2 psi a granule

213
5.4.13 20:37

2 psi a granule

Poradíte? Máme doma štěně labradora (3 měsíce) a štěně jezevčíka (půl roku) a nevím jaké granule koupit. Teď mají Brit…jenže…zatímco labradorka by jich sežrala klidně celý pytel jezevčice je nechce jíst, zkoušela jsem jí dávat i jiný a taky ne…ona celkově moc nejí a ne že by byla vychrtlá, ale je dost hubená. Tak jsem chtěla poradit, nevíte o granulých pro půl roční štěně aby víc přibralo? A naopak granule vyhovující labradorskému apetitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11740
5.4.13 20:38

@Diana.Kyss poptala bych se ve zverimexu, u nás mají plno druhů granulý, rozdělených podle věku, plemen, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.13 20:43

Zkusila bych Acanu. Ale je dost možné, že jezevčice prostě zkouší, jestli nedostane něco lepšího :) Labradorce bych nechala Brit, pokud jí chutná ale držet se dávkování podle váhy. A nenechávej jim misku s granulema pořád k dispozici, nech jim na jídlo 20 minut a pak misky vezmi a vrať je zase při dalším krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.4.13 20:43

Já jsem kupovala štěněčí pedigree a žrali to u nás všichni psi když byli malí mám 4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.4.13 20:47

@Verca1989 Taky už jsem na tu Acanu koukala na netu a přemýšlím, že jí objednám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.13 20:47

@werunkaw123 nechci rýpat ale Pedigree je tak maximálně dobré zobání pro slepice ale určitě to není plnohodnotné krmivo pro psa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.13 20:48
@Diana.Kyss píše:
@Verca1989 Taky už jsem na tu Acanu koukala na netu a přemýšlím, že jí objednám. :roll:

náš pes nechtěl žádné granule ale Acanu vzal, tak zkus a uvidíš, třeba menší balení zatím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
5.4.13 20:49

Mám dva mopsíky a když byli stěňátka, tak jsem musela krmit z ruky nebo granule házet po zemi. vyzkoušela jsem vícero druhů a bylo to pořád stejný. a pak se to najednou zlomilo a sežrali by kdeco. to zase přibírali moc a skončili jsme u BARF.

zkus jí ty granule pokapat lososovým olejem, koupíš ve zverimexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.4.13 20:49

Brit se teď docela zkazil, my taky budeme kupovat jiný granule, rozmýšlím jaký. Pedigree no coment,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
5.4.13 20:50
@Verca1989 píše:
@werunkaw123 nechci rýpat ale Pedigree je tak maximálně dobré zobání pro slepice ale určitě to není plnohodnotné krmivo pro psa…

Fakt jo mamka ho kupuje pač jiný její pes nesní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.4.13 20:50

Ano musím souhasit, Pedigree je uplně stejná úroveň jako ty levné granule v Globusech, Hypernovách atd…jen platíš navíc značku. Labradorka na ně byla zvyklá od původní majitelky a hned jsem je vyhazovala (ten pytlík co mi dala sebou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.4.13 20:51

@Verca1989 @jannina1 co je na nich špatného 8o naši psi jsou naprosto v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.4.13 20:51

@jannina1 Fakt? I Brit care?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.4.13 20:52

Tady https://www.emimino.cz/…sira-144548/ je aktuální diskuze, jsou tam zajímavý poznatky všemožných granulí. Acana, Brit atd. Mrkni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.13 20:52

@78mamina zkus někdy mrknout, co tyhle levné granule obsahují. Celkově krmivo, které se dá sehnat v marketech prostě stojí za prd, když se dá v akci koupit 15kg pytel za 300 Kč, tak to prostě nemůže být žádná kvalita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný