UPOL - testy studijních předpokladů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
UPOL - testy studijních předpokladů
Dobrý večer,
Dámy, mám na Vás dotaz. Ať hledám jak hledám, nemohu pořád najít nějaké vzorové testy studijních předpokladů na UPOL. Našla jsem dva nebo tři, zbytek ne. Nevíte náhodou o nějaké stránce, kde se dají najít? Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mia2020 A procházela jste přímo Pdf Upol stránky? Každá fakulta má jiné. Na Pdf TSP jsou. Pořádně to projděte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala přijímačky na pajdák na UPOLu v r. 2018 a nikde jsem nic moc nenašla. Bylo to ale hodně podobné SCIO testům. Dostali jsme tenkrát několik archů papírů s příklady, bylo toho fakt moc a oproti třeba přijímačkám na OSU to bylo i o dost těžší. Nevím, jestli to bylo slabým ročníkem nebo těžkými příklady, ale ze 120 se dostalo pouze 20 lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@impossible píše:
@Mia2020 A procházela jste přímo Pdf Upol stránky? Každá fakulta má jiné. Na Pdf TSP jsou. Pořádně to projděte.
Procházela, ale našla jsem tam asi jenom tři testy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cullenova píše:
Já dělala přijímačky na pajdák na UPOLu v r. 2018 a nikde jsem nic moc nenašla. Bylo to ale hodně podobné SCIO testům. Dostali jsme tenkrát několik archů papírů s příklady, bylo toho fakt moc a oproti třeba přijímačkám na OSU to bylo i o dost těžší. Nevím, jestli to bylo slabým ročníkem nebo těžkými příklady, ale ze 120 se dostalo pouze 20 lidí.
A jaké předměty prosím Vás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mia2020 Pokud myslíš, jaké předměty byly obsahem testů, tak tam byly matematické úlohy - spíše ale logické myšlení, něco málo z českého jazyka, občanky - všeobecný přehled. Úplně přesně si už nepamatuji. A pokud myslíš předměty, na které jsem se hlásila, tak je to stejně fuk, protože na všechny obory jsou testy stejné
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsem dělala TSP na UPOL nanečisto…
Měli jsme na to 30 minut a 50 úkolů. Získala jsem 39 bodů, úspěšnost 78%. Je to podle Vás hodně špatné?
Zjistila jsem, že nejhůře jsem na tom se čtecími testy, hromada textu, velmi nezáživná témata… Ale musím se vylepšit, mám čas ro 28.5. Aspoň vím, jak na tom jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit