UPOL (PřF) a koleje: Vyplatí se, nebo raději byt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
UPOL-koleje (kolem PřF)
Zdravím, jsem přijata na přírodovědeckou fakultu a přemýšlím nad kolejemi.
Kolem fakulty je „spoustu možností“ a já nevím, které jsou ty nejvíce vhodné. Nevadí mi s nikým sdílet pokoj, jsem zvyklá ze střední školy, ale naopak mě děsí představa společných koupelen pro celé patro, které jsou např. na 17. listopadu. Můžete mi prosím sdělit nějaké vlastní zkušenosti? Vyplatí se to, nebo je lepší byt? Jak je to se studovnami, prádelnou,…? Na kterých kolejích bývají nejčastěji studenti PřF?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to na zvážení. Sprchy na patře mohou být lepší než společná pidikoupelna se sprchou, umyvadlem a WC v jednom pro 6 osob v buňce. 17. listopadu jsou pokoje pěkně rekonstruované a je to blízko do menzy.
- Citovat
- Upravit
Pokud myslíš přírodovědu na tř. 17. listopadu, tak nejblíž jsou Generálky nebo Fischerky. Oboje jsou podobného typu, buňka s dvěmi pokoji (na pokoji obvykle po 3) a koupelnou. Mně se tam bydlelo dobře, ráda na to vzpomínám
jediné mínus byla okna umístěná nad Účkem, takže jednou týdně musel člověk přežít větší hluk (Ale zase to bylo blíž na pokoj). Myslím, že docela fajn byly i Václavky.
- Citovat
- Upravit
Jinak studovny byly na každém patře, prádelna netuším - jezdila jsem většinou každý týden domů.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Na kterých z těchto kolejích jste bydlela? Jaká byla celková atmosféra? Četla jsem, že každý je zavřený na svém pokoji a mezipokojové vztahy nejsou moc obvyklé…Jinak Vám moc děkuji za dosavadní odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bydlela jsem na Generálkách. V rámci buňky jsme měly dobré vztahy, jsme v kontaktu doteď. Samozřejmě, vždycky je to o lidech. Hodně zdaru ![]()
- Citovat
- Upravit