Málo plodové vody v 8tt

1
17.4.11 10:00

málo plodové vody v 8tt

málo plodové vody

Ahoj holky, tak jsem se dostala na tyhle stránky a jsem ráda, protože jste mi dodaly pozitivní myšlení. Byla jsem v pátek u své doktorky a jsem v 8tt +2 , prdískovi tlouklo srdíčko a odpovídá tomu 8 tt,ale mám málo plodové vody ta prý odpovídá na 6tt a já jsem z toho úplně nešťastná.Celý pátek jsem probečela a mám nervy na pochodu. Doktorka mi řekla, že pro to ani já ani ona nemůže nic dělat a že mám přijít na kotrolu za týden, že prý viděla, že se voda doplnila. Jsem z toho hrozně nervózní a ten týden bude pěkně dlouhý.. Prdísek by měl ve vodě plavat a to ten můj moc nemůže. Máte někdo přímo takovou zkušenost a co si o tom myslíte???? Mějte se krásně a uživejte si těhulkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sad 1
17.4.11 10:19

Ahojky, bohužel s tím zkušenost mám a není dobrá. Já to tak měla v 6+2, :srdce: tlouklo, ale vývoj byl zastaven v 7+3, to mi řekl doktor v 10+2. Taky mi ale říkal, že někdy ty odchylky se mohou dorovnat. Vím, že je to asi to, co jsi nechtěla slyšet, ale lepší zkušenost s tím bohužel nemám. Opravdu s tím člověk nic nenadělá a pokud to nedopadne, je dobře, že takto na začátku. Přeji ti hrozně moc štěstí a síly a přeju ti, aby vývoj probíhal jak má. :andel:
Já už se zase brzy budu snažit o mimíska, doufám, že teď už to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
5394
17.4.11 11:26

Bohužel (bohudík) nemám zkušenost, ale tady je na to dotaz a hned vedle odpověď od doktora http://www.rodina.cz/dotaz15404.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí