Únor 2019 porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
8.10.18 14:06

My jsme s přítelem taky chtěli první holčičku, ale teď se oba na malého moc těšíme, nejdůležitější je, že je zdravý a že se to vůbec podařilo..skoro po dvou letech a museli nám pomoct lékaři. Ale podařilo se a každé dítě je prostě zázrak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.10.18 18:58

@Vodnari Já zase měla po vysazení antikoncepce dlouho anovulační cykly :zed: . Kvůli tomu jsem chodila na folikulometrii a ten měsíc co se podařilo jsem podle dr. ovulaci neměla :think: proto mi byl na další cyklus předepsán clostilbegyt, ale k tomu už nedošlo místo toho pozitivní těhu test. Takže taky takový malý zázrak :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.10.18 07:41

@RadaHa Tak to tedy ano! U nás byl problém u přítele, dnešní muži mají problémy s pomalými spermiemi, on je má naopak rychlé a má jich dost, ale nedostanou se do vajíčka, jsou slabé.. Ale to už je teď jedno, hlavně, že se to povedlo a že je malý zdravý. Už se na něj všichni mooc těšíme :) :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.10.18 09:05

@Vodnari To je pravda, hlavně, že jsou zdravé. :srdce: Taky se už těšíme, ale já mám zároveň i vítr z porodu :D , ale to asi každá :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.10.18 18:31

@RadaHa Přesně, a ja nejsem vyjimka.. Taky se bojim, aby vse proběhlo v pořádku, abych nemusela rodit cisarem, aby byl maly po porodu v poradku atd.. A ted ve čtvrtek me čeká test na tehotenskou cukrovku, a ja tak nesnasim brani krve, ach jo, budu celá vysàtà :( a a vubec nechci myslet na vysledky.. Abych byla aspoň trochu v klidu.. No, uz aby bylo po porodu a mela malého u sebe :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.10.18 18:57

@Vodnari Já mám test na těhu cukrovku až za dva týdny, ale nejraději bych to už měla taky za sebou :( . To stejné porod :D a malou doma v postýlce :D. No ono to uteče jako voda..... :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.10.18 09:35

@Vodnari Tak jak dopadl test na cukrovku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.10.18 20:01

Dobře dopadlo????, až jsem to nečekala.. jinak se omlouvám, už jsem se sem dlouho nekoukla. Ale vše je ok, dokonce máme za sebou i 3 a 4 D ultrazvuk.. No nic moc, malý moc nechtěl spolupracovat, zakrýval si ručičkou obličej a pořád se rychle hýbal a střídal polohy, že měla porodní asistentka či dělat, aby z toho něco bylo.. tak máme 7 fotek a asi 4 mikrozaznamy, z nichž nejdelší je na 18 vteřin a to ještě ve 3 D. Ostatní ve 4 D trvají pět vteřin :( .. Ale nejdůležitější je, že je malý zdravý, to je to hlavní :) ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.10.18 20:02

Teda ve 2 D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie