Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme teď zkoušeli konzervy od Brita a i jejich salámy a byly tam normálně celý kuřecí srdíčka. Naše feňule se po tom mohla utlouct.
@Koblížek21 píše:
@78mamina to je to samé jako pedigree pro psy, bohužel
Fakt jo?
Me veterinar radil pro zacatek zalit granule vodou, ony se trochu rozmoci a stenatum se lip pojidaji.
Jestli voda nepomuze pak doporucuju vyzkouset jiny typ granuli, ale opatrne s prechazenim na neco jineho at z toho nema prujem, musi se postupne. Ja osobne kupuju Purinu Proplan uz od stenete. Maji je odstupnovane podle velikosti plemene.
@78mamina jojo, je to mám pocit nebo jsem si skoro jistá, že stejný výrobce.
@Maja25 píše:
@78mamina Zeptej se na veterině. Brácha má taky britskou, ale nevím co kupujou. Oni se vždycky domluví na veterině a pak to jedou koupit do velkoskladu, aby to méli levnější. A je v tom dost rozdíl. Kočka je pěkná a má krásnou srst. Problémy neměla žádné (musím zaťukat). Ale ten název si nepamatuji, ale není to nic komerčního. A je to dražší.
Nám právě poradil veterinář whiskas. Jinak kocour je pěknej, srst má nádhernou ![]()
Je tam jen špatné datum, foták neměl seřízenej čas jinak je to focené nedávno ![]()
My teda krmíme psisko Royal Caninem, ze začátku jsme měli dvakrát výpadek tak jsme koupili malý pytlík Proplan s rybou - v noci mi poblil hlavu a Darling - s..t chodil každou hodinu ![]()
Je spousta druhů krmení ale určitě bych každému koupila nějaké jiné - držtičku mají velikostně rozdílnou ![]()
S tím koupit každýmu jiný, to zas nemusí, my měli tři plemena dohromady, velikostně dost rozdílná, a žrali všichni jedny granule, ale seděly jim, kdyby neseděly, tak by samo museli dostat jiné. Labroš holt dostal kostičku kolagenu, protože měl pro střední plemena, a střeďák s malým to v pohodě taky schroupali.
@Maja25 Děkuji. TO budeš hodná. Já mu pěstuji trávu doma, v květináči.
My máme všechny čtyři psiska na Taste of the wild, a nikdo si nestěžuje. Dokonce sme ho měli i pro kocoura a maximální spokojenost ![]()
A z vlastní zkušenosti můžu říct, že chuťově se mi líbí nejvic ( ano, sem dobytek a ochutnávám psí žrádlo, ale jen proto, že vím, že v něm není nic co bych ani psovi nedala
)
Je to ve zkratce mix masa, bylinek, ovoce a zeleniny ![]()
@K9Girl píše:
My máme všechny čtyři psiska na Taste of the wild, a nikdo si nestěžuje. Dokonce sme ho měli i pro kocoura a maximální spokojenost
A z vlastní zkušenosti můžu říct, že chuťově se mi líbí nejvic ( ano, sem dobytek a ochutnávám psí žrádlo, ale jen proto, že vím, že v něm není nic co bych ani psovi nedala)
Je to ve zkratce mix masa, bylinek, ovoce a zeleniny
ja taky ochutnavam
a taky jsem psala o Taste of the wild ![]()
@K9Girl píše:
@careynkaalespoň v tom nejsem sama
ja se jen desim, kdyz vidim, jak kazdej nabizi „kvalitni“ granule pro masozravyho psa plny kukurice, psenice…a proste srotu…
@careynka já už sem rezignovala… Byla za mnou kamarádka, že chce kvalitní granule a co si myslím o eukanubě, tak sem jí řekla co si myslím, a který granule považuju za přijatelný a pak sem se dozvěděla, že za rohem o mě prohlásila jak sem blbá, že tomu vůbec nerozumím
takže ať si každej krmí čím chce, komu není rady, tak ten mi za nervy nestojí ![]()