Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás v předvánoční čas. Asi to v tuto dobu neni vhodné téma, ale mě to trápí čím dál tím více asi právě proto, že jsou Vánoce. Dennodenně narážím na články o něm a leze mi mráz po zádech. Vím, že nic neovlivním a nic nezměním, ale hodit za hlavu mi to nejde. Otázka zní - bojíte se jich? Myslíte, že je jen otázka času kdy vtrhnou i do Evropy? Kdybych nečetla noviny a nekoukala na tv bylo by mi hej, no ale nedá mi to…
I já z nich mám husinu. Kdysi jsem četla, že konec světa mimo jiné nastane, až svět zaplaví žlutá rasa. Myslím, že konec světa nám jednou připraví tito psychopaté. Ovšem trápit se tím dopředu nemá žádný význam.
Bojím. Zrovna dnes jsme to probírali v práci. Je to jen otázka času, kdy se tohle všechno přemění na celosvětový boj. Evropa nebude.
Křesťany a Židy prý nechají na živu budou platit za,,ochranu,,
Já vím, že tu jsou, ale jen doufám, že nás nečeká peklo na zemi. J8 koukala na různé proroctví a tenkraát tuším, že nostradamus, řekl něco o konci světa a černém dáblovi z Persie… tak bojim bojim a 21.12 2012 měl nastat začátek nové éry a jestli to je pravda tak začala doba a to hodně špatná
Chamraď která by měla být vyhlazena, jinak bude trpět celý svět.
@jahuhudka ano, budou platit daň z hlavy. Navíc, muslim si jako právoplatnou manželku smí vzít právě i židovku nebo křesťanku, jejich děti se rodí ale už jako muslimové. Takže možná i na chov. ![]()
@Jaji77
musí obnovovat genetický fond
No tak to zas za pár století zbělají ![]()
Ano, bojím se jich, a hodně. Snažím se sice žít přítomností, ale také mě často napadají hrůzné scénáře ![]()
Na podzim byl velký strašák ebola. Teď Islámský stát. Počkám si, co bude velkým strašákem na jaře.
Tak proč se všichni nespojí a nevyhladí je? bylo by to zvěrstvo, ale oni plánují větší. nemyslím všechny muslimy je příznivce IS, však jsou hrozbou pro všechny a chovají se hůř jak ve středověku