Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no u nas je jeste zatazeno, ale tak my pojedeme uz vyrazime za hodku, nez tam dojedeme a jeste se mrknu asi na zelnak, tak tam mozna budem prvni, kaspi na jake jmneo mame rezervaci
Je to bez jména, jen jsem zamluvila stůl pro 5 u dětského koutku na 13hod, (možná si mě paní zapsala tak když tak na Kašpárkovou).
Kdyby něco tak moje číslo 776 472 577
Kaspinka píše:
Baru trocha adrenalinu nezaškodíJinak tady teď svítí slunko
Myslíš?
![]()
Tady je pro změnu zase dooost zataženo
. Ale asi to risknem…
Ahojky,
u nás do teď pršelo a foukal silnej vítr
a ještě ke všemu nám tu od rána nešla elektrika, v 11 jí zapli, tak jsem rychle uvařila…
Normálně se manžel od tý sobotní hádky hrozně snaží, včera než jsem přišla s malým z venku, tak umyl nádobí, to nikdy neudělal, a když se malej ve 4 ráno najedl a nemohl usnout, tak jsem seděla na posteli a čekala, jestli usne, tak mi nabídl, že k němu půjde, ať si můžu lehnout a to vstává v 5 do práce, samozřejmě jsem řekla, že ne, aby mohl ještě spát, ale ocenila jsem to, fakt se snaží ![]()
Brňandy už jsou teď na srazu
Jsem zvědavá co nám sem pak napíšou, ale určitě to bude super ![]()
My používáme odsávačku na vysavač BABY vak, ale opravdu pomůže aspoň na chvíli. Ale hlavně když to odsaje.
Ahojky všichni u nás je taky hnusně, dnes tu byla tchýně a chtěla jít ven, byla mi zima jako blázen, ale dobrý.
Klary tak vidíš, nokonec to bude dobré ![]()
Taky jsme to stihli za sucha ![]()
Jsem ráda, žejsem vás viděla, příjemné zpestření ![]()
doufam ze se brzy zase sejdem a priste by to slo trebas nekde na zahradce kde maji aji piskoviste a najakou zabavu pro deti
My sme taky nezmokli
.
A taky jsem vás ráda viděla, jsem pro zopakování
.
všechny holky zdravíme,moc vás tady nestíhám,je toho někdy moc…
dnes jsme byly v poradně a Market má 5,3kg a 52 cm
z porodních 3KG a 47cm,myslím,…
dostala očkování,večer teplta 38,3,no tož dala jsem ji jen tenčí dupajdy a jestli to v noci neklesne tak aj nurofen,bobek…
fotka faldíku…
dnešní foto našich cácorek…
holky a co se týč hádek s partnery a tak..
my s mojim mužem jsme byli přeborníci v hádání,2× na nás sousedi volali měšťaky.. fakt.. hlavně u prvního mimi rodičům tečou nervy z únavy,z toho,že najednou nemají žádnou svou svobodu,volnou chvilku pro sebe.. a když je eště mimi plačtivé,doznívaj hormony…
vydržte! ted jsme jak miliusové,bez sebe skoro ani krok,kolikrít se nemusíme ani na ničem domlouvata jen na sebe mrknem a víme… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat