Upadnutí na kolena v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Badflower
24.1.25 14:26
@Anonymní píše: Více

Zdravim! Dekuji za uklidneni… no ja byla tak blv soku abych to ustala, protoze jsem treba pul roku od operace ramena. Abych se vyhnula padu na rameno nebo na bricho, ze jsem to lupla na koleno :D ale jako nepocituju snad nic jineho nez predtim, co se těhu tyka. Tak snad to bude ok. Jenom proste mam takovy pocit, jako ze se bojim.. a obavy, aby t tak fakt bylo prave🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.25 14:30

@Badflower ten strach naprosto chapu :hug: ja byla taky po… az za usima. Ale mimco je v deloze celkem dobre chranene nastesti :srdce: jako pokud by to pro tebe mel byt moc velkej stres, tak zajed na kontrolu. Oni ti tam hlavu neutrhnou a ty budes v klidu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Badflower
24.1.25 19:05

Pro svuj klid jsem volala na gyn pohotovost a sestricka mi rekla, ze pokud jsem ve stresu at radsi prijedu. Zkontrolovala a vypada to ze vse ok. Mimco se tam vrtelo, kopala.. talze snad dobry! Doufam tedy ze se nic nerozjede a jediny problem bude narazeny koleno!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.25 19:12

@Badflower to je super, ze je vse v poradku :srdce: naprosto chapu, ze jsi radsi jela. Za ten stres to proste nestoji :hug: ale uvidis, ze modre koleno bude opravdu jedina vzpominka na tuto udalost :srdce: priroda neni hloupa a ti mali clovickove jsou v brisku dobre chraneni

• Citovat
  • Upravit
Badflower
25.1.25 09:44

Ano, dekuji moc za podporu a hezka slova! A kdyby to nekdo cetl a stalo se mu neco podobneho. Pokud vite, ze jste nespadly na brisko nebo nebyl moc otres na zadek. Neni asi nutne jezdit hned k dr., ale radeji zsvolat a poptat se. Mne sestricka rekla, ze by to nic byt nemelo, ale pokud mam stres, radeji at prijedu, at jsem v klidu a mimco taky! Ten stres je pak daleko horsi. Taky u nas v nemocnici mi dr rekla, ze maji smernice a musi mi nabidnout zustat tam na noc na pozorovani, protoze se do 24 hodin muze jeste od padu neco vytvorit. Ovsem pozor, neni nutnost zustavat, pokud jste nespadla na brisko. Zaroven pokud nemate potize - bolesti nez obvykle, krvaceni nebo tvrdnuti briska a dalsi nezvykle pocity. Neni treba se bat. Proto suma sumarum. Ja doporucuju radeji jet se zkontrolovat, at jste jako maminka v klidu a tim padem i bude mimco♥️

• Citovat
  • Upravit
716
25.1.25 12:29
@Xxxbell píše: Více
co by se jako mělo stat? Vubec nic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badflower
25.1.25 20:36

@Fra8 pani, lekarka mi sdelila ze staci i naraz mimo brisko a muze se nektere zene vytvorit hematom. Coz neni vhodne. Tak prosim, nerozumujte kdyz i tom picu vite :) a prenechte rady radeji lekarum. Udelate nejlip pani :)) vas komentar byla jen vase ztrata casu. Kdyz k tomu nemate co napsat, nepiste nic. Me si tam treba doktori chteli nechat na pozorovani. Preji krasny den ♥️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky