Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lejaa píše:
@S.Ivanka
v podstatě souhlas:)
Nicméně bych místo kočárku koupila např sekačku nebo tak:-D
když on u známých tak krásně jezdil s kočárkem
spokojenej
na sekačku panenku neposadíme ![]()
@S.Ivanka píše:
@TereuliJa neřeš jestli si hraje s hračkami pro holčičky, já vnukovi pořídila hned 2 panenky a nevím proč by to mělo být divné a nevím proč bych měla tvrdě selěktovat hračky pro a pro…prostě i mě se líbí kuchyňka a dokonce uvažujeme tomu malinkému ročnímu koupit kočárek na panenku, protože rád před sebou něco tlačí
taky si myslím…kdyby chtěl panenku, tak mu jí koupím, ve školce pořád vaří, tak dostal nádobíčko..
@tterka http://www.sbazar.cz/…ovedeni-nove
třeba tohle je bomba, mít někde známého…sama bych si to netroufla ![]()
Můj syn i vozil kočárek, měl modré golfky, naprosto jsem to neřešila. Dcera naopak když už vůbec vytáhla kočárek, tak v něm vozila větve, šneky a kameny
, takže bych kuchyňku rozhodně koupila. ![]()
Já jsem letos potají ( manžel by na to nepřistoupil) kupovala klukům k Vánocům kuchyňku v Lidlu. Je červeno černá a ani mě nenapadlo řešit barvy
jo a u babičky mají proutěný kočárek a vozí v něm medvědy ![]()
Já bych ho nechala vařit ev velký kuchyni - mýmu budou za měsíc dva a vaření, pečení a mytí nádobí miluje. Obávám se, že kdybych mu koupila kuchyňku, tak se mi na nějaký hraní s ní vykašle, vezme židli a bude to radši dělat všechno doopravdy.
@TereuliJa píše:
Ptám se proč. Můj starší klučina 4r strašně rád vaří. Největší radost pod stromečkem měl snad z mých nových hrnců. Jelikož má ted 11.1. narozeniny pořídíila bych mu kuchyňku. Ale irituje mě že je na tom napsáno určeno pro holčičky a je těžké najít něco nerůžového.Takhle je myslím tak nějak univerzální trošku. Je tam sice určeno pro holčičky ale to nevím proč. Copak neexistuje více malých Gordonů
![]()
Můj syn dostal od ježíška růžovou a k tomu černé hrnce. Vaří rád tak co. Stejně, pokud bude mít jednou babu co má růžovou ráda, bude v ní bydlet tak jako tak ![]()
@TereuliJa, existuje, můj syn, třeba
Taky od mala rád vařil, dneska je mu 18,studuje hotelovku a vaří v Imperialu u Pohlreicha. Ať to synkovi vydrží a klidně bych koupila tu červenou
Tak jsem ráda že to tolik neřešíte
. Tam tu na obrázku jsem nakonec nekoupila jelikož je opravdu malá ač vypadá krásně a je ze 2350 slevněná na 999… ale je maličká.
Chtěla bych nějakou do max 1500 s přispětím mamky-babičky. Jako samoživitelka bohužel nemohu nic extra. Ale tohle by si zasloužil. A hlavně dřevěnou ty plastový no nevím.. ještě tu má 2letého bráchu tak aby to nerozbily
.
vyhlídla jsem si tuhle budu večer konzultovat s mamkou si myslím že nejlepší volba… ![]()
Cena 1200, rozměry 58,31,68
Ahoj, náš syn (24m) mi pomáhá s vařením, veme si židli, přitáhne k lince a jede a asistuje, krájím - on háže do hrnce, už i obrátí vajíčko apod, uklidí umyté nádobí, připravuje džus.. Hrací kuchyňka by ho asi neuspokojila
Jo a taky zametá a pomáhá s vytíráním, chce luxovat, podává prádlo z pračky a kolíčky apod. Opakuje to co vidí u mě. Určitě to je jen a jen dobře
@Lynette Tak já mám malou kuchyn a vařej se mnou oba a to je hrozný
. Jsem tam jak sardinka. Starší už je celkem obratnej krají snad lépe jak já
. A mladší mi tam zatím přidělává práci. Je to o nervy. Tak tou malou kuchynkou bych možná získala trochu prostoru pro vlastní vaření. Loupat a krájet brambor, jabko by si mohl na té své. ![]()
Když bych to brala kolem a kolem jasně hračky jsou na nic u nás celkově. Je to takové že raději stejně všechno opravdové. Co má mamka to je lepší ![]()