Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
28.2.11 11:53

Ahoj holky, hlásím se po víkendu :-)
v sobotu jsme byli na oslavě narozenin, ale já si to vůbec neužila, malej celou dobu brečel, bolelo ho bříško, tak jsem s nim byla zavřená jinde a uklidňovala ho, pak jsem to vzdala a jela s ním domů :-(
No a v neděli jsme byli u našich a tam byl zlatíčkovej, chvilinku plakal, tak jsem mu dala rourku a pak celou dobu spinkal :-)

Dneska se chystáme ven, tak už se těšim, že se vyvětram…
Zítra jedeme na kyčle, tak jsem zvědavá, snad to bude dobrý…
Přikládám fotku malýho, jak byl vyfešákovanej na návštěvu :lol:

• načítám...
3524
28.2.11 11:54

A jednu s maminkou :-D

• načítám...
9199
28.2.11 12:03
Kaspinka píše:
ani moc ne, byla tam cyklostezka :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
9199
28.2.11 12:20

Klari, ten je uz veliky :lol: a taky ti rád zaklani hlavicku - Danecek ma taky takove tendence :lol: . Obliknutej je jako velky chlap - slusi mu to :potlesk: Ale priznam, se, ze ja bych tak malemu mimi riflicky neoblekla - nejak mi to nejde pod nos :oops: . Ja jsem na ty dupacky a pletene soupravicky :oops:

• načítám...
2000
28.2.11 12:36

nosanku, to ja yase nemusim ty pleteny soupravicky. my mame taky rifle ale jeste nam jsou velke, ale mame jedny laclacky

• načítám...
2000
28.2.11 12:39

klarko moc mu to slusi

• načítám...
2000
28.2.11 12:40

daneckovi preji vsechno nejlepsi k dvoumesicnim narozeninam :kytka: :huban:

• načítám...
3524
28.2.11 12:48

Nosánku,jj hrozně rád zaklání hlavičku, občas je to něco jí uhlídat :-) Jinak ty rifle jsou měkoučké, vůbec nejsou z klasický rifloviny…já právě taky nemusim ty pletené soupravičky, ale každý má jiný vkus :wink:

Markit malej je taky fešák v kalhotech :palec:

• načítám...
5542
28.2.11 12:50

Klaras, malý je fešák, a mamince to moc sluší :-)

Holky kolik máte po porodu nahoře? já mám 10 dnů po porodu nahoře ještě 7kg :( a bříško neni co to bývalo…

• načítám...
5542
28.2.11 12:55

Markit,taky to malému sekne. Já taky nejsem na pletené :-) ale lacláčky jsou nám velké, takže máme zatím dupačky :-)

Markit, když koukám na tu fotku, musím se zeptat odkud máš ty jednorázové přebalovací podložky? a na kolik vyjdou? stejné měly i v porodnici, tak nevím jestli je můžu koupit v lékárně?

• načítám...
9199
28.2.11 12:58

Markit: lackacky jsou krasne

Ja vim holky - je to vec vkusu :oops: . A kazde miminko je pekne at je v cim je - hlavne ze je v cistouckym a kdyz neplace, tak je mu urcite pohodlne :palec:

• načítám...
3524
28.2.11 13:03

Al3do děkuju :oops:
Já mám nahoře ještě 8 kilo a to už jsem 6 týdnů po porodu, mám dole 11 kg, ale neřeším to…břicho mám taky takový sulcový…

• načítám...
2000
28.2.11 13:20

aldo no podlozky jsou ze spitalu, mamka je zravotni sestra, ale asi se daji koupit v lekarne to nevim
z vahou se netrap, ja v porodnici nechala 7kg a mesic po porodu mam dole uz 11kg pujde to dolu, bricho mam porad trochu rosolovity ale ted uz to je asi vic spek, kuze uz se trochu stahla, ale necvim, mela bych s tim zacit, protoze se nevlezu do rifli musim nosit tehu a doma teplaky :-(

• načítám...
5542
28.2.11 13:22
klaaras píše:
Al3do děkuju :oops:
Já mám nahoře ještě 8 kilo a to už jsem 6 týdnů po porodu, mám dole 11 kg, ale neřeším to…břicho mám taky takový sulcový…

CO 8 tak to jsi před těhu musela být jak nitka, postavu máš super!

• načítám...
2000
28.2.11 13:23

ja davam na doma taky pevazne dupacky, nebo bodycko a puncochy nebo teplacky, ale kdyz jdeme trebas k doktorce tak dame ted ty laclacky, pak budeme mit i kalhoty ale zatim jsou nam velky :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+