Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Moc tě nepotěším. Nejsem tedy doktor a stejné příznaky mohou mít jiné příčiny.
Moje babi měla taky tkaové křeče u ní to byla ateroskleroza. Ucpávání tepen. Nechci děsit. Tak ti to tu nebudu rozepisovat. Navíc tvoje maminka ty křeče může mít z úplně jiných důvodů a pravděpodobně má. Babi neměla zrkoucené nohy ale bolest popisovala jako přeležení. Ale tak jenom pokud je to ateroskleroza hořčík nepomůže.
Tím chci říct že prostě tohle na netu nevyřešíme, tohle je o tom že by měla jít za svým doktorem a ten ji odeslatr na specializované střediska. Podle mě nějakými vyšetřeními by mohly přijít na to čím to je.
@Anonymní píše: Více
Dojít na cévní…mohlo by to být ucpávaní tepen.
tak jak má magnosolve tak to je nejlepší, z lékarny pak brát v chelatové podobě.
Nebere maminka léky na cholesterol? Moje to měla taky, ty křeče a bylo to od léků. Po vysazení má pokoj. Ale Magnesium bere dál.
Dobrý den,
váš komentář je necitlivý, odhalit vás nesmím, ale pokud budete i nadále zneužívat anonymitu k tomu, abyste byla hrubá k ostatním uživatelům můžete být blokována, i když jste stálá uživatelka. Odhalování nám zhora nepovolili, ale zneužití anonymity budeme brát jako závažné porušení pravidel, které povede k blokaci.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
mhm - to je možná ono - moje mamka si chodila také ošetřovat křečové žíly - sklerotizace žilek - a doktor jí to dělal 12 let, až se jí ucpala tepna,
měla křeče při chůzi, že se musela zastavit,
doktor zděšený, okamžitě jí přestal ty křečáky ošetřovat a okamžitě se jí zbavil jako pacientky - asi měl strach, že ho zažaluje
měla maminka sono tepen a MR tepen?