Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky,
mám takový dotaz, dnes jsem byla na ultrazvuku a doktorka mi sdělila, že plod má střeva ještě v pupeční šňůře, a že by už to tak nemělo být. Další kontrolu mám 4.5 a tam se ukáže jestli už je vše tak jak má a já doufám, že bude. Docela mi nahnala strach. Prosím všechny se stejnou zkušensotí aby se o ně se mnou podělily.Děkuji.
ahojky..treba jsi o tyden pozadu..ovulace nemusela byt presne 14.DC podle kteryho se doktori ridi..bud v klidu nenervuj se a pockej si do dalsi kontroly..drzim palecky
Ahoj Paji,psala sem neco podobneho do tematu-Omfalokela-neco jako že nejsou schovane střeva v břišku…taky jsme byla na sreeningu v 10+3 a nemeli jsme to zacelene.jdeme ješte na jeden přesnejši ultr a pak plodovka…taky se bojim,co bude,modlim se,at se to ješte spravi…
moji segre rekly to samy tak ji poslaly na geneticky utz … na ktery sla tyden po tomhle utz a tam ji rekly ze je vsechno v poradku … tak drzim palecky at je taky vse v poradku ted uz je ve 31 tt
Ahoj, děkuji za odpověď. Našla jsem si na internetu článek o vývoji dítěte a tam píši, že je to normální, viz. níže. "V bříšku se vyvíjejí střeva, jsou však větší než bříško a proto se jejich část nachází v pupečníku. Žádný strach, postupně se přemístí do břišní dutiny.. Věřím, že příště bude ultrazvuk v pořádku. Po kontrole napíšu jak jsme dopadli.
urcite dej vedet..budu netrpelive cekat..ael verim ze to bude OK ![]()
Ahojky, další kontrolu mám 4.5, ale ono to bude v pořádku, vím to
děkuji za podporu
Ahoj, tak dnes mám po kontrole…je vše tak jak má být,mimčo roste má dvě ruce, dvě nohy, pět prstů a hlavně to bříško je kulaté a střeva už v něm
Downův syndrom teoreticky vyloučen,takže nad mé očekávání. Jsem moc ráda.
Ahoj, tak dnes mám po kontrole…je vše tak jak má být,mimčo roste má dvě ruce, dvě nohy, pět prstů a hlavně to bříško je kulaté a střeva už v něm
Downův syndrom teoreticky vyloučen,takže nad mé očekávání. Jsem moc ráda.
Paja666 píše:
Ahoj, tak dnes mám po kontrole…je vše tak jak má být,mimčo roste má dvě ruce, dvě nohy, pět prstů a hlavně to bříško je kulaté a střeva už v němDownův syndrom teoreticky vyloučen,takže nad mé očekávání. Jsem moc ráda.
supeer..gratuace k super vysledkum…
ja si ted dva dny polezela v nemocnici se zvracenim..ael uz ej to ok..mysela jsem ze ot byl zlucnik ale dnes prisel manzel z prace s tim samym ..noo tak uvidime..ale malej je vporadku a to je hlavni