2 psi a granule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
5.4.13 21:04
@Granda píše:
@Verca1989 4% masa tam ani není!!! je tam 4% PRODUKTŮ ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU (peří, drápy, oči a pod) v určitých druzích granulí

8o 8o 8o 8o 8o šmarjá tohle jsem fakt nikdy neslyšela… jsem to, ale jantar hlavně, že pořád hlídám co kupuji nám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.4.13 21:05
@werunkaw123 píše:
@Diana.Kyss 9, 4, 2 a 10měsíců… tři ovčáci a dvouletý kříženec

To máš ovčouny na Pedigree? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.4.13 21:07
@jannina1 píše:
To máš ovčouny na Pedigree? 8o

ano… jestli dobře čteš nejsou jen na granulých… ale sama píšu, že tohle je prvně v životě co čtu, že by ty granule byli nějak špatné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.4.13 21:08

@werunkaw123 Jo to hodně lidí nečte…já to taky nikdy neřešila, až když rodičům pes padl na nohy a jako přičinu uvedl veterinář celoživotní špatné krmení…prostě levné granule, většinou Friskies a Pedigre, proto jsem teď proti nim zaujatá. Ale je pravda, že rodiče nedávali nic moc k tomu, 2× do měsíce konzervu nebo kapsičku a maso vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
5.4.13 21:09

Já bych tomu malému zkusila granulky něčím zakápnout, ať tím olejem, nebo třeba vývarem, či mu do toho přimíchat jen pro chuť maličko nějaké konzervy.
Jinak my máme dva kavalíry, a u nás je tak nějak potíž s granulema, nebo spíš není, ale čím kvalitnější jim dám granule, tím víc mají srajdu a lupy a celkově hroznou kondici, takže ty naši zmetci jsou na šuntech za 189Kč/10kg :-D tím se teda levných granulí vůbec nechci zastávat, taky bych jim radši dala něco lepšího, tak vybírám aspo%n bez barviv, ochucovadel a soli:-D Taky byli jeden rok na BARFU, taky šli do kopru. Se normálně stydím, když někde vyprávím, co jim dávám:-D

Příspěvek upraven 05.04.13 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.4.13 21:09
@werunkaw123 píše:
ano… jestli dobře čteš nejsou jen na granulých… ale sama píšu, že tohle je prvně v životě co čtu, že by ty granule byli nějak špatné :nevim:

Pedigree nemají žádnou výživovou hodnotu. Možná tak přídavek k masu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.4.13 21:10

To, že je pedigree s…a vím, ale proč to měnit, když jsou majitelé i psi zvyklí a všichni jsou v poho.

@werunkaw123 píše:
@Verca1989 @jannina1 co je na nich špatného 8o naši psi jsou naprosto v pohodě :nevim:

Příspěvek upraven 05.04.13 v 21:14

• Citovat
  • Upravit
19494
5.4.13 21:10

Ja si ted oblibila holisticke granule, jsou bez obilovovin, znacek je miliarda, dost se mi libi Taste of the Wild, ale neivm, jak jste na tom financne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.4.13 21:11
@jannina1 píše:
Pedigree nemají žádnou výživovou hodnotu. Možná tak přídavek k masu :)

však já jim to denně míchám s masem… buď s konzervou a nebo s domácími konzervami… ale fakt mě nikdy nenapadlo se kouknout na to složení :oops: hned jak půjdu do obchodu tak se na to juknu, pytel doma bohužel nemám sypu to do bedny a pytel vyhazuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.4.13 21:12

Náš pes a Brit - to je jednoznačně průjem :mrgreen:.

@Diana.Kyss píše:
@Granda Po Acaně průjmy? :? zkusím vzít malé balení a uvidíme. Jezevčice co normálně nežere se u kamarádky nedávno naládovala granulema, až jsem si říkala jak musí mít nějaký superprémiový že se tak cpala…byli to Chappi…a tím jí opravdu krmit nebudu :x
  • Citovat
  • Upravit
Larr
5.4.13 21:13

Hele 4 psi - nebo kolik :?: - a jiný = dražší granule, to se dost prohnete :?.

@werunkaw123 píše:
však já jim to denně míchám s masem… buď s konzervou a nebo s domácími konzervami… ale fakt mě nikdy nenapadlo se kouknout na to složení :oops: hned jak půjdu do obchodu tak se na to juknu, pytel doma bohužel nemám sypu to do bedny a pytel vyhazuji :roll:
  • Citovat
  • Upravit
213
5.4.13 21:15

@Koblížek21 Když dám konzervu vyžere jen konzervu a granule nechá, je vychcaná, ale vývar jsem ještě nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551

Ahoj nepročítala jsem celou diskuzi, ale máme 4 měsíční labradorku a od veterináře máme doporučený granule FITMIN MEDIUM PUPPY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

@Larr no to teda :roll: jj 4 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
5.4.13 21:16

@Diana.Kyss zkus to, za to nic nedáš, ten se do nich aspoň nasákne a vyžrat to nemůže:-D jsou to potvůrky no. Nebo ten olej, klidně ze sardinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný