Strach z Islámského státu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.12.14 09:41

Strach z Islámského státu

Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě citlivé téma a nechci, aby se spojovalo s mým nickem. Jsem stálá uživatelka. :kytka:

Bohužel jsem si přečetla před vánoci tento článek: http://www.novinky.cz/…lidstva.html , což jsem neměla dělat, teď už to vím. :roll: Taky jsem četla Nostradamova proroctví, kde píše, že nás opravdu čeká takový osud a ten nejde nijak odvrátit nebo změnit. V případě, že se budeme snažit se bránit (jaderné zbraně, apod.), tak náš osud nezměníme a bude to ještě horší. Od té doby mám hrozný strach o svou rodinu, o sebe, vlastně o všechny. Máme 2 malé děti (3r, 2m) a nedokážu tento strach potlačit, nedokážu na to přestat myslet. V noci i ráno se probouzím s depresí a představuji si katastrofické scénáře. Uvažuji už i nad psychologem/psychiatrem, ale nedokážu posoudit, jestli by mi mohl v tomto případě nějak pomoct. Přeci jen, je to reálná hrozba, kterou mi asi nemůže vymluvit. Na druhou stranu by mi snad mohl pomoc ten strach nějak zpracovat, nevím. :nevim: Cítím se hrozně, mám sevřený žaludek, nemůžu jíst, špatně usínám, často se probouzím a myšlenky neustále směřují jen k Islámu, muslimům… :roll: :( :zed: Nejhorší to je, když jsem doma s dětmi sama a manžel je pryč. Ale i když je s náma, tak mi to příliš nepomáhá. On asi ani nechápe, jak velký ten můj strach je. Akorát mi řekl, abych nečetla blbosti, když se pak bojím. Třeba mi aspoň trochu pomůže, když se tady vykecám, třeba mi něco poradíte. :( :nevim:

Díky za přečtení a za názory. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
CarolS
30.12.14 09:43

Poradila bych ti nečíst katastrofické články a nekoukat na zprávy, když tě to tak děsí :roll:

• Citovat
  • Upravit
5730
30.12.14 09:45

Myslím, že psycholog by ti mohl pomoci. ;) Ba ne, nechci to nijak zlehčovat, ale víš přesně, čeho se bojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

A číst pravidla serveru, než něco založím, kouknu, jestli už to nezaložil někdo jiný pár dnů přede mnou https://www.emimino.cz/…stat-212596/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@CarolS píše:
Poradila bych ti nečíst katastrofické články a nekoukat na zprávy, když tě to tak děsí :roll:

Díky za super radu, to už teď vím taky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3733

Taky jsem četla a naprosto te chápu :hug:..u druhé světové taky spousta lidí nevěřila, že se odehraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
30.12.14 09:47

Más holt ještě rozhozenou psychiku po porodu, ja jsem v Te době spala s nožem u postele. To se spraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
30.12.14 09:48
@Vermion píše:
Taky jsem četla a naprosto te chápu :hug:..u druhé světové taky spousta lidí nevěřila, že se odehraje…

Vidíš, odehrála se, někteří lidí ji nepřežili, jiní přežili, ale Země se točí pořád dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791

Zajímavé čtení, nevím co na to napsat. Možná opravdu dobrá rada to necist :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@terinka4444 píše:
A číst pravidla serveru, než něco založím, kouknu, jestli už to nezaložil někdo jiný pár dnů přede mnou https://www.emimino.cz/…stat-212596/

Tohle jsem tenkrát letmo četla, nicméně si myslím, že mám problém trochu jiný - zajímá mě, jestli by mi s tímhle dokázal pomoct nějaký odborník. Proto jsem nepsala do tamté diskuze. ;)

• Citovat
  • Upravit
25045
30.12.14 09:50
@brisco píše:
Más holt ještě rozhozenou psychiku po porodu, ja jsem v Te době spala s nožem u postele. To se spraví :hug:

Souhlasím. Strach může pramenit ze silné potřeby hnízdění, která je po porodu vyvolaná hormonálně. Je to vlastně pozitivní pud, protože matka je silně motivovaná se postarat o novorozeně. Zakladatelko, zkus se na to podívat z té druhé strany a věnovat se miminku, které tě potřebuje, případně se obklopit rodinou. Ta ti poskytne oporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 09:51
@brisco píše:
Más holt ještě rozhozenou psychiku po porodu, ja jsem v Te době spala s nožem u postele. To se spraví :hug:

To mě taky napadlo, ale nekojím, tak snad ty hormony mě nemohou takhle rozhodit? 8o

Mmch musím říct, že jsem nikdy nebyla nějak psychicky labilní a nad vším možným, jsem se dokázala povznést, ale tentokrát mi to nějak nejde… :zed:

• Citovat
  • Upravit
3733
30.12.14 09:53

Hormony jsou svina :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 09:54
@Vermion píše:

Díky. :hug:
Ano, Nostradamus předpověděl i obě světové války a Hitlera dokonce nakreslil. 8o

• Citovat
  • Upravit
2090
30.12.14 09:57

Jistě taky je tu možnost 3.světové ohledně válek ameriky, ruska a bůh ví co vše se v tom motá. Taky tu existuje chemtrails.. (vláda skrze letadla postřikuje lidstvo nějakým sajrajtem) jsou i důkazy stačí pořádně hledat :D. Také už má na čase vybouchnout sopka Yellowstone což dokazuje zvyšující se teplota v parku, prchající zvířata… atd. Podivné zvuky po celé planetě bez zdroje. Nebezpečí meteoritu (jste si jistí že by nám o tom řekli kdyby se blížila neodvratná katastrofa?). No a mohla bych pokračovat.
V tomto jsem expert. Nicméně co se má stat se stane. Občas mě to chytne ale jinak se nad to vše je třeba povznést. Proti spousta věcem se neubráníme stane li se to. No a islám je opravdu nebezpečný. Líbí se mi australská premiérka která říká opravdu správné názory. Jako jste li v naší zemi musíte respektovat naše pravidla a ne že MY se budem přizpůsobovat jim to platí o VSECH. Islamisti stavějí mešity všude a všude bojují za svou víru. At si s ní zůstanou u sebe.

Nehodlám se v tom dál pitvat. Nehodlám mít depku zase. Prostě se v tom radši moc nepitvat. :pankac: Co se má stát stane se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová