2 psi a granule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
5.4.13 21:17
@werunkaw123 píše:
však já jim to denně míchám s masem… buď s konzervou a nebo s domácími konzervami… ale fakt mě nikdy nenapadlo se kouknout na to složení :oops: hned jak půjdu do obchodu tak se na to juknu, pytel doma bohužel nemám sypu to do bedny a pytel vyhazuji :roll:

Jsou i lepší levnější granule, pozeptám se kamarádky, ta má 3 velký psy, šetří jak mohou, ale psy šidit nechtějí. Teď objevila nějaký nový granule, celkem cenově OK a složení dobrý, snad český výroba, Psi jsou po nich prý OK, tak zjistím značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.4.13 21:17

Ber to s rezervou - oni mají své distributory a OZ, takže hrajou za jejich tým. Zkušenosti, čas a výdrž :mrgreen: - vše ukáže :D.

@cimbík píše:
Ahoj nepročítala jsem celou diskuzi, ale máme 4 měsíční labradorku a od veterináře máme doporučený granule FITMIN MEDIUM PUPPY
  • Citovat
  • Upravit
213
5.4.13 21:18
@werunkaw123 píše:
@Larr no to teda :roll: jj 4 :zed:

Hele ty dražší granule mají uplně jiný dávkování, čím víc masa v nich je tím míň jich dáváš…Takže sice koupíš jeden pytel dražších granulý, ale máš to jak dva nebo tři Pedigree.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.4.13 21:21

@Koblížek21 Ten vývar by mě ani nenapadl, diky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.4.13 21:21

Eucanuba, Happy dog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
5.4.13 21:24

@Larr tak chlupáč je spokojenej, baští i srajdí v pohodě, takže zatím u těchto granulí zůstáváme. Jinak máme ještě 10letýho labradora a tomu manžel kupoval štěněcí K9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
5.4.13 21:30

Ahoj, tak my pro labradorku zkoušeli od štěněte Acanu (do cca 1,5 roku), pak Chicopee - na tom byla docela dlouho, pak mi přišlo, že se zhoršily, chvíli byla i na Chappi apod. a už přes dva roky je na Britu a prospívá. Taky nemáme peněz nazbyt a tyhle granule mi příjdou jako dobrý v pohledu kvalita/cena. Sem tam tvaroh, vajíčko, konzerva, masíčko, zelenina - no, je to bezednej kontejner, takže opravdu hlídám denní dávku, aby nebyla jak sud. (kdybych takhle tvrdá byla i na sebe :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klare
5.4.13 21:31

Nám se osvědčil H-Allergen, je to britský, 12kg pytel za 700, složení slušný a čubina s průjmem po všem včetně BARFu je OK. Akorát ty lososový se neosvědčili s smrdí, takže kachnu s rýží. Teď máme Simply, nějaká britská novinka, krásně voní, masa spousta, žádné obilí, 12 kg cca 1200, teď se mi do nich pustila i jezevčice, co má problémy se zubama a do teď byla krmená fitminem a další nižší sortou granulí a zblajzla dávku s takovou chutí, jakou už jsem dávno neviděla. Jen nevím, jak jsou sehnatelné. Jinak Taste of Wild, Earthbort, Orijen, to jsou takové top granule. Pedigree… nu, už bylo řečeno, Brit šel teď hoodně do kytek a i tak to nebyla nejvyšší kategorie kvality… Záleží, kolik můžeš investovat. Pokud není na kvalitní granule, zkusila bych ten BARF, vyjde poměrně levně a chutná, jen je to víc práce :-)

• Citovat
  • Upravit
Klare
5.4.13 21:34

A jinak pokud máš Labradora a jezevce, brala bych jako samozřejmost, že budou mít každý to, co jim vyhovuje, chuťově i na trávení a dokáže to pokrýt nároky na energii. Ono kolikrát ani dva psy stejného plemene nejsou stavění na stejné granule..

• Citovat
  • Upravit
6956
5.4.13 21:34

Tady bych urcite kupovala kazdemu psovi zvlast. Labeador ptrebuje granule s pridavem chondroitinu a glukosminderivatu na klouby, jezevcik ne. Navic kazdy ma jinou velikost granuli :nevim: doporucuji z acku royal canin, pro jezevce mini a pro labrous puppy large breed, nasledne junior large breed a potom adult large breed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
5.4.13 21:36

@Diana.Kyss my teda pro 5letého yorkšíra máme Fitmin MINI a moc mu chutnají :)

• Citovat
  • Upravit
2435
5.4.13 21:38

Hodně se tu zmiňujete o konzervách, tak jsem chtěla jen doplnit, že pokud koupíte normální konzervu v marketu a pod, tak je to to samé co granule marketový. Produktů živ původu asi 4%, takže to kolem masa ani neběželo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
5.4.13 21:41

Mužu se tě zeptat pejska nemáme, ale kočku britskou -jí jedině whiskas granule myslíš že jsou ok? Mně to nikdy nenapadlo číst co obsahuje krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
5.4.13 21:42

@78mamina to je to samé jako pedigree pro psy, bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.4.13 21:42

Jo - to se týká někoho, kdo čte. Ostatní sypou jak je napadne. Ale přeji vám, ať si i nadále myslíte, že jsou dražší granule super, já bych za to ruku do ohně nedala :lol:

@Diana.Kyss píše:
Hele ty dražší granule mají uplně jiný dávkování, čím víc masa v nich je tím míň jich dáváš…Takže sice koupíš jeden pytel dražších granulý, ale máš to jak dva nebo tři Pedigree.

Příspěvek upraven 05.04.13 v 21:45

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný