UP - smlouva a vyřazení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak za nim zajdi, ze to kvuli pracaku potrebujes aspon v ten patek zanist, aby si nemela problemy. nebo at to napise az od pondeli ofiko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
nejpozdeji den, kdy nastoupis. jeeno jestli na dohodu nabo hlavak. podminky maj stejny. jen se te bude ptat jestli chces zustat v evidenci.na potvrzeni o vydelku musis mit 4.500 a min.
5 500 Kč a méně (polovina minimální mzdy)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kirstenn píše:
A to jde, že by mi napsal smlouvu až od víkendu a já to tam donesla dříve?
To samozřejmě jde, není v tom problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
Tak za nim zajdi, ze to kvuli pracaku potrebujes aspon v ten patek zanist, aby si nemela problemy. nebo at to napise az od pondeli ofiko.
Těžko to mohou napsat od pondělka, pokud bude zakladatelka v sobotu pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kirstenn píše:
Děkuji. No, jde o to, že ji dostanu až v sobotu a nevím kde bych to naskenovala a poslala. Budu tam do večera.
A to jde, že by mi napsal smlouvu až od víkendu a já to tam donesla dříve?
Jo a jinak mám pocit, že to musíš pouze ten den oznámit, doložit to jde později, takže by to mělo stačit i bez toho scanu. Ideálně bych to oznámila na UP v pátek, že to doložíš další týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Těžko to mohou napsat od pondělka, pokud bude zakladatelka v sobotu pracovat.
me to slo
nechytej se blbosti. proc by to nemelo jit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
me to slonechytej se blbosti. proc by to nemelo jit?
Třeba protože ne každá firma chce podvádět…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 za zeptani nic neda. nebo jak tu kdosi psal, at ji dostane sepsanou ted a zajde tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Jo a jinak mám pocit, že to musíš pouze ten den oznámit, doložit to jde později, takže by to mělo stačit i bez toho scanu. Ideálně bych to oznámila na UP v pátek, že to doložíš další týden.
To by pro mě bylo nejlepší. Pokud to jde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na internetu jsem našla že to musím oznámit úřadu nejpozději v den nástupu, takže snad by šel papír doložit třeba v pondělí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit