Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markita píše:
jak se slunime
Kača.M - krásný máš cácorky! A Magdalenka má lokny jako andílek
!
Klaaras -
To musí být na palici
. Taky jsem chtěla navrhnout tu laktační poradkyni - aspoň telefonickou konzultaci, když už nic víc…
. Drž se!
Kaspinka píše: Žá-ba od toho čtvrtka co to berem tak blinkal asi 3× a jen trošku takže na něj můžem konečně mluvit i po jídle
Tak to je super!
Boudice - vítej i se Zuzankou ![]()
Rezinka - wow, malej je velkej
![]()
Markit parádní fotka. Docela mě rozesmála, já dneska malou navlíkla do overálku dýně!
Tak jsem se taky nasmála ;D
Příspěvek upraven 18.04.11 v 21:39
Od kdy dáváte plně kojenému miminku pít z lahvičky čajík, popřípadě jaký je nejlepší? ![]()
My v dnešní poradně:
5,30 kg, 61 cm
(basketbalista po tatínkovi
)
A dle očekávání máme doporučení na rehabilitaci, už jsme i objednaní - na 5. května. Ale že jsem s tím už více méně počítala a stihla jsem se psychicky připravit, tak jsem za to spíš ráda, aspoň se nic nezanedbá a třeba si ušetřím i to nekonečný čekání na plazení, lezení a první krůčky, jako u Vendulky.
Boudice - dýně je k sežrání
. Čajík se dávat nemusí určitě minimálně po dobu plného kojení, pak postupně s příkrmy začít zvykat. Konkrétně Vendulka ale čaje nikdy nepila, žádný jí nechutnal a dodnes pije jen čistou vodu.
Dobré ráno holky, my jsme právě dorazili z kyčlí. Vše v pořádku
vážila jsem malého a má přes 6,5 kg ve dvou měsících ![]()
Ahoj holky!
Chodím vás průběžně číst,ale nějak není čas reagovat.Jsme pořád někde venku.
klaaras malá mi taky takhle občas řve u prsu,tak jí mlíčko odstříkám a dostane ho ze stříkačky.A jak už psali holky,pokud odsaješ 120ml z každýho,tak rozhodně málo nemáš.Já odsaju tak maximálně 160ml z obou.S kojením taky bojujeme,ale snažím se vydržet.
Jinak málá mi už víc jak týden spinká od 20 do 6,takže krásných 10hodin.Minulý týden jsme byli na vážení a malá měla v 10týdnech 5700g a 59cm.
Holky děkuju… ![]()
Krásný fotečky, mimískové jsou úžasný
tím spíš, když jsou vtipně oblečený…
Já se chci zajít podívat do HM, mají tam prý taky nějakej vtipnej model, asi supermana nebo tak něco ![]()
Reshberry malej je teda taky už kus chlapa ![]()
Boudice já dávala na doporučení dr. trochu fenyklovýho na prdíky a teď když jsem přikrmovala, tak mi toho čaje vypil hodně, tak nevím, jestli mu ho mám dál dávat tolik, když zkusim zas jen kojit… ![]()
Ahoj holky, klárko, my bojujeme stejně… Je sice pravda že se takhle kroutí jen u levého prsa, a u pravého je klidnější a docela pije. Ale dneska jsem to schválně vážila a z levého za 20 minut vypila jen 40!!! a to byl boj, pořád se odpojuje, kroutí, křičí, tak ji držím násilím…
Pak jsem ji dala teda k pravému a vypila cca dalších 40. takže nic moc. Ale nekřičí, tak si říkam že jí to stačí… ![]()
Dneska jdem do poradny k nové paní doktorce. tak jsem zvědavá co nového se dovíme… ![]()
Dobré ránko holky ![]()
Vítám nové příchozí
Tak my jsme v poradně v 7. týdnech vážili 4200g a 57 cm. Doktorka říkala, že je trošku drobounkej, ale že přikrmovat zatím nemám. Jinak buďte rádi, že Vám miminka, tak dlouho vydrží hajat. U nás to vypadá tak, že přes den vydrží spinkat tak ty 3 hoďky,ale v noci je to horší-to mám dokonce pocit, že někdy se budí i po 2 hodinách.
U kojení my problémy zatím nedělá. Kojíme docela dlouho takových 40 mnut určitě a vždycky z obou prsů najednou a do toho pijeme ten náš osvědčený fenyklový čaj na ty prdíky.
Jinak mně čekiá dneska úklid a musím vyřadit už velikost 56
ani to všechno bobísek nestačil obnosit
Marki je to na dlouhý povídání,ale já z Bystřice pocházím.Naši tam měli domek po otcových rodičích, ale protože on je … a nadělal dluhy tak ho prodal takže ho musíme vyklidit.Asi si dovedeš představit kolik tam je krámů ![]()
Jinak mimča máte holky krásný
akorát ty vaše míry 6-7týdnech máme my ve 3 měsících tak si z toho nic nedělejte když vám dr řeknou že jste drobečci ![]()
Ta to my byly včera u dr. a ve dvou měsících má malá 3600g a 52cm
fat drobek, ale už vyřazuju pomalu 50-ku ![]()
Dýně je boží, kamarádka jí má taky ale větší tak já si jí pak taky půjčím ![]()
Klary taky se mi u prsa někdy kroutí a řve a trhá mi za prso až to bolí ale mlíčko tam má, prý je to tím jak se jí při tahání aktivuje zažívání a bolí bříško.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat