Úřad práce znovu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Úřad práce znovu
Ahojky holky, potřebuji radu, hrabu na internetu, ale nemohu najít. Jsem cca 2 měsíce na ÚP po rodičovské dovolené, teď se mi rýsuje nějaká práce. A teď můj problém, když někam nastoupím, je jasné, že se z úřadu práce odhlásím, ale vzhledem k tomu, že mám věčně nemocné dítě, mě zajímá, když mě třeba ve zkušební době vyhodí, třeba právě proto, že budu s děckem marodit, můžu se znovu přihlásit na ÚP? Je mi jasné, že na podporu nebudu mít nárok, ale nerada bych třeba skončila bez práce a ještě si musela platit zdravotní(nevím teda z čeho
).Myslím to tak, že třeba 1.1.2013 nastoupím do práce a třeba hned v březnu mě vyhodí, mám z toho prostě hrůzu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud se nepletu, je monžé se odhlásit, ofiko nastoupit do práce třeba jen na dva dny a pak se znova přihlásit na úp. Na dávky je třeba teda mít něco odpracovaého, ale přihlásit se lze fakt po dvou dnech. Důležité je mezitím s eprokázat, že jsi někde pracovala.
Chápu, že to bude vopruz, nedá se to matození řešit nějakým hlídáním, chůvou, studentkou? Co se týče peněz, to, co vyděláš, dáš za chůvu, ale nepřijdeš o práci… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu, že hledám jen na částečný úvazek, asi by mi zbylo h…Doufám, že mě děti nezradí a budou zdravé, budu je dopovat vitamin
Je to děs tahle situace-babičky nefunkční, manžel dělá 150 km od domova, takže nefunguje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš pak normálně nastoupi zpět, ale zavolej si na úřad, tam Ti vše řeknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit