Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lazy_cat píše:
Holky, to krmivo - Taste of the wild - jak jsou to velké granule?( myslím přímo tu granulku
)
tak jak to myslis? Jako pytel? myslim 13 kg
@lazy_cat píše:
@careynka Přímo ta granule jak je velká
jo ja cetla NEMYSLIM
pry jsou malinky, aby je mohli i mala plemena
@careynka
Jsem si říkala jak moc nesrozumitelně jsem to asi napsala
Tak to nic, když jsou malý tak by se mi s nima pes udusil ![]()
@lazy_cat Mají hrozně moc druhů - určitě budou některéi větší.. Ale chce to se zeptat někoho kdo tím krmí ![]()
@Almira-Alm
Děkuju, pomohla jste mi…na pejskách šetřit nechci, Brit máme teď a nepřijdou mi nic extra. Na Orijen který je podle mnohých nejlepší nemáme…takže přemýšlím nad Acanou a nebo vámi zmiňovaný Taste of the wild. Původně jsem chtěla Barfovat…jenže…nemáme mrazák, tak nevím jestli ho pořídíme kvůli hafanům, nemáme v bytě moc místa. No časem se uvidí
Jinak gratuluju k těhotenství a ještě otázka, myslíte, že je lepší Acana nebo Taste of the wild?
Se teda nechci vnucovat, ale uz jsem tu zminovala platinum- slozenim a zpracovanim mi prijdou lepsi platinum nez taste of wild. Cenove jsou dost podobne.
@Mišmiš píše:
Se teda nechci vnucovat, ale uz jsem tu zminovala platinum- slozenim a zpracovanim mi prijdou lepsi platinum nez taste of wild. Cenove jsou dost podobne.
a v cem? Ja nejsem zadnej odbornik, ale kdyz je tam 70 procent cerstvyho masa, tak kolik ho zbude, az se vysusi, namele…atd?
Cerynka-no prece porad 70%
logicky. Mele a susi se ta cela smes-s jasne danym slozenim, to se ti pomletim ani ususenim nezmeni. Jen se vypari voda
Platinum natural vypadá ve složení líp než Taste of the wild - ale je dost slané, psi ho hodně zapíjí a je měkké, takže se rychleji tvoří zubní kámen.
Osobně nekrmím ani jedním, Platinum občas jen jako pamlsek.
Jo jo k Platinum treba davat na ohlodavani kosti (hovezi velke syrove pripadne nejake kosti i povarene)
Slane to nejni ve smyslu, ze pridavaji do platinum sul-ale jak je tam hodne sucheho masa tak je to vyraznejsi chut
@lazy_cat píše:
My teda krmíme psisko Royal Caninem, ze začátku jsme měli dvakrát výpadek tak jsme koupili malý pytlík Proplan s rybou - v noci mi poblil hlavu a Darling - s..t chodil každou hodinu
Je spousta druhů krmení ale určitě bych každému koupila nějaké jiné - držtičku mají velikostně rozdílnou
A bavim se tedy celou dobu konkretne o Platinum Iberico-aby nedoslo k nedorozumeni Ostatni platinum-kureci- jsem neporovnavala. I kdyz kvalitni je taky, ale je tam ryze a tu moje HW špatně snáši takže může jen Iberico-kanec+brambory +zelenina
@Larr Teda, mě to vtipný nepřišlo
Začala jsem hystericky brečet a studenou vodou jsem si sprchovala hlavu
![]()