UP - smlouva a vyřazení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.6.16 12:41

UP-smlouva a vyrazeni

Ahoj vsem, mam dotaz ohledne UP.
Jsem registrovana na UP. Nasla jsem si praci(agentura) a smlouvu jsem mela platnou od 7.5.2016,bylo mi receno, ze do 8 dnu ji mam prinest. Dne 6.5. jsem vsak dostala jinou nabidku(vyzaduje rekvalifikaci, ale je platove vyhodnejsi, mam tedy pisemny prislib zamestnani),takze tu smlouvu jsem zrusila jiz 6.5.,takze ani nebyla platna a ani jeden den jsem nebyla zamestnana. UP ji presto po mne vyzaduje. Ja uz ji samozrejme nemam(nevidela jsem duvod si ji nechavat, kdyz jsem zamestnana nebyla) a UP mi hrozi vyrazenim. Ma na to pravo?
Dekuji za odpoved :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.6.16 12:50

@bittersweet.diana ty jsi smlouvu podepsala? pokud ano, mají právo vidět tu výpověď, kterou jsi podala.. není nic jednodužšího, než zavolat do agentury, vysvětlit proč to potřebuješ, pošlou Ti kopii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
6.6.16 12:51

Tak tam dones prislib te nove?

Prijde mi blbost nosit na UP pracovni smlouvu, ktera vlastne skoncila jeste ten den. Tedaza predpokladu, ze jsi tam ani jeden den nepracovala? protoze pokud bys v ty praci byla, byt jen jeden jedinej den, tak musis mit smlouvu, jinak je to prace na cerno.

• Citovat
  • Upravit
6.6.16 12:54

Ten prislib jsem donesla. Ani jeden den jsem nepracovala, smlouva byla zrusena driv nez vubec zacla platit.Ja prave nechapu, proc to chteji, kdyz jsem zamestnana nebyla ani jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.16 13:03

@bittersweet.diana protože jsi jim řekla, že jsi podepsala smlouvu.. tak chtějí vidět i to ukončení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
6.6.16 14:05

Nevim, jestli se na to nebudou divat tak, ze jsi odmitla praci. I kdyz mas prislib jine, ale az za nejakou dobu. Mozna proto hovori o vyrazeni??? Je to jen ma uvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
6.6.16 16:08

@cecetka Pokud si ji našla sama, tak to není odmítnutí práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
14.6.17 07:12

Dobrý den, obnovuji diskuzi, prosím o radu. Jsem na ÚP, pobírám podporu a v sobotu bych měla nastoupit do nové práce. Zajímalo by mě, jak to je, když budu mít smlouvu od soboty, vím, že se má na ÚP donést ten den, ale jak to je, pokud to je víkend? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.6.17 07:16

Máš na to tuším 8, teď nevím, zda kalendářních nebo pracovních dnů ode dne nástupu tam smlouvu donést a odhlásit se, takže neplaš. :andel:

• Citovat
  • Upravit
785
14.6.17 07:19
@Klopotkova píše:
Máš na to tuším 8, teď nevím, zda kalendářních nebo pracovních dnů ode dne nástupu tam smlouvu donést a odhlásit se, takže neplaš. :andel:

Děkuji. Já právě nejdřív budu mít asi DPP, pak až Hpp. A říkala mi, že musím ten den.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
14.6.17 07:21

@Kirstenn Posli to mailem a mas to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.6.17 07:34
@Kirstenn píše:
Děkuji. Já právě nejdřív budu mít asi DPP, pak až Hpp. A říkala mi, že musím ten den.. :nevim:

Aha, já myslela, že je to na hlavní pp.

• Citovat
  • Upravit
7250
14.6.17 07:39
@Kirstenn píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi, prosím o radu. Jsem na ÚP, pobírám podporu a v sobotu bych měla nastoupit do nové práce. Zajímalo by mě, jak to je, když budu mít smlouvu od soboty, vím, že se má na ÚP donést ten den, ale jak to je, pokud to je víkend? Děkuji

nejpozdeji v den nastupu to tam musi mit. mozna by stacilo tam zavolat, ze to posles ofoceny mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.6.17 07:41
@Kirstenn píše:
Děkuji. Já právě nejdřív budu mít asi DPP, pak až Hpp. A říkala mi, že musím ten den.. :nevim:

nejpozdeji den, kdy nastoupis. jeeno jestli na dohodu nabo hlavak. podminky maj stejny. jen se te bude ptat jestli chces zustat v evidenci.na potvrzeni o vydelku musis mit 4.500 a min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
14.6.17 08:02

Děkuji. No, jde o to, že ji dostanu až v sobotu a nevím kde bych to naskenovala a poslala. Budu tam do večera.
A to jde, že by mi napsal smlouvu až od víkendu a já to tam donesla dříve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat