Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já včera 7 dnes 6, tak je to fakt 50na50
Ale typuju spíš kluka, když se to drží spíš víc, uvidíme
já mám takové plastové proužky a na nich jsou přilepený papírový čtverečky.
tak ty mám taky,já včera 7, dnes zase 5, že by to byla fakt ta holka? odpovídalo by to i oplodnění (sex byl asi 4 dny před ovulkou, to prý vydržej to odolnější holičí).A myslíš teda testovat jen do 9 týdne? A proč je ten kupovanej test až na dýl? zatím se měj.
Proč je kupovaný dýl nevím, ale takto jsem to četla na tom americkým servru. Moc smysl to nedává
U tebe to vypadá asi opravdu na tu holku já 5 neměla ani jednou nejmíň 6 a okraje byly trošku nazelenalý. Tak to možná bylo 6,5
Jak ty dnes? Koukám, že kluka už máš tak by se holčička hodila ![]()
tak dneska zase 5 max. 5,5
. Jo, holčička by se hodila, aby nebyla chlapů doma převaha! I když jsem si od začátku najisto myslela, že to bude kluk,tak teď mě to nahlodává. Manža je přesvědčenej, že to je Gábinka a nic jinýho, tak jsem fakt zvědavá, jak to dopadne na UTZ. Jěště tak měsíc,Dr.říkal kolem 12 tt na NT screenig. frčím do práce na odpolední, a zítra naposled, je mi strašně zle, bliju kudy chodím, tak jdu na neschopenku. tak čau zítra!
ahoj těhulky, zítra to s mou paní určitě vyzkoušíme, protože pořád nevíme, jestli máme holku nebo dítě. Na Ph máme speciální tabletky a hned po té, co změřím Ph v bazéně, tak to vyzkoušíme a určitě se podělíme, jestli to funguje.
Ahoj Tome, vítám tě.
Já jsem bohužel v 10tt potratila, tudíž nemůžu říct jak test dopadl
Ale budu ráda, když to otestujete a dáte mi, jestli vám to vyšlo nebo ne. Držím palce, aby to dopadlo, jak si přejete. ![]()
ahoj kaa a Tome, z vl. zkušenosti musím říct, že my máme na bazén kapičky a ty na moč nefungují, tak testuju proužkama z lékárny (Albu Phan, 50 ks, asi 80,– Kč). Na utz zatím nic vidět nebylo, ale dle papírků holčička, tak pak dám určitě zase vědět, za zkoušku člověk nic nedá, že jo? co kdyby jsme na něco přišli?
Kaa, myslím na tebe a držím palce, to bude dobrý!!!
Tak se hlásím po dl. době, ale teprve včera na placeném 4D utz (26 tt) bylo konečně vidět, co máme v bříšku. Je to holčička
, takže u nás papírky nelhaly. A moje intuice naprosto selhala
. Zbytek papírků jsem dala kamarádce, té vycházela taky holčička, na 16 tt na utz jí řekli kluka, ale na 80%, což není žádná jistota, že
Tak pak zase nahlásím, jak to dopadlo,
!
Tak to moc gratuluju, koukám podle metříku už klučíka máte, tak to se malá princeznička hodí
![]()
Děkuju, no jasně že se hodí , abych na ty dva (mm a malej) nebyla sama
. Jen jsem si fakt myslela, že je to kluk, tak jsem opravdu překvapená , ale příjemně
. Jen teď pokoupit něco růžového, pořád jsem nevěděla a doma mám po malém všechno modrý
. Co ty, doufám, že už je to dobrý …
Tak docela jo. Občas depka, mm teď další mimi nechce pokoušet, protože má nějaké problémy s firmou a prací. Tak je to takové náročnější, ale snad to bude zase ok a nějaké ten mimísek přijde
Koukala jsem, že Nikiskoh o miminko taky přišla, je mi jí hrozně líto. Tohle si nikdo nezaslouží ![]()
AHojky, tak to by mě nikdy nenapadlo, to zkoušet podle PH, každopádně až budu těhu, tak to zkusím a dám hned vědět. ![]()
Jo, jo, Nikis to měla ošklivý
.Ale bude líp, uvidíš, hlavně abyste byli v pohodě (oba), a až se rozhodnete, tak to určo bude . Tak držím palce, ať to všechno dobře dopadne (i s firmou i pak s mimi), krize je mrcha a pořád se něco sere
… Určo se zase ozvu, opatruj se a taky přeju víc sluníčka (na duši i venku) ![]()
Berennika píše:
AHojky, tak to by mě nikdy nenapadlo, to zkoušet podle PH, každopádně až budu těhu, tak to zkusím a dám hned vědět.
Jasný, za zkoušku to stojí a není to tak drahý jak ty testy z Ameriky ![]()
@evinax ahoj prosimtě chci se zeptat, dneska jsem zkoušela ty ph papírky a mám stupnici na krabičce 0-12 ale nevím jak rozlišit tu kyselost a zásaditost???mohla by jsi mi poradit?