete, takze to tak nejak stridam a podoma jedeme jen na dupkach a bodyckach, sem tam puncochacky. je to pohodlnejsi. Kdyz jedeme ven, vetsinou teplacky, riflicky, laclacky.

Fenyklovy caj mam sackovy, udelam hrnek (2 dcl) a maly vypije tak 50 ml za den. Nekdy mu to osladim (trosicku) a dneska manzel koupi nejaky sackovy cajik pro kojence, protoze ten nas musi mit porad neco v puse, uz mu davam 120 ml (krmim kazde 3 hodiny) a on mi po 2 hodinach rve jako tur, dokud nedostane flasku, takze holt bude cajik, protoze 120 ml je dost (upozornuji, ze doktorka rikala, ze mam davam 60ml to by mne snedl jak otesanek svoji mamu - to bych fakt psychicky nevydrzela kdyz nahodi ten svuj nejvyssi level a vzteka se tak az bubla) Zdravim a preji krasny den, ja jdu krmit a pak vyjizdim s kocarkem a se psem. papapa

• načítám...
12429
1.3.11 09:42

Holky máte některá zkušenosti s rektální rourkou?Já jsem ji nechtěla ale malej se v noci u jídla tak kroutil až mi ho bylo líto.

• načítám...
2578
1.3.11 09:53

ahoj holky

Kass:to neporadím- já ji také nemám ale už o ni uvažuji - nevím čím to je ale malej se mi také v noci u jídla kroutí ale zvláštní je že jen u jednoho prsa u kterého kojím na fotbalistu (měla jsem ho popraskané a tato pozice mě nebolí ) a u toho druhého kojím v leže nebo ho mám normálně v ruce a to se nekroutí nic, hezky u to usne, tak nevím čím to je :nevim:

Evik: krásnou vycházku :palec: my chodíme až po obídku :mrgreen:

• načítám...
24837
1.3.11 10:35

Ahoj,

fotky krásný, máte pěkné mrňousky :-D :palec:

U nás to celkem jde, Kačka občas vyvádět musí, zřejmě, abychom věděli, že ji máme :lol: Včera odpoledne zvládla prořvat celé, já plotnu studenou, tak jsem vařila až večer, ale zvládáme :wink:

Kaspi, rektální rourky se neboj, klidně ji zkus, ať se malému uleví :-D Nějakého návyku bych se nebála.Ať zabere :hug:
A speciálně pro tebe kulinářské okénko :wink: : včera br. knedlíky s vajíčkem, dnes rizoto, zítra čočka :wink:

Pěkný den :mavam:

• načítám...
12429
1.3.11 11:31

Fragi díky :mrgreen: dneska na vaření peču, dám si rohlík ale zítra asi budu muset :-? Čočka?To budeš jíst taky?Já bych si ji totiž horzně ráda dala, ale malýho by to asi roztrhlo :lol:

• načítám...
24837
1.3.11 11:44

Kaspi, no, já vařím tu červenou čočku, má se používat na vaření pro děti :wink: A stejně si ji vezmu tak nějak symbolicky :wink: Ale už to mám ozkoušeno a dobrý 8-)

• načítám...
725
1.3.11 11:48

my dneska smažák s kaší a čočkovou polévku, ale já mám z víkendu vývar.

• načítám...
12429
1.3.11 11:55

O té červené vím,ale ještě jsem neměla odvahu ji vyzkoušet:)

• načítám...
3968
1.3.11 11:58

Ahojky holky :-D
máte krásný miminka a všem vám to moc sluší :-D
No a teď my-v sobotu nám prořval celou noc-vůbec jsme nespali, v neděli a včera byl hodňoučké miminko a dnešní noc-manžela jsem nechala spát, ale mně bobek řval od jedný hodiny ráno s přestávkama do 6 hodiny rannípak my vytuhl a spal až do 11 hodin :-D tak jsem ho nakojila a snažíme se ho uspat-teď zkouším kdo vydrží řvát dýl :-D protože to není takovej ten hysterickej pláč jako v sobotu :-D
vypadá to, že se unavil a spí :dance:
maminka může jít konečně papat

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex