Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Poradíte? Máme doma štěně labradora (3 měsíce) a štěně jezevčíka (půl roku) a nevím jaké granule koupit. Teď mají Brit…jenže…zatímco labradorka by jich sežrala klidně celý pytel jezevčice je nechce jíst, zkoušela jsem jí dávat i jiný a taky ne…ona celkově moc nejí a ne že by byla vychrtlá, ale je dost hubená. Tak jsem chtěla poradit, nevíte o granulých pro půl roční štěně aby víc přibralo? A naopak granule vyhovující labradorskému apetitu?
@Diana.Kyss poptala bych se ve zverimexu, u nás mají plno druhů granulý, rozdělených podle věku, plemen, atd.
Zkusila bych Acanu. Ale je dost možné, že jezevčice prostě zkouší, jestli nedostane něco lepšího
Labradorce bych nechala Brit, pokud jí chutná ale držet se dávkování podle váhy. A nenechávej jim misku s granulema pořád k dispozici, nech jim na jídlo 20 minut a pak misky vezmi a vrať je zase při dalším krmení.
Já jsem kupovala štěněčí pedigree a žrali to u nás všichni psi když byli malí mám 4 ![]()
@Verca1989 Taky už jsem na tu Acanu koukala na netu a přemýšlím, že jí objednám. ![]()
@werunkaw123 nechci rýpat ale Pedigree je tak maximálně dobré zobání pro slepice ale určitě to není plnohodnotné krmivo pro psa…
@Diana.Kyss píše:
@Verca1989 Taky už jsem na tu Acanu koukala na netu a přemýšlím, že jí objednám.
náš pes nechtěl žádné granule ale Acanu vzal, tak zkus a uvidíš, třeba menší balení zatím ![]()
Mám dva mopsíky a když byli stěňátka, tak jsem musela krmit z ruky nebo granule házet po zemi. vyzkoušela jsem vícero druhů a bylo to pořád stejný. a pak se to najednou zlomilo a sežrali by kdeco. to zase přibírali moc a skončili jsme u BARF.
zkus jí ty granule pokapat lososovým olejem, koupíš ve zverimexu
Brit se teď docela zkazil, my taky budeme kupovat jiný granule, rozmýšlím jaký. Pedigree no coment,.
@Verca1989 píše:
@werunkaw123 nechci rýpat ale Pedigree je tak maximálně dobré zobání pro slepice ale určitě to není plnohodnotné krmivo pro psa…
Fakt jo mamka ho kupuje pač jiný její pes nesní ![]()
Ano musím souhasit, Pedigree je uplně stejná úroveň jako ty levné granule v Globusech, Hypernovách atd…jen platíš navíc značku. Labradorka na ně byla zvyklá od původní majitelky a hned jsem je vyhazovala (ten pytlík co mi dala sebou)
@Verca1989 @jannina1 co je na nich špatného
naši psi jsou naprosto v pohodě ![]()
Tady https://www.emimino.cz/…sira-144548/ je aktuální diskuze, jsou tam zajímavý poznatky všemožných granulí. Acana, Brit atd. Mrkni
@78mamina zkus někdy mrknout, co tyhle levné granule obsahují. Celkově krmivo, které se dá sehnat v marketech prostě stojí za prd, když se dá v akci koupit 15kg pytel za 300 Kč, tak to prostě nemůže být žádná kvalita ![]()