Únorová miminka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
10.6.05 10:19

Ahoj Ivi, bolest v podbrisku mi zacala už před zjištěním a bolí mě pořád - ale spíš jen v intervalech. Taky mě bolí břišní svaly- ale to je vše prý z toho, jak se bříško roztahuje.

Kdy jdeš na další kontrolu?? Jsem zvědavá, kdy dostanu průkazku :lol:

kousínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 10:39

Kousinku,na UTZ jdu v utery a strasne se bojim. Kazde 4 tehu pry konci zamlklym tehotenstvim :roll: Prukazku vetsinou davaji nejdriv v 8 az 12tt podle me prave kvuli tomu.Jak jste se dlouho snazili?My od brezna.IVA

• Citovat
  • Upravit
141
10.6.05 10:55

Ahoj Ivi, jéje, to je náhodička - my jsme se taky snažili od března - tak to ani tak staršý čekání nebylo viď?

Když jsem šla k doktorovi s podezžením na těhu, tak to bylo 10 dní co MS nepřicházela. Vyšetřil mě jen klasicky( nevím, jak to napsat - prostě prohmatem) a říkal, že děloha zvětšená není, ale že se to poznat nemusí - to prý až tak v 5-6 života fazolky. A já tam byla ve 4t.

To je náhod co, snažíme se od stejného data, termín máme hodně podobnej ( jo ten svuj mám z netu, od něj až snad toho 21.6 - tak se třeba ještě změní), nejseš ještě náhodou z Prahy jako já???

kousínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 11:28

Jee to je teda fakt nahodicka :P Az na tu Prahu,ja jsem z Hradce Kralove.Termin mam taky z netu.Uz aby bylo utery a vedela neco vic.JE to nekonecny to cekani.Jsem v posledni dobe takova nervozni a skoro ze vseho je mi do breku.Vcera me malem rozbulel i Hapka s „kocour si lehl na tvuj kLin“to asi ty hormooony :roll: IVA

• Citovat
  • Upravit
930
10.6.05 12:13

:)

Ahoj Holčinky já jsem z Prahy poslední MS 15.května snažení bylo od dubna 2005 a na podruhé to vyšlo :) podle poslední MS to vypadá na TP 19.2.2006 ale to se určitě ještě změní jinak k dr. jdu 16.června v 10 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 12:23

Marketkoo,OBROVSKA GRATULACE :lol: To se vam teda povedlo brzo.Koukam,ze mas taky kratky cyklus,kdyz uz to vis tak brzy.Hezky si te radosti uzivej ,je se na ty// taky nemuzu vynadivat :lol: Iva

• Citovat
  • Upravit
930
10.6.05 12:46

Jsem nadšená ještě trošku v tranzu nemůžu tomu pořád uvěřit :) ale je to tam // kdy ty jsi objevila //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 13:09

Ja jsem je objevila 23.5. to bylo 25DC TAKY JSEM BYLA JAK V TRANZU A CELA JSEM SE ROZKLEPALA,ALE STESTIM :lol: IVA

• Citovat
  • Upravit
930
10.6.05 13:48

To já taky jsem moc šťastná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
10.6.05 14:48

taky to vypadá na únor 2006

Jsem ze všeho ještě nějak zmatená, vše šlo strašně rychle a ani nevím, jestli píšu do správné rubriky. Pořád se mi chce spát a mozek není v takové formě jako dřív. Tak uvidíme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.6.05 15:53

:D Ahoj holky, tak to mám radost! Konečně po dlouhém pátrání tímto servrem jsem našla těhulky, co jsou na tom stejně jako já! Podle internetových rádců bych dle poslední men. (27.4.) měla mít termín 1.2. nebo 2.2.2006. Hezké datum že? Akorát z tý zimy mám obavu - je třeba více vrstev většího oblečení než v létě :-))). Ale to je to nejmenší, hlavně aby mimi bylo v pořádku. Stejně si zvyknout na tu myšlenku, že to bude všechno jinak je zvláštní..... Jinak na gyn jsem byla minulé pondělí (5t+5d), na UZV (prováděno spodem!) už byl mímoš vidět - měřil 16,6mm!!! Průkazku jsem ještě nedostala a jdu znovu 28.6. - to by prý již prckovi mělo tlouct srdce a bude víc vidět. A taky prý dostanu těh. průkazku… a šup s tou zprávu do světa. Zatím to ví jenom můj manžel, mamča a nejlepší kámoška. Už se těším na reakce ostatních… Jinak mě trápili nevolnosti, naštěstí bez zvracení, teď je to trochu lepší, ale prsa bolí o sto šest… Takže se těším na Vaše dojmy a poznatky a zase se těším!!!!
Zdraví Dančí (jižní Čechy)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.6.05 09:50

Ahojky všechny,
mě už je po týdnu celkem v mezích únosnosti. Sice jsem nezvracela, ale žaludek byl pořád na vodě, mé milované maso jsem skoro nemohla pozřít a chuť na čokoládu je taky ta tam. To je možná zatím jediná pozitivní věc :D . Prsa už mě pomalu přestávají bolet, akorát jsem si musela koupit o číslo větší prádlo, protože se mi nějak nalily. No a sice měl špunt minulý týden jen 4mm ( ale srdíčko už tlouklo :lol: ), ale moje břicho se rozhodlo malinko povyrůst, takže obléknout některé z mých oblíbených džín je už teď nemožné ( prý se víc zadržuje voda a zvětšuje se děloha ). No snad nebudu brzy jako balík. Všem Vám zatím přeju hóóóódně moc pohody, žádný nervy a vůbec mějte se krásně.

• Citovat
  • Upravit
3678
14.6.05 16:42

Ahoj holky, tak už se taky pomalu můžu nahlásit s únorňátkem.. :P K dr jdu zítra, ale // tam jsou. Předpokládaný termín 16.2. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.6.05 19:14

Ahoj holky,

většinu z vás znám (Kousínka, Markétkuu, Jarku). Já mám termín 28.1.2006 - ale je už to skoro únor :D . Budu se chodit k vám dívat, jo?

Jarko, tak teda jo? To by bylo super. Určitě se zítra ozvi. Pořád na Tebe moc myslím. Ale stejně to je určitě těhu :D .

Hlavně ať je vám co nejmíň špantě.

Katouch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.05 09:58

No já defakto taky nemám únorňátko, ale můj termín 28.1.2006 spíš nasvědčuje, že to únorňátko bude. Dneska jdu opět k doktorce a myslím, že zase bude UZ, tak se těším :lol: , ale to ostatně určitě všechny znáte. Pořád se ale nemůžu srovnat s pocitem, že bych měla být příští rok máma. Jsem sice strašně šťastná, ale na druhou stranu mám strach, jestli to všechno zvládnu.
Zatím se mějte krásně a všem přeji klidný žaludek
 Gejby

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital