Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Granda píše:
@Verca1989 4% masa tam ani není!!! je tam 4% PRODUKTŮ ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU (peří, drápy, oči a pod) v určitých druzích granulí
šmarjá tohle jsem fakt nikdy neslyšela… jsem to, ale jantar hlavně, že pořád hlídám co kupuji nám ![]()
@werunkaw123 píše:
@Diana.Kyss 9, 4, 2 a 10měsíců… tři ovčáci a dvouletý kříženec
To máš ovčouny na Pedigree? ![]()
@jannina1 píše:
To máš ovčouny na Pedigree?
ano… jestli dobře čteš nejsou jen na granulých… ale sama píšu, že tohle je prvně v životě co čtu, že by ty granule byli nějak špatné ![]()
@werunkaw123 Jo to hodně lidí nečte…já to taky nikdy neřešila, až když rodičům pes padl na nohy a jako přičinu uvedl veterinář celoživotní špatné krmení…prostě levné granule, většinou Friskies a Pedigre, proto jsem teď proti nim zaujatá. Ale je pravda, že rodiče nedávali nic moc k tomu, 2× do měsíce konzervu nebo kapsičku a maso vůbec.
Já bych tomu malému zkusila granulky něčím zakápnout, ať tím olejem, nebo třeba vývarem, či mu do toho přimíchat jen pro chuť maličko nějaké konzervy.
Jinak my máme dva kavalíry, a u nás je tak nějak potíž s granulema, nebo spíš není, ale čím kvalitnější jim dám granule, tím víc mají srajdu a lupy a celkově hroznou kondici, takže ty naši zmetci jsou na šuntech za 189Kč/10kg
tím se teda levných granulí vůbec nechci zastávat, taky bych jim radši dala něco lepšího, tak vybírám aspo%n bez barviv, ochucovadel a soli:-D Taky byli jeden rok na BARFU, taky šli do kopru. Se normálně stydím, když někde vyprávím, co jim dávám:-D
Příspěvek upraven 05.04.13 v 21:14
@werunkaw123 píše:
ano… jestli dobře čteš nejsou jen na granulých… ale sama píšu, že tohle je prvně v životě co čtu, že by ty granule byli nějak špatné
Pedigree nemají žádnou výživovou hodnotu. Možná tak přídavek k masu ![]()
To, že je pedigree s…a vím, ale proč to měnit, když jsou majitelé i psi zvyklí a všichni jsou v poho.
@werunkaw123 píše:
@Verca1989 @jannina1 co je na nich špatnéhonaši psi jsou naprosto v pohodě
Příspěvek upraven 05.04.13 v 21:14
Ja si ted oblibila holisticke granule, jsou bez obilovovin, znacek je miliarda, dost se mi libi Taste of the Wild, ale neivm, jak jste na tom financne
@jannina1 píše:
Pedigree nemají žádnou výživovou hodnotu. Možná tak přídavek k masu
však já jim to denně míchám s masem… buď s konzervou a nebo s domácími konzervami… ale fakt mě nikdy nenapadlo se kouknout na to složení
hned jak půjdu do obchodu tak se na to juknu, pytel doma bohužel nemám sypu to do bedny a pytel vyhazuji ![]()
Náš pes a Brit - to je jednoznačně průjem
.
@Diana.Kyss píše:
@Granda Po Acaně průjmy?zkusím vzít malé balení a uvidíme. Jezevčice co normálně nežere se u kamarádky nedávno naládovala granulema, až jsem si říkala jak musí mít nějaký superprémiový že se tak cpala…byli to Chappi…a tím jí opravdu krmit nebudu
Hele 4 psi - nebo kolik
- a jiný = dražší granule, to se dost prohnete
.
@werunkaw123 píše:
však já jim to denně míchám s masem… buď s konzervou a nebo s domácími konzervami… ale fakt mě nikdy nenapadlo se kouknout na to složeníhned jak půjdu do obchodu tak se na to juknu, pytel doma bohužel nemám sypu to do bedny a pytel vyhazuji
@Koblížek21 Když dám konzervu vyžere jen konzervu a granule nechá, je vychcaná, ale vývar jsem ještě nezkoušela.
Ahoj nepročítala jsem celou diskuzi, ale máme 4 měsíční labradorku a od veterináře máme doporučený granule FITMIN MEDIUM PUPPY
@Diana.Kyss zkus to, za to nic nedáš, ten se do nich aspoň nasákne a vyžrat to nemůže:-D jsou to potvůrky no. Nebo ten olej, klidně ze sardinek…