Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kaspi neni to tengel jak rilaka zaba, nam to blinkani nejak prestava samo. to jste tedy heste malinkati, jsem zvedava kolik bude mit ten nas tlustousek, kdyz jsem videla benika jak je malinkaty a toho naseho baculku, prijde me ze mahdi vypada tak na 5mesicu a ne na necely 3. jdeme na kontrolu za dva tydny
Kaspi, Markita - ne, ten gel co máme my je Nutriton. Ale o tomhle jsem slyšela taky… Tak ať pomůže, Kaspi
. Marki - Mahdi vůbec nevypadá na 5 měsíců, je maličkej. Jenom faldíčkovej
. To spíš ten náš dlouhán, jak na něj teď tak koukám, za chvilku dožene ségru, jestli pořád tak poroste
. Jsem zvědavá na poradnu… ![]()
Leníííkkk - na SZ odpovím večer, teď jen prolítávám… ![]()
Al3da - krááááááásná panenka!!! ![]()
Jo nám taky říkala buď ten gastrtuss nebo Nutriton, ale po zkušenosti Žá-by ho zamítám
Ale mamka mi teď říkala že i ten Nutriton se stačí dávat před jídlem tak to nebude tak hrozný:)Prej možná i proto nepřibývá jak by měl ale i když je na spodní hranici tak to prej stačí když já jsem takovej trpaslík ![]()
Kaspinka píše:
Tak hlásím že jsme po poradně:)Máme 55cm a 4410g takže očkování odloženo na příští měsíc aby měl 5kg.Jinak jsme dostali doporučení do dětské na kožní páč máme hemangiom (ale prý jen pokud chcem, a my budem chtít).A taky nám doporučila Gastrotuss na to jeho blinkání takže budem dávat to.Ale jinak je prý šikovný
Hamangiom - to jsou takove ty cervene znaminka??? Danecek ma nad dupkou, tak jsem zvedava, co nam rekne MUDra - poradnu mame pristi ctvrtek.
To blinkani snad ustane a hlavne, ze jste aspon neco pribrali od minule. To je nejdulezitejsi
Tak at gramy naskakuji dale ![]()
kaspi : taky máme hemangion, jenže je blbý , že je u očička a částečně v očičku a doporučení na kožní máme taky, jsem zvědavá co nám řeknou , jinak gratuluji ke KO!!
My máme orientačně 4,5 -4,6 kg a tuším, že můžeme mít tak 57 nebo i víc cm.
Holky, dotaz! kde se dá sehnat, co nejrychleji, pokud možno, polystyrenové puzzle, jak se dává pod hrací dečku apod. ???
Beruško já ho kupovala v XXXLutz, ale mají to všude v těhle obchodech, i třeba v Globusu, Kice…
ahojky,
tak hemangiom měla druhá dcera u prsu (docela veliký) dneska jí je 9 let a nemá už vůbec nic, samo se to ztratilo.
Na prdíky nám Kryštůfek taky trpí a docela nám pomohl Hylak, ale ještě to není úplně v pohodě…ikdyž o móóóc lepší.
No Kryštof má odhadem přes 6 kilčo a měří 60cm, ale to jsem ho měřila sama. V pondělí jdeme na kontrolu tak se těším.Tak už nám padají vlásky…jsem zvědavá kdy dorostou ![]()
rezi to jsem rada ze nemam jedina ditko kolem 6kg, i kdyz byl Mahdi jeden z nejmensich tak ted to vsechno dohani, a mame kolem 57-58cm.
Marki buď v klídku, ikdyž Kryštof nemá faldíky, ale pokud dobře pamatuju Mahdi je jen kojený, tak neměj strach on to pak vyběhá…Kryštof tu byl druhý největší mimi, předhonila nás jen Kačenka od Fragi…ani nevim kolik má teď ona. Ale taky musíme koukat, že ty naše miminka jsou třeba i měsíc od sebe…tak to ani nejde porovnávat ![]()
Hlavně že jsou zdravý a krásný ty naše miminka ![]()
to jo, hlavne zdravi.
jen kdyz se podivam na fotky s prvnich dnu a ted tak je to moooc velky rozdil, prece jen z dvou a pul kil na sest behem necelych tri mesicu, je viditelny rozdil
to si piš, taky koukám, že tam nějaký ten faldík na nožce máme
…to nemyslím ten můůůůj ![]()
Přírůstky máte neuvěřitelný…koukala jsem, ale tak co…přece nechceš mít doma třasořitku…ono se to u nich časem srovná… ![]()
to nechci, ted mame pekneho darbujanka, zrovna me tady mlati do hracek na hrazdicce a neco si zvatla, ty jeho faldiky jsou vtipny
vzpominam si jak mi kazdy rikal, je tak maly miminko, bud rada to uzijes oblecky, bedete mit 56vel. az do 3 mesicu i dyl a my uz od 2 mesicu mame vetsinou 62vel.
trosku rozmazana fotka a je zlutej jak se to odrazi od te cervene vanicky, ale faldiky tam jdou videt nejvic
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat