Úpal nebo úžeh

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2965
5.6.12 22:50

úpal - úžeh

Dobrý den, dcera (18 měsíců) je už druhý den hrozně spavá. nechce moc jíst, hodně pije a spát přez den chce jít už v 11 dopoledne, ikdyž normálně chodí v půl jedné. Večer to samé. už ve čtvrt na sedm chtěla spát (normálně chodíme v osm). Navíc teď jsem jí měřila teplotu a má 37,9.Včera žádnou neměla. V neděli jsme byli na koupališti. Je možné, že by to byl úpal nebo úžeh? Rýmu ani žádné jiné příznaky nachlazení nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4854
5.6.12 22:54

No takhle tezko rict,dcera mela 1 uzeh a 1 upal.Pri uzehu mela teploty,byla spava,unavena a pri upalu to bylo horsi,nejedla,horecky vyssi,zvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
5.6.12 22:57

ja s tim zkusenosti vubec nemam. Dala jsem ji nurofen a uvidim. na jine diskuzi jsem se docetla, ze by se mela chladit, ale na to mi zase neprijde ta teplota moc vysoka. je to divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
5.6.12 22:58

Dcera mela taky upal,kdyz byla mala,ale jeste ten vecer,co jsem s ni byla venku..Noc jsme prolezeli v nemocnici,rano nas pustili domu bez teplot.Bylo ji 11m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.6.12 23:01

At hodne pije,pokud chce odpocivat tak at odpociva,nurofen bych taky dala.uvidis zitra,ale melo by byt zlepsenu.pokud ne tak bych brnkla doktorce,muze to byt souhra nahod a muze prdolka byt unavena z neceho jineho.treba na ni leze nachlazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
5.6.12 23:07

Teplotu nemusi mit vysokou,muze byt prehrata,nemusi mit hned upal,nebo uzeh ;) .A @kkaattkkaa ma pravdu,mi to pripomela,holka mela vzdycky ten den horecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
6.6.12 08:20

co třeba angína?

• Citovat
  • Upravit
2965
6.6.12 08:39

Takze uz behem noci se mi zdala lepsi. Spala naprosto v klidu a dnes rano ji nic neni. Dokonce se ji vratila i chuť k jidlu. Nevim, co to bylo, ale snad uz to bude dobre. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
30.6.20 13:00

Děvčata kdy může dcera po úpalu zase ven? měla včera celý den teploty asi po 5 hodinách přes 39, dnes už ok a tak se ptám, kdy ji mohu pustit ven. zítra? nebo může už dnes do stínu? když je teplota skoro stejná jako doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.23 13:35

Asi upal?
Holky jsem kravka ale asi jsem podcenila zdejsi podnebi.Jsme v egypte a malej skoro 6let najednou unava, prospal vecer, dneska rano normalne posnidal a pak chtel zas jist spat.Pak namerena teplota lehce pres 38,podala jsem nurofen a zas spi. Nestovice mel, kdyby nekoho napadlo tohle Nezvraci, spalenej neni, byli jsme ve stinu, klobouk, piti mel.
Muze to byt upal a co s tim a kdy to zmizi.
diky moc

• Citovat
  • Upravit
106
9.6.23 15:48

Je to mozne.. dcera mela upal a taky byla unavena, chtelo se ji dost spat, zvracela, horecky.. myslim ze muze mit nejaky uzeh (vetsinou lepsi prubeh). At je lip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí