Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, před Vanoci jsem vysadila HA. Ihned přišla prvni MS.Od Ledna mam MS zhruba 31 DC, ale přijde mi že bez ovulace.Na radu kamarádky uživám týden kapky Gynex.MS má zatim zpoždĕni dva dny.Je to normální? Chtĕla bych mimi ![]()
@Jaja30 doporučuju něco s inositolem. Třeba nosifol, fertiprona, inofolic…je to všechno dost podobný. Inositol podporuje ovulaci, jsou nnato i studie, na rozdíl od jiných přípravků. Mám dobrou osobní zkušenost ![]()
@Barbboraaa kterým připravkem máte zkušenost? Můžu k tomu uživat i Gynex?
@Jaja30 já jsem brala fertipronu, není tak drahá jak nosifol a má stejné složení. Gynex jsem nikdy nezkousela, nějak k němu nemám důvěru 😄 když jsem pila kontryhel tak mi rozhodil cyklus akorát
@Jaja30 když jsem těhotnela poprvé tak jsem měla delší nepravidelné cykly po vysazení ha, po 3 měsících užívání se mi srovnaly na 32 dní, poznala jsem ovulaci a povedlo se otěhotnět. Teď jsem brala ani ne cyklus a provedlo se zas. Ale samozřejmě nepovím jestli to bylo tím, ale celkem tomu věřím ![]()
@Barbboraaa děkuji za názor
Gynex přestanu užívat a zkusím tu Fertipronu ![]()
@Jaja30 brala jsem teda jen jeden ten sáček denně. Ale asi vám každý řekne jinou zkušenost… Já jsem dost racionální a líbilo se mi že to má i nějaké studie, i když na pcos. Naopak když jsem uvažovala nad gynexem tak mě dost odrazovaly hesla o psychickém vyladění 😂
@Barbboraaa Já ten Gynex beru přes týden a pořád se nedostavila menstruace. Příznaky mám, ale pořád nic.Tou Fertipronou nic neskazím, že?
@Jaja30 píše:
@Barbboraaa děkuji za názorGynex přestanu užívat a zkusím tu Fertipronu
Já třeba nejvíc věřím hormonální józe a nebo cvičení Mojžíšové. To je naprosto přírodní.
@Jaja30 určitě ne, jsou to jen vitamíny 🙂 nicméně jestliže je nějaký hormonální problém tak musíš stejně jen čekat až si to sedne
@Barbboraaa si poředstavte, že jsem se byla poradit za sestřičkou na gynekologii ohledně MS která se pořád nedostavila. Naznala, že to může bejt porucha a že vyčkáme. Radila mi at si občas udělám těhotenský test pro jistotu.Tak mi to nedalo a test jsem si udělala abych měla jistotu. Upřímě tomu pořád nevěřím, ale test je pozitivní
V pondělí jdu na krev ![]()
@Jaja30 nene 😂 tak to je ale dobrá haluz! Jedna velká výhoda- žádnej stres se sledováním příznaků a zpoždění 😂