Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Klari: mi to Danecek posledni dobou taky tak dela a to jsme jen na flasce a odstrikanym. Parkrat si cucne a sileny rev, tak uklidnim dudanem a bleskove vymenim dudan za flasu a vypije tak 100 a to pred mesicem bastil v pohode i 130. Dnes je ale sikovny, pred pul hodkou dal 140 na ex a tatkovi pred tim 160 na 2×. Treba to bylo tim nachlazenim, ale tezko rici.
Snad uz to bude O.K. a u vas snad co nejdrive taky
Markita píše:
tak jestli pribira tak zkus kojit, je to nejlepsi pro mimi a je to zadarmo, uvidis co ti rekne doktorka, nevim jak moc malej vyvadi ale zkus ho drzet co nejdyl
taky si myslim, asi jsis ho naucila na flasu a vymenila bych savicku za dvojku, jestli jeste jedete na jednicce. Ja mam i trojku, ale z te nam to moc nejede - asi to na nej moooc tece. Tu dvojku mame od mesice (oficialne 3 tydny pred terminem).
Já bych chtěla kojit co nejdýl, ale fakt nevim…malej mi to dělá i u flašky, taky už jsem dala 2…no pokusim se vydržet než půjdem k tý doktorce, ale stejně mi určitě nic neřekne
já se z toho fakt picnu…Jinak taktiku flaška-dudlík dělám taky…
Markit vzteká se fakt hodně, už jsem ho krmila i hodinu, abych do něj aspoň něco narvala… ![]()
Klari a jaky mas dudel???Ma podobny tvar savicky na flasi??? Ja vymenila dudan za „hezci“ a mam pocit, ze mi to zacal delat v te dobe, tak jsme presli zpet na puvodni a vypada, ze bude klid. Treba je to nahoda, ale uz jsemto nekde rikala, ze dobre se drzet stejne znackyjak u savicky, tak i u dudanu. Ja mam savicku jak ty Avent a dudan MAM z DM a u teto kombinace byl klid a snad zacina byt znova.
Klaaras nekoukala si na web www.kojeni.net. Já tam vyzvěděla spoustu informací o koju.
Byla by škoda přijít o mlíčko ![]()
Holky mám otázku, vy co kojíte, máte pořád nalitá prsa?Já je mám totiž někdy nalitá k prasknutí a jindy si připadám jak kdyby tam mlíčko nebylo.Někde jsem četla , že pocit prázných prsou znamená ustalování laktace ..tak nevím :/
Boudice: ja jen odstrikavam, ale ano mam je nalite a to ma maly zitra 16 tydnu. Kdyz mi nalite nepripadaji, tak mlicko v nich i tak je - odstrikam bez problemu.
Nosánku savičku mám Avent a dudlík Nuk, ale čaj pije z flašky bez problémů, myslím si, že tím to nebude…nebo myslíš, že mám koupit lahvičku a savičku Nuk?
Boudice já mám prsa hodně nalitý když má malej větší pauzu, jinak už taky moc ne, myslím si, že už moc mlíka mít nebudu, když odstříkávám, tak zjednoho mám tak těch 120 ml…
ja posledni mesic nemivam nality prsa skoro vubec, ale mlika je asi dost malej my desne pribira, kolem 300-500g tydne
Právě, že jsem myslela, že přicházím o mlíčko (malá občas po kojení plakala a odpojovala se od prsa , ale prdíci jí netrápily) tak mě to vyděsilo, ale Žůža přibrala za 14 dní přes 500g tak jsem si oddychla a doufám, že nalitost prsou nemá na mlíčko vliv. ![]()
Zdravím holky Boudici a Zuzanku.
Dneska je venku moc krásně, právě jsme přišli z procházky a bylo fajn.
Ahoj Klary
prosim tě, když odstříkáš každé tři hoďky 120ml z každého prsu tak to musí malému stačit kojení a vůbec bych ho UM nezatěžovala…pokud tedy odstříkáváš pokaždé. Jinak tvoje mlíčko mu dávej co nejdéle to půjde.
Teď jsme byli na kontrole u dr. tak jsem si stěžovala, že malej se u jídla děsně kroutí a pláče…že není možné ho nakrmit a někdy vypije třeba jen 60ml a to trvá třeba i půl hoďky než je do něho dostanu…prý je to normální syndrom hltavého pití (máme to už od narození) a přejde to až přestane pít z lahve…no myslela jsem, že mě odvezou…takže co nejmenší dírku co to jde…jsme na dvojce, ale dávám ARko proti ublinkávání a to je hodně hustý…když dám větší tak ho nenakrmím vůbec…savičky máme od MAMu a dudlík od Aventu, jsou to obdobné značky (mají podobné výrobky) tam problém není. Hlavně Kláry vydrž co nejdýl dávat tvoje mlíčko na UM se to zohodně nezlepší.
klarko a tak zkus zmenit ty jidelnicek, a nebo to mliko zkus prevarit, me to doporucovali kvuli zloutence tak se to prevarit muze
jo zapomněla jsem.....vážíme 6008g a měříme 62cm…a to i přes ten průjem, který nás trápil víc jak týden ![]()
klaaras píše:
tak zjednoho mám tak těch 120 ml…
Tak to bych řekla, že málo nemáš. Já to odsaju z obou dohromady.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat