Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak co, už je tady někdo kdo má termín také na únor??
Já mám už 1.2.2206
![]()
kousínek
Kousinku, tak to si to tehu uzijes pekne dlouho
, ne chapu, je to preklep…
Kazdopadne, kdo mate unornatko, tak se pridejte k nam do denicku Ocekavani zimnich miminek, uz tam par unornatek je ![]()
Nicol
Holky, užijte si těhotenství! Já měla termín 14. 2. 2005 a nakonec jsem rodila až 27. 2. 2005. Bylo to super, těhotenství i porod ![]()
Evule a Ondrášek
Já jsem dne na testu objevila // takže spadám asi taky pod únorčátko ![]()
Markéééét,
gratulujůůů
![]()
Holky,já mám letošní únorňátko-Štěpulku,narodil se 18.2.05 v 16,45h.3,1 kg a 48cm
Dneska má ze 9dní 4měsíce, 7kg a 63cm ![]()
Letí to letí,nedávno to bylo jak jsem objevila na wc v 6h.ráno // a dneska je tu mimíš s náma.
Přeji pohodové těhu a zdravé mimísky ![]()
Gabka a Štěpánek
Jéééé, to to letí, já jsem měla rodit 22.2. a nakonec jsme rodili 1.3.
To je paráda, gratuluji. ![]()
Zdravíčko + Matýsek 3m a 9 dní ![]()
Ahoj zatím nevím přesně termín. Podle MS by to mělo být 24. 1. Ale doktor říkal, že je o týden posunutý. Takže možná až 31. 1. - nebo únor?
To bude dlouhé čekání:-)))) Tak přeju hodně štěstí.
Petra
tak se pridavam k unornatkum - predpokladany termin je 12.2.2006 ![]()
Bamla
Ahojky, to se nám to zu pěkně rozrůstá. Oprava - samozřejmě termín je 1.2.2006
![]()
Tak snad nám to rychle uteče!!!!
Nevim, jek Vám, ale mě ten prcek dává už pěkně zabrat. Zatim jsem nezvracela, ae žaludem mám jak navodě - nebo spíš je mi permanentně šoufl
.
Strašně moc se už těšim k dr, jdu tam 21.6. v7h - třeba už něco uvidí ![]()
Podle posl. menstruace jsem 6tt+3 a k doktorovi jdu na konci 8tt.
Co vy, už jste tam byly??? Dělal UTZ - a bylo něco vidět??
kousínek
AHOJ tehulky,tak se taky pridavam.Termin asi 3.2.2006 JA uz jsem u Dr byla v5+3tt,ale zatim byl videt jenom gestacni a zloutkovy vacek.Na dalsi UTZ JDU 6+3 tak uvidime.Jinak mne spatne neni vubec,prsa mne ze zacatku bolely taky vic nez ted,nejak se to uklidnilo.
Kousinku,tobe nedelali UTZ? IVA 6+0tt
Ahoj Ivi, ja jsem minuly patek rano delala test - bylo to tak na půl, tak jsem jela k dr - z vyšetření nic nepoznal( spíš si myslel, že to nevypadá na těhu) ale z krve mi to potvrdili. Mám přijít až 21.6.
Myslíš, že je to dlouho??
Docela bych nerad aby mě nějak zanedbával …
( Těhotenství trvá od 27.4. ale počato bylo 11.5.)
kousínek
Gabi, tak ty uz mas takoveho cvrcka? Nejak jsem zazdila, ze uz je Stepulka na svete. Tak gratuluji a at pekne roste.
Ja snad patrim prave do unorovych miminek (nebo spis maminek:o))), ale jeste jsem nebyla u doktora, takze termin nevim. Obednam se dnes, ale pocitam, ze me nevezmou driv nez za 3 tydny (jako obycejne). Snad bude tentokrat vse v poradku a mimi se udrzi.
Gabriela
Kousinku,to jsme na tom skoro stejne
Ja mela posledni MS 29.4.a ovu asi taky kolem 11.5.Ja jsem mela pozitivni test uz 23.5.
coz bylo velke mile prekvapeni a potom 28 DC JSEM MELA hCG 260 a o tyden pozdeji pres 5000.Boli te v podbrisku_ME PRAVE VUBEC,TAK ME TO TROCHU ZNERVOZNUJE. Iva
Kousinku a ma ten tvuj Dr. vaginalni UTZ?Jestli ne tak to je treba duvod proc nic nepoznal.Zalezi na DR. NEKDO DELA utz v 6tt a nekdo az v 8tt kdy uz je jasna akce srdecni.Iva