Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My jedeme na UM, takze problemy s prsama nemam, u nas kojeni nevyslo, sli jsme s UM uz z porodnice a mleko jsem ztratila 16. den po porodu. Maly mel absolutni averzi na me prso, vubec ho neslo prilozit, to byly neskutecne sceny a kdyz uz to nasilim slo, tak mi prsa absolutne zmasakroval. Takze jsme se rozhodli netrapit ani jednoho, co slo jsem odstrikala a jedeme na nutrilonu, ted nutrilonu Extra.
kojit kojit a kojit, malej to mel taky a mel hlad i treba po hodibe a pul a vydrxel u prsa i 20 minut normalne oije tak 8-10minut. nekdy se i vztekal u prsa kdyz mu to teklo malo
Evik001 píše:
My jedeme na UM, takze problemy s prsama nemam, u nas kojeni nevyslo, sli jsme s UM uz z porodnice a mleko jsem ztratila 16. den po porodu. Maly mel absolutni averzi na me prso, vubec ho neslo prilozit, to byly neskutecne sceny a kdyz uz to nasilim slo, tak mi prsa absolutne zmasakroval. Takze jsme se rozhodli netrapit ani jednoho, co slo jsem odstrikala a jedeme na nutrilonu, ted nutrilonu Extra.
Ahoj,
a kolik toho vypijete? A jak často? Jen tak pro orientaci. My jsme už 3 týdny na Nutrilonu taky.
Marcus vypije tak 150 - 180 na posezeni, ale vecer pred spanim da tech 200
i 210
ale faldicky nejak extra nema, je to proste dlouhan.
Ahoj holky, vůbec nemám skoro čas psát…Bohužel se u nás rozjelo ve velkém žárlení dcery na malého
..Hraje si na miminko, chce jeho plenky, postýlku, dudlíky apod. V noci se budí a hysterčí. Vůbec je teď moc ukňouraná…ach jo
…Díky bohu že malej je miminko andílek, dokáže ležet v postýlce sám v klidu, krásně papá, usne sám…kdybych měla jen jeho tak se doma unudím
…Takhle je tu díky dceři živo
Evik001 píše:
Marcus vypije tak 150 - 180 na posezeni, ale vecer pred spanim da tech 200i 210
ale faldicky nejak extra nema, je to proste dlouhan.
my vypijeme 3× 170ml a 3× 140ml, ale máme zatím jen 4,7 kg
Evik: hezká fotečka
taky jsem dlouho nemohla sehnat malýmu čepičku na léto a původně jsem chtěla šátek a malej pořád točí hlavičkou takže by mu pořád padal - nakonec jsem to vyřešila takhle
Lolly: taky mám nejmín mlíka odpoledne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat