Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@monika32 píše:
A není zbytečné dávat úplatky? Si ty lázně zaplať ne?
Nechci slevu zadarmo
no tipuju, že úplatek bude značně nižší než pobyt v lázních
![]()
Nejsou pro mně a na to bych určitě neměla je to rehabilitační centrum na 3 měsíce
@Gina108 píše:
Nechci slevu zadarmono tipuju, že úplatek bude značně nižší než pobyt v lázních
![]()
No to záleží jak velké úplatky si vezmou. Jako když už přes úplatek, potom by to chtělo hlavně podplatit asi toho, kdo to schvaluje v pojišťovně.. Ale zase jestli ti to doktor napíše jakože jsou nutné a je na ně nárok, pak stačí asi doktor. manžel byl teď v lázních a poslala ho neuroložka na 21 dnů, v pojišťovně to schválili na 28… Tak možná i toho doktora v pojišťovně? ![]()
@monika32 Nárok na to určitě má jen nechci pokoušet osud že to nevyjde to by byl snad její konec
Ne, neuplácela, byť jsem si to musela vylítat od čerta k ďáblu, ale když jsem byla přesvědčená, že všecky požadavky desetinásobně splňuji, dohadovala jsem se s doktorama tak dlouho, až mi to doporučení napsali. Pokud bylo sepsáno tak, jak mělo, a spňovala jsem všecky předpoklady z vyhlášky, abych tam jela, posudkový lékař na pojišťovně už to pak schválil do druhýho dne. Bych se spíš bála, že v případě pokusu o úplatek to může mít zcela opačnej efekt, pokud člověk narazí na slušnýho doktora, akorát ho tím urazí ![]()
Neuplácela jsem, normálně vyřizovala klasickou cestou podle zákona a vyhlášek.
A stejně jako ugluk si myslím, že pokud narazíš s úplatkem na slušného doktora/revizáka, tak je tím akorát nasereš a nepojede se nikam.
Anonymní, o které rehabilitační centrum se jedná? Po návratu odtamtud mi kdyžtak napište SZ, taky zvažuji jet do nějakého rehabilitačního centra, abych věděla, jestli je to tam dobré nebo ne. Jedá se o soukromé rehabilitační centrum? Já bych jela do státního - Chuchelná, Hrabyně, Kladruby atd.
Nedávej úplatky, nedávej úplatky, nedávej úplatky nebo se z toho zblázníš! Copak nevíš, že úplatek je trestný čin? Někteří lidi fakt nemyslí.
Dali jste někdo úplatek lékaři při žádosti o doporučení na pobyt v lázních. Je to pro mně dost důležité, ale nevím kolik se tak dává. A taky nevím jestli se má uplatit i pracovník na pojištovně, kvůli kladnému schvalení. Dik za odpovědi raději píši anonymně dík za pochopení