Určení pohlaví podle PH moči

1424
19.4.11 10:03

Určení pohlaví podle PH moči

Ahoj všechny začínající těhulky, na jedné americké diskuzi jsem se dočetla, že by se mělo dát téměř přesně učit pohlaví budoucího miminka pomocí PH moči. Mně je teda celkem jedno, co budeme mít, ale jsem strašně zvědavá. PH od 4 do 6, znamená, že se narodí holčička a PH 7-9 znamená, že se narodí chlapeček. Testy prý fungují naprosto spolehlivě pouze do 9tt, pak už to není přesné. Bylo za tím článkem ještě pár komentářů, kde to uživatelky potvrzovaly. Je tady někdo, kdo to zkoušel, popř. zkusí to se mnou někdo testnout, zda to funguje? Prý ten drahý test pohlaví, co se děla z moči mezi 10-13tt, funguje pouze na základě PH moči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
19.4.11 10:13

Nevím jestli je to spolehlivé nebo ne, ale mě to nikdy nenapadlo zkusit, i když jsem o tom četla. Jednak proto, že mi je líto peněz, které můžu dát za něco smysluplnějšího a UTZ. mi hradí pojišťovna a jednak i proto, že bych tomu zkrátka nevěřila, pro mě to má váhu asi jako všechny ty zaručené tabulky na pohlaví. Vyšlo by mi určité pohlaví a co? Já bych se na to zkrátka nespoléhala, takže bych si neřekla, jo a je to kluk (nebo holka). Zkrátka pro mě se vyplatilo počkat na velký UTZ. ve 20.týdnu, následně 3D a nakonec na UTZ. po 30.týdnu. To jsem viděla na vlastní oči a slyšela jsem pohlaví z úst lékařů, má to pro mě rozhodně větší význam než takovéhle testy. Takže já se řídila heslem, kdo si počká, ten se dočká a nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.4.11 10:17

Testuje se to lakmusovýma papírkama a ty stojí 55 Kč a je jich tam 25ks. To mi zase takový výdaj nepřijde, je to spíš taková zábavička a zkouška jestli to opravdu funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.4.11 10:22

kaa, ahoj, ja som tie papieriky skusala, jeden den ukazali dievca, na dalsi chlapca, potom zas dievca. vacsinou ukazovali dievca a cakam chlapca :-D

v teme baby skusali aj kapustovy test, ktory funguje na rovnakom principe a tiez to bolo take vselijake.

ako zabavka je to fajn, ale verit sa tomu moc neda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.4.11 10:25

O testu se zelím jsem také slyšela :-D Mně 2. den vychazí PH 8, tak za půl roku uvídíme, co z toho bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.4.11 10:56
kaa13 píše:
Testuje se to lakmusovýma papírkama a ty stojí 55 Kč a je jich tam 25ks. To mi zase takový výdaj nepřijde, je to spíš taková zábavička a zkouška jestli to opravdu funguje.

Aha, já myslela takový ty gender test za ty čtyři stovky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
19.4.11 16:56

ahoj - já zkoušela ten intelligender bo jaxe to jmenuje (prodávají na ebay asi za pětikilo) a vyšla mi holčička…a tedka ji mám i potvrzenou od doktorů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
19.4.11 23:40

kde se kupují ty papírky? určitě to zkusím, jsem 7tt, dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
20.4.11 08:58

Papírky jsem koupila v lékárně, ale mají je i na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
20.4.11 12:53

dík, po polední pauze to koupím, musí se to dělat z ranní moči, nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
20.4.11 12:59

Z ranní moči, a pohlavní styk, večer před testem to může zkreslit. Takže radše bez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
20.4.11 13:10

hahaha, tak pohl. styk asi nehrozí, je mi blivno , prý ranní nevolnosti, mě je zle celý den a večer je to nejhorší, když zvracím ,tak v 7 večer,takže večerní romantika zatím nehrozí! Jestli je seženu,tak dám zítra vědět, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
22.4.11 22:10

tak hlásím, lakm. papírky tu nemají, ale koupila jsem takový plastový proužky na testování bílkoviny a PH moči, 100 kč 50 ks, dneska ph 5, tak že by holčička???budu pokračovat a hlásit, jsem na to zvědavá. mějte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
23.4.11 22:45

Tak já za poslední dva dny taky 2× 6 předtím 3× 8, tak nevím?? Asi to tak přesný nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
24.4.11 21:59

tak ja zase 5 a 5,5. Těch 6 i 8 už je dost, máš papírky? Ty se prej blbě určují, ty plastový proužky jsou úplně bezvadný. Jinak to beru s rezervou, pořád je to 50 na 50, ale je to zajímavý,kdyby aspoň byl nějaký náznak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí