Určení otcovství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
6.11.17 20:20
@Gumidci píše:
@Green island no ona ho jen tak do RL zapsat nemůže

Ona si asi myslí, že stačí v porodnici říct - tohodle mi tam napište… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
6.11.17 20:22
@Russet píše:
Ale četl…Ty jsi čekala, že napíšeme, jaký je tvůj manžel chudák a jaká je ex potvora. Není to vzor cnosti, ale výmluvy tvého chlapa - spoléhal na to, že bere antikoncepci, radši půjde do vězení atd. jsou dost nedospělé. A zkus si představit, jak dostáváš na vaše dítě jen 1600. Soud něco určí, tak je z obliga. Nedá navíc ani ň, natož aby ho vídal. Schovává se za zahraničí. Jo, ale vašim společným dětem jistě bude dobrým tátou…Věřit můžeš.

Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.17 06:20

Holky zdravim,
Prosim na co ma otec pravo?
Jsem tehotna s mym ex, on o nicem nevi.
Az mu to reknu, urcite se bude chtit vratit zpatky..ja ho ale nechci, mam pro to sve duvody a nazor nezmenim. Kdybych ho uvedla jako otce..na co ma pravo?
Dekuji za kazdou odpoved

• Citovat
  • Upravit
13974
8.11.17 08:05
@Anonymní píše:
Holky zdravim,
Prosim na co ma otec pravo?
Jsem tehotna s mym ex, on o nicem nevi.
Az mu to reknu, urcite se bude chtit vratit zpatky..ja ho ale nechci, mam pro to sve duvody a nazor nezmenim. Kdybych ho uvedla jako otce..na co ma pravo?
Dekuji za kazdou odpoved

kdyby si ho uvedla?? on ti to musí nejdřiv podepsat.. to není jen tak.. jinak bude mít standartní práva otce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
8.11.17 08:51

Když ho neuvedeš ty - což ti musí podepsat na matrice ex, jak je výše napsáno, tak se on může obrátit na soud a bude ti soudně nařízeno podstoupit testy. Od toho se pak odvíjí, že on jako potvrzený otec bude muset platit alimenty, no a s tím jde ruku v ruce jeho zákonné právo podílet se na výchově svého děcka. Takže má nárok na styk s dítětem, případně střídavku, nebo svěření do své péče.
Soud nezajímá, jestli s ním chceš nebo necheš dál žít - to ti ani soud nebude nařizovat, ale jestli bude otec v „papírech“, tak ti soud bude nařizovat jiné věci, co jsem tu naznačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindinettee
20.8.21 21:03

Když potřebuju test otcovství, tak dá se věřit těm domácím testům?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky