Unuodesign zkušenosti

teckaa
24.3.14 17:24

Unuodesign zkusenosti

Ahoj damy,
nenasla jsem tu podobne tema, doufam, ze nebudu za nej mucena, ale jake mate zkusenosti latkami na pleny s Unuodesign?
Me zkusenosti jsou zatim takove, ze jsem psala do spolecnosti mailem dotaz, neodpovedeli. Tak jsem volala nekolikrat behem dne na uvedene telefonni cislo a nikdo to nebere :nevim:
Chtela bych si tam objednat latky, zaroven je osobne prevzit, bo mam cestu do Phy(ale nevim kde, na jejich strankach to neni uvedeno), nechci aby to vyznelo jako pomluva, ale momentalne pusobi na me neverohodne.
Mate jine zkusenosti? :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
24.3.14 17:27

@teckaa momentálně asi nic neobjednáte, obchod má problémy co jsem vyčetla na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.3.14 17:28

@Boudice23 problémy se prý řeší, tak snad je brzy vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583

Ja objednavala od teto firmy asi pred tremi tydny kalhoty pro mimca a mooooooc spokojena, brala jsem to pres fler.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871

Cituji :
Vážení zákazníci, chtěla bych vám poděkovat, za dva roky, které jsme spolu strávili. Unuo i unuodesign.cz byly moje další one line děti… jak mnozí z vás ví, tak se manžel o vánocích minulého roku se rozhodl nám vzít byt… a to způsobilo jeden z mnoha výpadků naší firmy… po náročné opravě bytu tedy i úklidu skladů jsme se horko těžko postavily na nohy poplatili co zničil… a firma zase začala šlapat. Bohužel včera odnesl veškeré zboží firmy a byt zůstal prázdný z zákona nemohu nijak nakládat s firmou… tedy jen se loučím a prosím obracejte se na něj. Mi zablokoval telefon tedy hovory mohu jen přijímat a je otázkou kdy mi zablokuje i internet. Moc Díky!

Příspěvek upraven 24.03.14 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.3.14 17:29

@Boudice23
mě přišel emial, že vše se dává do pořádku a máme mít strpení.

Příspěvek upraven 24.03.14 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
24.3.14 17:29

Něco už by měla mít paní Petrá zpět, ale eshop je psaný na jejího manžela, jak jsme pochopila, takže snad brzy rozjede svůj. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
24.3.14 17:30

@Boudice23 jejda, to jsem netusila, na jejich strankach jsem o tom nic nenasla. chtela jsem se tam ve stredu stavit pro latky, tak to bych tam jela asi zbytecne.
v patek tam byla uvedena adresa „kamenne prodejny“ a ted uz ta adresa tam neni…
kde se to da vycist, ze maji problemy?

• Citovat
  • Upravit
14871
24.3.14 17:31

@teckaa já to pochytila na fb v poradně pro látkovačky, nejlepší by bylo kontaktovat přímo jí například přes FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.3.14 17:33

@teckaa tohle chodilo asi jen zákazníkům, co už u nich nějaké objednávky někdy dělali. Mě přišel a stejně tak mě při dnešním dotazu na objednávku přišel ten druhý email.

Na unuo jsem nakupovala, vždy jsem byla celkem spokojená, ale myslím, že s nakupováním u nich končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
24.3.14 17:34

@teckaa asi na fb v poradne ro latkovacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
24.3.14 17:34

@Boudice23 aha aha, dekuji za info. to se radeji obratim na Sijeme detem, tam je to jistota, zadny chlap se do damskych veci nemontuje… neskutecne! :!

• Citovat
  • Upravit
31010
24.3.14 18:10

@Boudice23 @Katy2 Teda holky, at mate s unuem jakekoli zkusenosti, davat sem tyto maily je hodne nefer. Petra ma asi nejake rodinne problemy [tak jako znacna cast prispevatelek na tomto foru] a zverejnovat je takto pod jejim obcanskym jmenem jeste s cislem na manzela? Nestalo by za to vase prispevky editovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
24.3.14 18:14

@Cuddy jak editovat, to napsal přímo paní Petra na Fb tak nechápu co je na tom nefér, když jen tlumočím to co si tam může každý přečíst, nějak tuhle reakci nechápu?? 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
24.3.14 18:16

Ok, ja to dostala v mailu, myslela jsem, ze je to z mailove komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí