Určení rasy psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
6.4.13 13:51

Já to vidím na yorka mixnutého ratlíkem, babička byla možná jezevčík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
6.4.13 13:51

Dobrých granulí je spousta. Platinum, Orijen, Acana…záleží jak moc jste ochotní za to utratit. ale takovej malej pes toho zase tak moc nesežere. nejlepší je zajít do chovatelských potřeb a poradit se. měla by tam být znalá obsluha. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
6.4.13 13:54
@Meliora píše:
Ahoj děvčata, určitě se tu najde hodně z vás, které se vyznáte ve psech. Potřebuju určit alespoň přibližně rasu psa. Přikládám fotky (omlouvám se za kvalitu) a děkuju předem za vaše nápady.

No to teda musel být mejdan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
6.4.13 14:00

@Adduše V chovatelských potřebách se radí podle marže - dělala jsem tam ;) Všechny co jsi vyjmenovala jsou bezva ale více jsem zastáncem Taste of the Wild což je jedno z nejlepších krmení světa (oficiální výzkumy) a má přiměřenou cenu..

Co nekupovat je Royal Canin, Pro Plan, Eukanuba a Hill´s - tam se platí jen chemie a reklama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
6.4.13 14:06

Rasu poznas pouze podle rozboru DNA, pokud je to takovejhle mix. Takze je to holt vorisek ;)
Granule kupujeme na Spokojenym psovi, maj velky vyber, u neceho i dopravu zdarma a umi poradit. Ja mam velky psy, takze znacku pro takovyho prcka neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.4.13 14:07

To je čistokrevnej vestaj. :lol: Nebo taky streetdog. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 14:43

@Meliora vyzkoušela jsem a zkouším hodně granulí. nejlepší, co většina psů snese dobře je royal canin. Na netu se sežene za dobrou cenu.
Jinak Orijen a Proplan taky jdou.
Jo a nakupuji na profizoo.cz většinou mají dopravu nad 399,– zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
6.4.13 14:43

@Almira-Alm já jsem tam taky dělala a nic jsme podle marže nedoporučovali…takže asi jde o to, kam jdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
6.4.13 15:01

@Adduše Tak asi jak kde.. Dělala jsem v docela velké síti prodejen a dokonce chodili kontroly co řekli mám toho a toho psa a my museli doporučit konkrétní značku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 15:06

@Almira-Alm taky jsem dělala a mám kamarádku co má chovatelské potřeby a rozhodně to tak teda nechodí.-). jestli se jedná o nějaký zvěrokruh nebo podobně, tak se ani nedivím. to pro mě nejsou chovatelské potřeby. většinou tam dělají lidé, co tomu vůbec nerozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka
6.4.13 15:08

My kupujeme purinu proplan na MALL.cz, dost často tam bývají i slevy a různé akce. Máme malého psa, norfolka.

• Citovat
  • Upravit
1110
6.4.13 15:08

@Almira-Alm asi záleží kde…každopádně mě vždycky fascinuje reklama na Friskies a podobně :roll: a pak lidi, co přijdou a snaží se ti vtlouct do hlavy, že tomu nerozumíš a že je nejlepší jenom to…co jste to za obchod, když nemáte granule z reklamy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
6.4.13 15:16

@Kopretinkaobecna @Adduše Smutné je, že lidi se chodí vážně často ptát do petcenter a těchto sítí.. Prodavači jen papouškují to co jim řeknou na školeních = bludy :-) Pak lidi odchází s chemickým hnusem jako je Royal Canin :zed:

Pedigree a Friskies je zas další kategorie :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 15:20

@Almira-Alm Já si teda nemyslím, že RC je chemický hnus. Byla jsem ve Francii v jejich fabrice. Mají to tam moc fajn a z jejich granulí se mi psi nikdy nepos…
Hodně se tomu věnují a nešidí to.
Za to s proplanu měli moji psi průjem nesčetněkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
6.4.13 15:22

Karl fon banhof :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie