Vyšetření v porodnici 37+6tt

126
18.4.11 13:40

Vyšetření v porodnici 37+6tt

Ahoj holky,
dneska jsem byla na monitoru a kontrole v porodnici, jsem 37+6tt. Paní doktorka říkala, že na monitoru už mám kopečky :-) a v průkazce mám hrdlo na prst. Ale chci se zeptat zkušenějších, při vyšetření mě to dost bolelo, sestřička pode mě dala nějakou mísu a dr. mi „tam“ strčila ruku :-D a říkala, že po tomhle vyšetření budu špinit. Je to v porodnici normální vyšetření nebo mi dělala něco víc? Snad jsem to popsala srozumitelně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
88
18.4.11 13:50

ahoj,tak me to taky tak delala doktorka u 1.tehotenstvi,rekly mi,ze muzu spinit,potrebovala jsem na wc,a mela jsem tlak v podbrizku,taky me ten hmat bolel.po wc jsem sedela v porodnici na lavicce asi10minut a pak jsem se vratila zpatky,ze me to boli,p.a.mi rekly,ze je to normalni,tak jsem se belhala na metro,uz jsem citila tu bolest jako pri menzesu.no strucne receno-hned doma jsem sla na wc-celkove-tak jsem uz tusila,nekolik hodin pote jsem uz byla zpet v porodnici :-D a v noci se mi narodila holcicka moje..,byla jsem v 37t.t.a 1dni myslim.Mela jsem kontrakce na monitoru,ktere jsem predtim necitila.Tak si myslim,ze uz brzy porodis!Hodne rychly a pohodovy porod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.4.11 13:52
oprava-podbrisku
Katerinula píše:
ahoj,tak me to taky tak delala doktorka u 1.tehotenstvi,rekly mi,ze muzu spinit,potrebovala jsem na wc,a mela jsem tlak v podbrizku,taky me ten hmat bolel.po wc jsem sedela v porodnici na lavicce asi10minut a pak jsem se vratila zpatky,ze me to boli,p.a.mi rekly,ze je to normalni,tak jsem se belhala na metro,uz jsem citila tu bolest jako pri menzesu.no strucne receno-hned doma jsem sla na wc-celkove-tak jsem uz tusila,nekolik hodin pote jsem uz byla zpet v porodnici :-D a v noci se mi narodila holcicka moje..,byla jsem v 37t.t.a 1dni myslim.Mela jsem kontrakce na monitoru,ktere jsem predtim necitila.Tak si myslim,ze uz brzy porodis!Hodne rychly a pohodovy porod :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.4.11 13:52
Ahoj .. podle mně ti dr. dělala Hamiltnův hmat .. při nímž žena může začít špinit a urychlí se tím příchod porodu .. já byla 39+0 když jsem byla na kontrole v porodnici a dr. mi ho udělala .. taky to nebylo nic příjemného, zabolelo to, prsty měla celé od krve a řekla mi, že buď se rozrodím a nebo mám přijít další týden na kontrolu. K večeru jsem začala mít mírné bolesti po 20ti minutách, od půl noci už to se to zkracovalo a v 7.h ráno jsem si volala sanitku s 5ti minutovými intervaly. A v 8:10 byl prcek na světě.
Takže je dost možné, že tě „prošťouchla“ aby si se rozrodila :nevim:
annazuz píše:
Ahoj holky,
dneska jsem byla na monitoru a kontrole v porodnici, jsem 37+6tt. Paní doktorka říkala, že na monitoru už mám kopečky :-) a v průkazce mám hrdlo na prst. Ale chci se zeptat zkušenějších, při vyšetření mě to dost bolelo, sestřička pode mě dala nějakou mísu a dr. mi „tam“ strčila ruku :-D a říkala, že po tomhle vyšetření budu špinit. Je to v porodnici normální vyšetření nebo mi dělala něco víc? Snad jsem to popsala srozumitelně :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.4.11 13:55

Taky to vidím na Hamiltna, ale nezlobte se holky, ale ona Tě o tom musí informovat! Je to zákrok jako každej jinej a pokud bys nechtěla tak to udělat nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.4.11 13:57
mam pocit,ze se nikdo na nic nepta,me tehdy jen oznamila doktorka,ze to bude neprijemny,ale nerekla,proz to dela,a ja se neptala,nevedela jsem vubec o co jde-tehdy jsem nemela internet ,mela jsem jen Betynky,takze jsem byla uplne blba :mrgreen:
Dice píše:
Taky to vidím na Hamiltna, ale nezlobte se holky, ale ona Tě o tom musí informovat! Je to zákrok jako každej jinej a pokud bys nechtěla tak to udělat nesmí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.4.11 13:59
Tak je pravda, že mě se vyloženě nezeptala, zda-li ho chci, ale informovala mně o tom co to je a že mi to udělá :nevim: Tak já jsem ani nic nenamítala .. popravdě jsem toho už měla plný zuby a modlila jsem se, abych porodila každým dnem .. a hle .. ono to vyšlo :dance:
Dice píše:
Taky to vidím na Hamiltna, ale nezlobte se holky, ale ona Tě o tom musí informovat! Je to zákrok jako každej jinej a pokud bys nechtěla tak to udělat nesmí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.4.11 13:59

Teda to valím bulvy 8-o 8-o 8-o to mi vůbec neřekla, že mi něco takovýho dělá :mrgreen: , ale prsty měla taky od krve. No dělala mi to před 3 hoďkama, tak uvidíme, zatím mi nic není. Jinak kontrolu mám taky za týden, tak třeba ještě vydržím. Tak děkuju za poznatky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
18.4.11 14:02

Ahoj :mavam: ja bych to taky viděla na Hamiltonuv hmat,ale na to se mela zeptat zda s tim souhlasis.. je to zasah,jako kazdy jiny a dr je povinna Te o nem informovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.4.11 14:03

No mě neřekla, co přesně dělá. Jenom mi minulý týden řekla, že když do termínu neporodím, tak miminku pomůžeme, protože mám těhu cukrovku, takže musí ven před 40tt. O Hamiltonu jsem někdy četla, ale nějak mě to dneska nenapadlo, že by to mohlo být ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88

kdyz si na to vzpomenu,au au…Tak jestli se Ti to rozbehne,tak hlavne hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
Mě taky nic nebylo .. byla jsem tam ráno na 9.h a mírné náznaky jsem měla až kolem 19.h večer a pak jak jsem psala .. :lol: Takže třeba opravdu už zítra budeš mít prcka u sebe :palec: držím palečky ..
annazuz píše:
Teda to valím bulvy 8-o 8-o 8-o to mi vůbec neřekla, že mi něco takovýho dělá :mrgreen: , ale prsty měla taky od krve. No dělala mi to před 3 hoďkama, tak uvidíme, zatím mi nic není. Jinak kontrolu mám taky za týden, tak třeba ještě vydržím. Tak děkuju za poznatky :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.4.11 14:09

Holky tak děkuju za palečky, snad to bude v poho. To jsme ještě s přítelem mazali z porodky pro barvu, protože jsem si vymyslela, že nutně potřebujeme vymalovat obývák světle šedou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.4.11 14:19

Vypadá to na hmat Hamilton. Teda ale udělat mi ho někdo bez informovaného mého souhlasu, to by zažili tóčo :pocitac:

Jinak to, že Hamilton má přivolat porod, je prý dost starý přežitek. A dělat ho maminám předčasně, to je už úplně o ničem. Akorát to většinu mamin zbytečně bolí a můžou dostat infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.4.11 14:27
Tady ale budoucí maminka psala, že má cukrovku a budou se snažit přivézt prcka na svět do 40tt. tak to podle mně dr. zkouší, jestli se rozrodí nebo ne :nevim:
Háta_x píše:
Vypadá to na hmat Hamilton. Teda ale udělat mi ho někdo bez informovaného mého souhlasu, to by zažili tóčo :pocitac:Jinak to, že Hamilton má přivolat porod, je prý dost starý přežitek. A dělat ho maminám předčasně, to je už úplně o ničem. Akorát to většinu mamin zbytečně bolí a můžou dostat infekci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí