Zumail a zkušenost

77
5.12.12 09:40

Zumail a zkušenost

Ahoj všem. Zajímalo by mě jestli znáte Zumail. Jestli to není nějaký podvod. Zaregistrovala jsem se asi před pul rokem a nán na učtě něco kolem 400 kč, prý peníze vyplatí až dosáhnu 1000kč, no to bude trvat nejspíš zas pul roku, jestli vubec :evil: Nedávno mi od nich přišlo že si mám založit nový učet moje Id se to jmenuje a slibujou až tisícové přívýdělky měsíčně..haha no háček je že musím potvrdit tu validaci, dojít na matriku aby mi dali razítko a pak se musím podepsat a to mám docela obavy dávat tam svuj podpis. Máte stím něko zkušenost. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
5.12.12 09:50

Omlouvám se, Zumail neznám, jen chci napsat, že to Moje ID se mi nelíbí z principu. Shromažďovat všechny svoje přihlašovací údaje na jednom místě, navíc v online databázi, není v žádném případě rozumné, ani bezpečné! A 100% ochranu dat ti nezaručí nikdo. Kdyby mi navíc ještě někdo nabízel nějaké peníze za to, že to udělám, byla bych obzvlášť opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
5.12.12 09:51

Ahojky, tisícové výdělky budeš mít, pokud budeš mít pod sebou další lidi… jinak to jde po těch haléřích.. jsem tam taky, ale nebudu si dávat to ID…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
5.12.12 09:52

@Angua přesně to si myslím s těmi daty… základem všeho je, nemít stejná hesla a nikde je nepsat a nesjednocovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.12 09:54

@gaborka18 přesně tak, to je základní pravidlo pro bezpečnou práci s internetem a hlava mi nebere, jak si to někdo může založit. To už je bezpečnější mít ty hesla na papírku přilepené na monitoru, když mám v hlavě nasr… a nepamatuju si to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaja99
11.1.13 20:49

Zumail mám asi 3/4 roku, ze začátku byly maily za třeba i 2Kč, ale postupně to spadlo až na 0,5 a zdá se mi že postupně chodí také méně a méně e-mailů. Myslím že ta tisícovka tam je proto aby to nemuseli vyplácet. Prostě pak raději už nic nepošlou a je to. Jen me zajima, jestli to tak skutecne dopadne :-) Nicméně na kloudný výdělek to není. Je mnoho lepších a jednodušších možností.

• Citovat
  • Upravit
1181
12.1.13 14:34
@Jaja99 píše:
Zumail mám asi 3/4 roku, ze začátku byly maily za třeba i 2Kč, ale postupně to spadlo až na 0,5 a zdá se mi že postupně chodí také méně a méně e-mailů. Myslím že ta tisícovka tam je proto aby to nemuseli vyplácet. Prostě pak raději už nic nepošlou a je to. Jen me zajima, jestli to tak skutecne dopadne :-) Nicméně na kloudný výdělek to není. Je mnoho lepších a jednodušších možností.

tak prosím poraď nějakou lepší a jednodušší možnost přivýdělku na doma… já jsem zatím na nic nenarazila, jen na podvodníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mira3000
22.1.13 16:13

Zloději

Kradou, Spamujou a emaily dávají dalším firmám. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
ramon976
14.2.13 17:24

Moje ID Funguje,lžete když tvrdíte že ne!

Registroval jsem se přes MojeID na ZUmail a nestěžuju si, denně si přes ZUmail vydělám zhruba 12Kč, většinou chodí 4 maily po 3Kč. A pro uživatele Evžik: Já na žádnou matriku nemusel, jen jsem vyplnil údaje a zaslali mi dopis s kódem, jehož zadáním do systému potvrdíte pravost zadaných údajů a je to. Vydělávám víc než vy ostatní a stálo mě to jen to že jsem zadal své údaje na MojeID.

• Citovat
  • Upravit
renata 197
19.2.13 14:39

Kdo ti zaslal dopis s kódem? Zumail, nebo ID?

• Citovat
  • Upravit
11
9.3.13 17:33

Sladké řeči

Když mi přišla registrace na ZUmail, tak tam bylo slibováno že za každý mail připíšou 10 kč, místo toho připisují 0.50 kč, takhle bych se dočkala výplaty možná tak na vánoce ani to ne. Napsala jsem jim email proč to tak je, už je tomu týden a odezva žádná, s tímhle jednáním je aspon vidět, co to je za inteligenty.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renata 197
9.3.13 18:01

Ramon976
Kdo ti zaslal dopis s kódem? Zumail, nebo ID?

• Citovat
  • Upravit
Lue
14.3.13 17:49

To je pravda… taky jsem narazilajen na podvodniky… :,(

• Citovat
  • Upravit
77
15.3.13 10:12

Tak už jsem to trušila :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pifik
4.4.13 16:49

Jsou to podvodníci

Je to podvod!!! Dosáhl jsem hodnoty přes 500,– Kč a přestali mi posílat e-maily úplně. Chtějí, aby se člověk zaregistroval na MojeID a pak ti posílají vyší částky, ale jen proto, že se ti tím pádem zvedla hranice na výplatu. Z 1000,– na 2-3 000,– Kč.
Až se najde někdo, komu něco vyplatili, tak se ozvěte.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat