2 psi a granule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
6.4.13 19:54
@lazy_cat píše:
Holky, to krmivo - Taste of the wild - jak jsou to velké granule? :) ( myslím přímo tu granulku :lol: )

tak jak to myslis? Jako pytel? myslim 13 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
6.4.13 20:03

@careynka Přímo ta granule jak je velká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.4.13 21:21
@lazy_cat píše:
@careynka Přímo ta granule jak je velká :)

jo ja cetla NEMYSLIM :-D pry jsou malinky, aby je mohli i mala plemena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
7.4.13 08:03

@careynka :mrgreen: Jsem si říkala jak moc nesrozumitelně jsem to asi napsala :mrgreen: Tak to nic, když jsou malý tak by se mi s nima pes udusil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
7.4.13 08:09

@lazy_cat Mají hrozně moc druhů - určitě budou některéi větší.. Ale chce to se zeptat někoho kdo tím krmí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.4.13 10:41

@Almira-Alm
Děkuju, pomohla jste mi…na pejskách šetřit nechci, Brit máme teď a nepřijdou mi nic extra. Na Orijen který je podle mnohých nejlepší nemáme…takže přemýšlím nad Acanou a nebo vámi zmiňovaný Taste of the wild. Původně jsem chtěla Barfovat…jenže…nemáme mrazák, tak nevím jestli ho pořídíme kvůli hafanům, nemáme v bytě moc místa. No časem se uvidí :) Jinak gratuluju k těhotenství a ještě otázka, myslíte, že je lepší Acana nebo Taste of the wild?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
7.4.13 11:02

Se teda nechci vnucovat, ale uz jsem tu zminovala platinum- slozenim a zpracovanim mi prijdou lepsi platinum nez taste of wild. Cenove jsou dost podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.4.13 11:12
@Mišmiš píše:
Se teda nechci vnucovat, ale uz jsem tu zminovala platinum- slozenim a zpracovanim mi prijdou lepsi platinum nez taste of wild. Cenove jsou dost podobne.

a v cem? Ja nejsem zadnej odbornik, ale kdyz je tam 70 procent cerstvyho masa, tak kolik ho zbude, az se vysusi, namele…atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
7.4.13 14:58

Cerynka-no prece porad 70% ;) logicky. Mele a susi se ta cela smes-s jasne danym slozenim, to se ti pomletim ani ususenim nezmeni. Jen se vypari voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
7.4.13 14:59

Platinum natural vypadá ve složení líp než Taste of the wild - ale je dost slané, psi ho hodně zapíjí a je měkké, takže se rychleji tvoří zubní kámen.
Osobně nekrmím ani jedním, Platinum občas jen jako pamlsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
7.4.13 15:03

Jo jo k Platinum treba davat na ohlodavani kosti (hovezi velke syrove pripadne nejake kosti i povarene)
Slane to nejni ve smyslu, ze pridavaji do platinum sul-ale jak je tam hodne sucheho masa tak je to vyraznejsi chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
7.4.13 15:06
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@lazy_cat píše:
My teda krmíme psisko Royal Caninem, ze začátku jsme měli dvakrát výpadek tak jsme koupili malý pytlík Proplan s rybou - v noci mi poblil hlavu a Darling - s..t chodil každou hodinu :roll:
Je spousta druhů krmení ale určitě bych každému koupila nějaké jiné - držtičku mají velikostně rozdílnou :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6453
7.4.13 15:07

A bavim se tedy celou dobu konkretne o Platinum Iberico-aby nedoslo k nedorozumeni Ostatni platinum-kureci- jsem neporovnavala. I kdyz kvalitni je taky, ale je tam ryze a tu moje HW špatně snáši takže může jen Iberico-kanec+brambory +zelenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
7.4.13 15:45

@Larr Teda, mě to vtipný nepřišlo :mrgreen: Začala jsem hystericky brečet a studenou vodou jsem si sprchovala hlavu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.4.13 16:01
:-Citace] @lazy_cat píše:
@Larr Teda, mě to vtipný nepřišlo :mrgreen: Začala jsem hystericky brečet a studenou vodou jsem si sprchovala hlavu :mrgreen: :mrgreen: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný