Úřad práce, skončení práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.1.24 22:28

Úřad práce, skončení práce

Ahojky, omlouvám se za anonym.
Mám nastoupit do práce, kterou mi našel úřad práce, jsem zároveň ráda, ale i ne… Důvod je takový, že jsem si chtěla najít práci sama, protože jsem někde četla, že když mi najde úřad práci, já nastoupim a třeba za měsíc odejdu, tak že mě úřad už nevezme zpátky, kdybych si náhodou nic nenašla, až za 6 měsíců, takže bych si musela platit zatím zdravotko, než se mi ozvou z nějaké práce kam jsem psala, ale zároveň jsem i ráda, že mám konečně práci. Mám obavy, protože na tu práci jsou špatné recenze, proto se ptám jak to je, už jsem z toho na švestky 😞. Děkuji moc za odpovědi. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16178
3.1.24 22:50
@Anonymní píše:
Ahojky, omlouvám se za anonym.
Mám nastoupit do práce, kterou mi našel úřad práce, jsem zároveň ráda, ale i ne… Důvod je takový, že jsem si chtěla najít práci sama, protože jsem někde četla, že když mi najde úřad práci, já nastoupim a třeba za měsíc odejdu, tak že mě úřad už nevezme zpátky, kdybych si náhodou nic nenašla, až za 6 měsíců, takže bych si musela platit zatím zdravotko, než se mi ozvou z nějaké práce kam jsem psala, ale zároveň jsem i ráda, že mám konečně práci. Mám obavy, protože na tu práci jsou špatné recenze, proto se ptám jak to je, už jsem z toho na švestky 😞. Děkuji moc za odpovědi. :srdce:

Tak si najdi práci sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8362
4.1.24 06:31

Hledej si práci a z té nové pak můžeš přece odejít kdykoliv ve zkušebce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat