Určeno pro holčičky....

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
30.12.14 12:51
@Lejaa píše:
@S.Ivanka
v podstatě souhlas:)
Nicméně bych místo kočárku koupila např sekačku nebo tak:-D

když on u známých tak krásně jezdil s kočárkem :) spokojenej :) na sekačku panenku neposadíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.12.14 12:52
@S.Ivanka píše:
@TereuliJa neřeš jestli si hraje s hračkami pro holčičky, já vnukovi pořídila hned 2 panenky a nevím proč by to mělo být divné a nevím proč bych měla tvrdě selěktovat hračky pro a pro…prostě i mě se líbí kuchyňka a dokonce uvažujeme tomu malinkému ročnímu koupit kočárek na panenku, protože rád před sebou něco tlačí :)

taky si myslím…kdyby chtěl panenku, tak mu jí koupím, ve školce pořád vaří, tak dostal nádobíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
30.12.14 12:53

@tterka http://www.sbazar.cz/…ovedeni-nove
třeba tohle je bomba, mít někde známého…sama bych si to netroufla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
30.12.14 12:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.12.14 13:02

@TereuliJa Kuchyňka z Ikey je unisex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
30.12.14 13:04

Můj syn i vozil kočárek, měl modré golfky, naprosto jsem to neřešila. Dcera naopak když už vůbec vytáhla kočárek, tak v něm vozila větve, šneky a kameny :roll:, takže bych kuchyňku rozhodně koupila. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.14 13:06

Já jsem letos potají ( manžel by na to nepřistoupil) kupovala klukům k Vánocům kuchyňku v Lidlu. Je červeno černá a ani mě nenapadlo řešit barvy :oops: jo a u babičky mají proutěný kočárek a vozí v něm medvědy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
30.12.14 13:55

Já bych ho nechala vařit ev velký kuchyni - mýmu budou za měsíc dva a vaření, pečení a mytí nádobí miluje. Obávám se, že kdybych mu koupila kuchyňku, tak se mi na nějaký hraní s ní vykašle, vezme židli a bude to radši dělat všechno doopravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
30.12.14 16:43
Máme doma z tefalu- je červeno šedá a dělá reálné zvuky. Na barvy bych se vyprdla, hlavně, že bude malý spokojený. Ale opravdu dej pozor na rozměry. Některé jsou fakt pidi!!Tefalku jsem kupovala malé, když jí byly 3 a ještě teďka v 6ti paráda. M.
@TereuliJa píše:
Ptám se proč. Můj starší klučina 4r strašně rád vaří. Největší radost pod stromečkem měl snad z mých nových hrnců :lol:. Jelikož má ted 11.1. narozeniny pořídíila bych mu kuchyňku. Ale irituje mě že je na tom napsáno určeno pro holčičky a je těžké najít něco nerůžového.Takhle je myslím tak nějak univerzální trošku. Je tam sice určeno pro holčičky ale to nevím proč. Copak neexistuje více malých Gordonů :lol: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
30.12.14 16:46

Můj syn dostal od ježíška růžovou a k tomu černé hrnce. Vaří rád tak co. Stejně, pokud bude mít jednou babu co má růžovou ráda, bude v ní bydlet tak jako tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
30.12.14 16:51

@TereuliJa, existuje, můj syn, třeba :lol: Taky od mala rád vařil, dneska je mu 18,studuje hotelovku a vaří v Imperialu u Pohlreicha. Ať to synkovi vydrží a klidně bych koupila tu červenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
30.12.14 16:54

Na internetu jsem viděla i žlutou a myslím zelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
30.12.14 16:59

Tak jsem ráda že to tolik neřešíte :). Tam tu na obrázku jsem nakonec nekoupila jelikož je opravdu malá ač vypadá krásně a je ze 2350 slevněná na 999… ale je maličká.

Chtěla bych nějakou do max 1500 s přispětím mamky-babičky. Jako samoživitelka bohužel nemohu nic extra. Ale tohle by si zasloužil. A hlavně dřevěnou ty plastový no nevím.. ještě tu má 2letého bráchu tak aby to nerozbily :D.

vyhlídla jsem si tuhle budu večer konzultovat s mamkou si myslím že nejlepší volba… :D

Cena 1200, rozměry 58,31,68

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
30.12.14 17:02

Ahoj, náš syn (24m) mi pomáhá s vařením, veme si židli, přitáhne k lince a jede a asistuje, krájím - on háže do hrnce, už i obrátí vajíčko apod, uklidí umyté nádobí, připravuje džus.. Hrací kuchyňka by ho asi neuspokojila :-)) Jo a taky zametá a pomáhá s vytíráním, chce luxovat, podává prádlo z pračky a kolíčky apod. Opakuje to co vidí u mě. Určitě to je jen a jen dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
30.12.14 17:05

@Lynette Tak já mám malou kuchyn a vařej se mnou oba a to je hrozný :D. Jsem tam jak sardinka. Starší už je celkem obratnej krají snad lépe jak já :D. A mladší mi tam zatím přidělává práci. Je to o nervy. Tak tou malou kuchynkou bych možná získala trochu prostoru pro vlastní vaření. Loupat a krájet brambor, jabko by si mohl na té své. :cert:

Když bych to brala kolem a kolem jasně hračky jsou na nic u nás celkově. Je to takové že raději stejně všechno opravdové. Co má mamka to je lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová