Určení rasy psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9989
6.4.13 15:38

@Kopretinkaobecna RC i Pro Plan je o ničem ;) To není krmivo pro masožravce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
6.4.13 17:23

Granule, kde je ve slozeni na prvnim miste psenice a na druhem kukurice (pripadne obracene), bych stejne nekoupila. Pes je, pokud vim, masozravec. Projdu si ty, co ste mi tu doporucili a neco vyberu.

jeste jeden dotaz mam: je normalni, ze si pejsek nechce hrat s nicim jinym nez s rukama? Nechce balonek, piskaci hracky, nic. Uplne je ignoruje a prehlizi. Ale porad mi sleduje ruce, otira se one, zlehka se je snazi jakoby okusovat (ne kousat), proste se mi cpe pod ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
7.4.13 08:30

@Meliora Moje fenka si taky nechce hrát s ničím - ale zároveň v bytě vůůbec nic neničí - věci ji prostě nezajímají.. Sem tam mu dej SYROVOU (nikdy ne tepelně upravenou) kost - s tou si vyhraje a zabaví se :) Třeba si ještě hrát začne - zkoušejte to třeba se to zlepší :) Dobré bývají hračky n šňůrce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 08:52

@Almira-Alm Ano, granule nejsou většinou jenom z masa. Ale většina z těch vyšších řad je na stejné vlně. Nepočítám samozřejmě pedigree, delikan, bono atd.
Manžel třeba krmí psy sirovým masem - hovězím, nebo dršťkama či podobně, ale to je jen pro psy venku. Většinou po tom nemají tuhý bobky a hrozně smrdí. A psy doma krmíme jen granulema a nejlíp pro nás vychází royal nebo orijen. Štěňata po tom mají tuhý bobky a nesmrdí. Nic jiného nám domu už nesmí. Všechno ostatní smrdělo a bylo vidět, že na první řadě jsou tam obilniny.

@Meliora Jestli to je nalezenec, tak má asi rád kontakt s Vámi. Třeba se to časem všechno upraví :-). Psi vycítí, že je o ně zájem :-)

Příspěvek upraven 07.04.13 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
7.4.13 08:55

@Kopretinkaobecna Tak to manžel krmí pejsky špatně - ať přidá kosti :) Taky krmím masem a psi mají bobky maličké, tuhé a nepáchnoucí - když dám granule tak to je smrad :) Orijen je daaaaleko lepší než Royal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 08:58

@Almira-Alm manžel dává vše.-). I kosti, koule, vemena atd., ale i tak. Doma psy masem nekrmíme. Někdy vařeným, ale tam není to co potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.4.13 13:18

Jak říká kámoška… piáno s chodníkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
10.4.13 13:28
@Almira-Alm píše:
Jestli nemá průkaz původu je to zkrátka kříženec..

Moje řeč :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk: nesnáším takový ty kecy koupila jsem si čistokrevného psa… :-) super. hm a má PP? Ne na co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný