Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já to vidím na yorka mixnutého ratlíkem, babička byla možná jezevčík ![]()
Dobrých granulí je spousta. Platinum, Orijen, Acana…záleží jak moc jste ochotní za to utratit. ale takovej malej pes toho zase tak moc nesežere. nejlepší je zajít do chovatelských potřeb a poradit se. měla by tam být znalá obsluha. ![]()
@Meliora píše:
Ahoj děvčata, určitě se tu najde hodně z vás, které se vyznáte ve psech. Potřebuju určit alespoň přibližně rasu psa. Přikládám fotky (omlouvám se za kvalitu) a děkuju předem za vaše nápady.
No to teda musel být mejdan ![]()
@Adduše V chovatelských potřebách se radí podle marže - dělala jsem tam
Všechny co jsi vyjmenovala jsou bezva ale více jsem zastáncem Taste of the Wild což je jedno z nejlepších krmení světa (oficiální výzkumy) a má přiměřenou cenu..
Co nekupovat je Royal Canin, Pro Plan, Eukanuba a Hill´s - tam se platí jen chemie a reklama..
Rasu poznas pouze podle rozboru DNA, pokud je to takovejhle mix. Takze je to holt vorisek ![]()
Granule kupujeme na Spokojenym psovi, maj velky vyber, u neceho i dopravu zdarma a umi poradit. Ja mam velky psy, takze znacku pro takovyho prcka neporadim.
@Meliora vyzkoušela jsem a zkouším hodně granulí. nejlepší, co většina psů snese dobře je royal canin. Na netu se sežene za dobrou cenu.
Jinak Orijen a Proplan taky jdou.
Jo a nakupuji na profizoo.cz většinou mají dopravu nad 399,– zdarma.
@Almira-Alm já jsem tam taky dělala a nic jsme podle marže nedoporučovali…takže asi jde o to, kam jdeš ![]()
@Adduše Tak asi jak kde.. Dělala jsem v docela velké síti prodejen a dokonce chodili kontroly co řekli mám toho a toho psa a my museli doporučit konkrétní značku..
@Almira-Alm taky jsem dělala a mám kamarádku co má chovatelské potřeby a rozhodně to tak teda nechodí.-). jestli se jedná o nějaký zvěrokruh nebo podobně, tak se ani nedivím. to pro mě nejsou chovatelské potřeby. většinou tam dělají lidé, co tomu vůbec nerozumí.
My kupujeme purinu proplan na MALL.cz, dost často tam bývají i slevy a různé akce. Máme malého psa, norfolka.
@Almira-Alm asi záleží kde…každopádně mě vždycky fascinuje reklama na Friskies a podobně
a pak lidi, co přijdou a snaží se ti vtlouct do hlavy, že tomu nerozumíš a že je nejlepší jenom to…co jste to za obchod, když nemáte granule z reklamy? ![]()
@Kopretinkaobecna @Adduše Smutné je, že lidi se chodí vážně často ptát do petcenter a těchto sítí.. Prodavači jen papouškují to co jim řeknou na školeních = bludy
Pak lidi odchází s chemickým hnusem jako je Royal Canin ![]()
Pedigree a Friskies je zas další kategorie
![]()
@Almira-Alm Já si teda nemyslím, že RC je chemický hnus. Byla jsem ve Francii v jejich fabrice. Mají to tam moc fajn a z jejich granulí se mi psi nikdy nepos…
Hodně se tomu věnují a nešidí to.
Za to s proplanu měli moji psi průjem nesčetněkrát.