Únorňátka 2017

70
5.6.16 19:46

Únorňátka 20

Všechny budoucí maminky, které ještě do prázdnin objeví // sem, ať nám to čekání společně lépe utíká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
5.6.16 20:26

Je myšleno narozeni mimnka únor 2017? pokud ano rada se přidám sice musím počkat zda se to potvrdí ale ráda se pak připojím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.6.16 20:28
@JeniJane píše:
Je myšleno narozeni mimnka únor 2017? pokud ano rada se přidám sice musím počkat zda se to potvrdí ale ráda se pak připojím ;)

Ano :-) já už mám dva dny slaboucky čárky, tak držím palce, at je najdeš taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
5.6.16 20:30

Ahoj, i já našla //.
Ms má přijít zítra a myslím že nedorazí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.6.16 20:31
@ZZloba89 píše:
Ahoj, i já našla //.
Ms má přijít zítra a myslím že nedorazí :D

Gratuluju :-) me už nepřišla 4 dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.6.16 20:38

Je tak to moc gratuluji oboum :palec: :potlesk: ja si musim ještě počkat 7 dní a je to šílená doba občas me pobolívá břicho ale dnes ani jednou,,, tak moc bych si to přála a ty dne neutíkají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.16 21:04

Našla jsem // dneska. MS by měla přijít v úterý. Doufám, že už nedorazí. Anonymně, protože sem chodí známí a nechci, aby se to vědělo. :oops: :*

• Citovat
  • Upravit
70
5.6.16 21:52
@Anonymní píše:
Našla jsem // dneska. MS by měla přijít v úterý. Doufám, že už nedorazí. Anonymně, protože sem chodí známí a nechci, aby se to vědělo. :oops: :*

Gratulace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.6.16 11:53

Potvrzeno!

Včera to byly dva týdny, co jsem nedostala menstruaci. Mezi tím mi 4 testy ukázaly po dvou čárkách. Pořád jsem měla obavu, zda to skutečně je tak, že bychom s přítelem měli to štěstí! Podle jeho dřívějších reprodukčních potíží jsem čekala, že nám to bude trvat dlouho… No a včera nám to po půl roce snažení doktorka potvrdila! Když jsem viděla to malinkaté srdíčko (no spíš vlastně zatím tečku) tepat, chtělo se mi brečet. Je to zázrak! TP ještě nemám, na na další UZ jdu za 2 týdny, ale když jsem to počítala podle poslední menstruace, tak mi vyšlo 1. 2. 2017 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.6.16 12:08
@Tosolu píše:
Včera to byly dva týdny, co jsem nedostala menstruaci. Mezi tím mi 4 testy ukázaly po dvou čárkách. Pořád jsem měla obavu, zda to skutečně je tak, že bychom s přítelem měli to štěstí! Podle jeho dřívějších reprodukčních potíží jsem čekala, že nám to bude trvat dlouho… No a včera nám to po půl roce snažení doktorka potvrdila! Když jsem viděla to malinkaté srdíčko (no spíš vlastně zatím tečku) tepat, chtělo se mi brečet. Je to zázrak! TP ještě nemám, na na další UZ jdu za 2 týdny, ale když jsem to počítala podle poslední menstruace, tak mi vyšlo 1. 2. 2017 :-)

Supeeeer, gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.6.16 12:12

Nahoře píšeš, že v úterý měla přijít MS. Tak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
9.6.16 21:31

Ahoj, předem se omlouvám, že vstupuji do Vaší diskuze, ačkoli nejsem těhotná. Obě svá těhotenství mám za sebou a děti už chodí do školy a školky. Během těhotenství jsme se rozhodla dodělat si VŠ. Nyní studuji 4.ročník Přírodovědecké fakulty UK, obor imunologie a snažím se dokončit svou diplomovou práci. Už má bakalářská práce byla zaměřená na reprodukční imunologii. Nyní spolupracují v ambulancí reprodukční imunologie a Gynekologicko-porodnickou klinikou u Apolináře. Téma mé diplomové práce se snaží popsat tvorbu určitého regulačního typu bílých krvinek. Ty se s největší pravděpodobností podílejí na zdárném průběhu těhotenství.
A Vás bych chtěla požádat, zda by některá z Vás se nechtěla stát součástí mé studie. Nacházíte se totiž přesně ve „správném týdnu těhotenství“.
Do své studie hledám těhotné ženy, které by byly ochotné se dostavit na čtyři náběry krve (po dvou zkumavkách při každém náběru) v tomto schématu
1. náběr – v průběhu 6 až 12tt
2. náběr – v průběhu 20 až 25tt
3. náběr – v průběhu 30 až 35tt
4. náběr – v období porodu nebo nedlouho po něm
Podmínky, které by bylo nutné dodržet: • Věk 20 až 40 let • Dobrý zdravotní stav těhotné ženy ( bez vážnější anamnézy – žena by neměla prodělat nádorové onemocnění, neměla by trpět autoimunitní chorobou) • Ochota spolupracovat • Porod plánovaný na Gynekologicko-porodnické klinice u Apolináře

Moc si vážím Vaší případné účasti, pokud by někdo projevil zájem a chtěl se projektu zúčastnit nebo se blíže informovat, kontaktujte mě prosím na email treg@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.16 06:50

@Tosolu Zatím nepřišla, ve středu 22.6. jdu na první kontrolu, měla bych být 6+1 a doufám, že bude všechno v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
2890
30.6.16 11:55

Ahoj holky… Mužů se přidat? Zatím podle poslední menstruace jsem 6+4. Že začátku to vypadalo na mimodelozni ale nakonec je vše v pořádku. Koblizek je nečekaný uchytil se přes antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.7.16 21:58
@zuzula.82 píše:
Ahoj holky… Mužů se přidat? Zatím podle poslední menstruace jsem 6+4. Že začátku to vypadalo na mimodelozni ale nakonec je vše v pořádku. Koblizek je nečekaný uchytil se přes antikoncepci

Vítej mezi náma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital