Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
11.4.11 09:18

Rezi vím, že máš pravdu, napsala jsi to tak jak to je…No, abych pravdu řekla, tak našemu vztahu už moc nevěřím, takže jestli to vydrží, tak začnu věřit na zázraky :-)

• načítám...
9199
11.4.11 09:27

Klari: i zazraky se deji :kytka:

• načítám...
41
11.4.11 09:59

Tak bohužel se musím s novým tématem stotožnit. Bohužel taky řeším náš vztah s přítelem. Jenže u nás je takovej problém,že se ani nehádáme,když nás něco žere,tak o tom neumíme mluvit,coč je ještě horší. Krize taky řeším u maminky :-) tam je ted nejlíp :cry:

• načítám...
4395
11.4.11 10:04

Ahoj holky, tak u nas je taky od porodu obcas trochu vic dusno, ale nastesti to neni tak hrozne, jak to popisujete vy. Preju vam, at se z toho brzo dostanete, ze to je skutecne jen krize po porodu.

• načítám...
12429
11.4.11 10:12

No teda to je téma na pondělní ráno:)Holky ale neodsouvejte chlapy na druhou kolej!!!Vemte si, že dítě (ač to bude znít krutě) je vám jem propůjčené a vy se o něj staráte jak nejlíp umíte, snažíte se ho vychovat jak nejlíp to jde, ale pak si najde svého partnera a tomu ho musíte odevzat aby ono zase mohlo vychovat své děti pro jejich partnery.A vám zase zůstane jen ten váš, kterého jste teď odsunuly.Myslete na to, že dítě jednou odejde ale váš životní partner zůstane :wink:
Domluvte si nějaká pravidla ať není všechno na vás a můžete se věnovat i partnerovi:)
U nás žádná krize není, i když se snažím všechno udělat přes týden abych o víkendu měla čas jen na rodinku a s manžou jsme pořád jak čerstvě zamilovaní :andel: :srdce:
Hlavně neházet flintu do žita, těžko se pak hledá :palec:

• načítám...
3221
11.4.11 10:30

Kaspi, moc závidím čerstvou zamilovanost… :think:

• načítám...
41
11.4.11 10:36

Nj ale je těžký,když já se můžu přetrhnout (pro přítele) ale od něj sae nedočkám…nějak jsem si říkala,že se to po porodu upraví,ale je to stejné a mnohem víc mě to štve :-(

• načítám...
3524
11.4.11 10:46

Kaspi já ho neodsunula na druho kolej, to spíš on nás, o malýho nemá skoro vůbec zájem…všechno ho otravuje, všechno mu vadí…
Zamilovanost taky závidím…

• načítám...
3968
11.4.11 10:52

Ahoj holky :-D
Dejte tomu čas a uvidíte, že to bude v pořádku. Je to přesně tak, jak spala Kaspinka.
Jinak u nás je taky všechno v pohodě. Manžel se vzorně stará, pomáhá my-já jsem se dokonce už došla i ostříhat.
jen ten sex pokulhává-není to tím, že by jsem nechtěla-ale te´d se my možná budete smát-mám strašnej strach z otěhotnění
Nevím, jestli bude u nás druhý mimčo-ten porod byl fakt hroznej a já jsem teď kvůli tomustrašně bloklá a nějak ten sex nemůžu-naštěstí to manžel chápe a dává my čas :srdce:

• načítám...
3968
11.4.11 10:57

Holky ještě jsem se chtěla zeptat
budeme kupovat odsávačku už ji máme vyhlídnutou a chtěli bychom koupit buď šátek na miminko nebo ergonomické nosítko na záda-přečetla jsem si o tom spoustu věcí i diskuzí
manžel souhlasí a i když to původně byl můj nápad nějak se nemůžu k tomu odhodlat
přemýšlíte taky někdo o koupi nebo už snad máte doma a jestli jo tak jaké s tím máte zkušenosti
my bysme to hlavně chtěli koupit z toho důvodu že taháme kočár do 3 patra a fakt je to docela makačka tak aby jsme si aspoň někdy trošku odlehčili a já když vidím ty maminky s těma šátkama tak se my prostě líbí

• načítám...
9199
11.4.11 10:59

Kaspi, Hromnice: Ja vam zamilovanost nezavidim - ja vam ji preji!!! A vsem!!!

At se vztahy urovnaji, at mame stastne a klidne miminka :kytka:

• načítám...
2000
11.4.11 11:03
rezinka29 píše:
Ahoj holky,
tak průjem vám můžu popsat s přehledem…máme ho od pátku…ikdyž žádná katastrofa…kaká při každém krmení (někdy víc, někdy míň)…je to vodové, stále žluté…občas mu to teče po zádech až ke krku, takže peru a peru, jen jsem ještě neoběvila žádný zázračný prášek který ty ho..a vypere :zed: , dr. nám předepsal tu mrkvičku a Hylak, ale je to pořád stejné, žádná změna.
Holky fotečky vám samozřejmě ráda pošlu…

ja na hovnouse na obelckach pouzivam TRIMIN je to krem vypada to jako zubni pasta, prvnew oblecky vyperu v ruce poradne vymacham a pak hodim do pracky.

• načítám...
12429
11.4.11 11:03

Hromnice mám babyvak a použila jen párkrát (cca 3×) na doma.Teď jsme dostali od švagrovky klokanku.Já ji ani původně nechtěla, na rhb mi sestra řekla, že nedoporučují nosit vůbec v ničem zvlášť pokud děti musí z nějakého důvodu cvičit.Prý když ještě leží ať leží, když chodí ať chodí.Klokanka co jsme dostali je dobrá a vyzkoušená na 2 dětech.Má dobré rozložení na zádech, oporu pro hlavu malých dětí a dají se v ní nosit jak čelem ke mě tak čelem dopředu.Tu asi používat budem ale až později.

• načítám...
3968
11.4.11 11:12

kaspi a nemohla by jsi my napsat jakou značku máte tu klokánku nebo od jakého výrobce je-nebo my na ní dát odkaz jestli je to možné

• načítám...
12429
11.4.11 11:14

Je to chicco, ale nevím jestli najdu co je to za značku.Při nejhorším ji nafotím a ukážu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+