Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, hlásím se po víkendu ![]()
v sobotu jsme byli na oslavě narozenin, ale já si to vůbec neužila, malej celou dobu brečel, bolelo ho bříško, tak jsem s nim byla zavřená jinde a uklidňovala ho, pak jsem to vzdala a jela s ním domů ![]()
No a v neděli jsme byli u našich a tam byl zlatíčkovej, chvilinku plakal, tak jsem mu dala rourku a pak celou dobu spinkal ![]()
Dneska se chystáme ven, tak už se těšim, že se vyvětram…
Zítra jedeme na kyčle, tak jsem zvědavá, snad to bude dobrý…
Přikládám fotku malýho, jak byl vyfešákovanej na návštěvu ![]()
Klari, ten je uz veliky
a taky ti rád zaklani hlavicku - Danecek ma taky takove tendence
. Obliknutej je jako velky chlap - slusi mu to
Ale priznam, se, ze ja bych tak malemu mimi riflicky neoblekla - nejak mi to nejde pod nos
. Ja jsem na ty dupacky a pletene soupravicky ![]()
nosanku, to ja yase nemusim ty pleteny soupravicky. my mame taky rifle ale jeste nam jsou velke, ale mame jedny laclacky
Nosánku,jj hrozně rád zaklání hlavičku, občas je to něco jí uhlídat
Jinak ty rifle jsou měkoučké, vůbec nejsou z klasický rifloviny…já právě taky nemusim ty pletené soupravičky, ale každý má jiný vkus ![]()
Markit malej je taky fešák v kalhotech ![]()
Klaras, malý je fešák, a mamince to moc sluší ![]()
Holky kolik máte po porodu nahoře? já mám 10 dnů po porodu nahoře ještě 7kg
a bříško neni co to bývalo…
Markit,taky to malému sekne. Já taky nejsem na pletené
ale lacláčky jsou nám velké, takže máme zatím dupačky ![]()
Markit, když koukám na tu fotku, musím se zeptat odkud máš ty jednorázové přebalovací podložky? a na kolik vyjdou? stejné měly i v porodnici, tak nevím jestli je můžu koupit v lékárně?
Markit: lackacky jsou krasne
Ja vim holky - je to vec vkusu
. A kazde miminko je pekne at je v cim je - hlavne ze je v cistouckym a kdyz neplace, tak je mu urcite pohodlne ![]()
Al3do děkuju ![]()
Já mám nahoře ještě 8 kilo a to už jsem 6 týdnů po porodu, mám dole 11 kg, ale neřeším to…břicho mám taky takový sulcový…
aldo no podlozky jsou ze spitalu, mamka je zravotni sestra, ale asi se daji koupit v lekarne to nevim
z vahou se netrap, ja v porodnici nechala 7kg a mesic po porodu mam dole uz 11kg pujde to dolu, bricho mam porad trochu rosolovity ale ted uz to je asi vic spek, kuze uz se trochu stahla, ale necvim, mela bych s tim zacit, protoze se nevlezu do rifli musim nosit tehu a doma teplaky ![]()
klaaras píše:
Al3do děkuju
Já mám nahoře ještě 8 kilo a to už jsem 6 týdnů po porodu, mám dole 11 kg, ale neřeším to…břicho mám taky takový sulcový…
CO 8 tak to jsi před těhu musela být jak nitka, postavu máš super!
ja davam na doma taky pevazne dupacky, nebo bodycko a puncochy nebo teplacky, ale kdyz jdeme trebas k doktorce tak dame ted ty laclacky, pak budeme mit i kalhoty ale zatim jsou nam velky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat