Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Biochemický těhotenství. Embryo se zahnízdilo, ale zaniklo. Normální jev a důvod proč netestovat před menzes…
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat máte s tím někdo zkušenost?
Dělala jsem si 2 těhotenský testy 5 dnů před MS oba vyšli pozitivní a dnes jsem si dělala znova a byl negativní
Zítra bych měla dostat MS
V podbřišku mě bolí už tak týden jako kdybych to měla dostat prsa mám jen malinko citlivá
Bud vadny test a nebo tehotenstvi odchazi. Tzv. biochemicke a odejde spolu s ms.
Proč si děláš PĚT dní před vynecháním už test? Na tuhle otázku už je tu dost odpovědí.
Ahoj chtěla bych se vás zeptat dělala jsem si ráno test. A vyšli mi 2 čárky. Když jsem si ho dělala odpoledne tak negativní. Může to byl třeba tím že jsem pila hodně kafe nebo takhle. MS mám mít každou chvíli.
Dobrý den, chtěla bych se optat má poslední ms byla 8:5.22 dělala jsem si test před dvěmi dny a byl pozitivni.. dnes jsem si dělala k večeru protože mi radili ať si udělám další jelikož pepino není spolehlivý test…. Tak jsem udělala a nic. Ale nebyl z ranní moči. Je nějaká šance ze jsem těhotná?….:(
Dobrý den chci se zeptat máte s tím někdo zkušenost?
Dělala jsem si 2 těhotenský testy 5 dnů před MS oba vyšli pozitivní a dnes jsem si dělala znova a byl negativní
Zítra bych měla dostat MS
V podbřišku mě bolí už tak týden jako kdybych to měla dostat prsa mám jen malinko citlivá