Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Rusove-z tech nadsena nejsem. Strach bychom z nich mohli mit taky
@g.sandova píše:
ale hlavy nám neuřežou. já koukla na tem odkaz na ty polské stránky a od té doby to mám před očima.
nemůžu se toho zbavit.
@g.sandova píše:
Mne osobne se zdá, že Rusové už nebezpeční nejsou, svoje už si v dějinách odkroutili. Moje osobní zkušenosti s nimi jsou povětšinou kladne, ale je pravda, že se setkávám jenom s určitou části ruske společnosti.
Ano, hlavy nam neurezou, ale z jejich politiky nemam dobry pocit
@g.sandova píše:
Ano, hlavy nam neurezou, ale z jejich politiky nemam dobry pocit
jo, to máš pravdu. Ale snad z toho mraku nezaprší.
@Jura007 píše:
Už nemám sílu to psát pořád dokola. V Iráku mají drúzové i katolíci svoje kostely a platí ve zvolené mešitě „daň z hlavy“. Za vlády Saddáma Husajna se ke křesťanským náboženstvím hlásilo něco přes dvě procenta obyvatel; pozdější čísla chybí, jistě chápete proč.
Lidi, vzdělávejte se trochu…
Mea culpa, jsi ve všem kovaný?
Vzdělávám se, snažím se…, moc dobře se pamatuju, když jsem žila v muslimské komunitě v Británii… Děkuji, už ne.
@terinka4444 píše:
@Camael jsem se koukla, odkud jsi a prd jsem se dozvědělaRusáci ve Varech je zvláštní kapitola, zvláštní sorta lidí, ti úplně bohatí, ti už tu nejsou, taková ta vysoká střední třída no naše poměry boháči
mám mezi nimi několik přátel a jsou to fajn lidé, opravdu jo, jinak ovšem jsou nadřazení zrovna tak. Zrovna tak ne, s muslima se nedají srovnat, nicméně nadřazení jsou, pramení to z peněz, kterými oplývají. Dcera spádově chodí do školy, kam spadají ruské satelity, takže zhruba třetina školy, třetina třídy jsou riské děti, rozcapení smradi, kterým se od plenek fouká do zadku, podlejzá se jim, aby se zavděčilo rodičům a podle toho to vypadá. Úsměvné je to ráno před školou, to z nich kvetu, zaparkují svá velká SUV přímo uprostřed silnice protože parkoviště je daleko a u kraje není místo a jdou si odvést dítě do školy, takže se tvoří kolony a kolony, prostě děs. Takže je fakt povětšinou nemusím, pro jejich chování. Nicméně nás nijak neohrožují, je pravdou, že „staré“ Vary díky nim vypadají krásně, přesto že nám nepatří. Tuhle jsem se pobavila nad nabídkou prácena jednom z jejich hotelů: Hledáme recepční, dvousměnný provoz po 12-ti hodinách, příjemný mladistvý vzhled, nutné angličina, němčina a ruština na vynikající úrovni slovem i písmem, nástupní plat 10.000
![]()
a myslí to smrtelně vážně.
Tak je nabonzuj na Inspektorat Práce, práce recepční která přijímá platby a vyřizuje objednávky patří do skupiny 3 (567/2006 Sb) teď je to 10400kc měsíčné a od 1.1.2015 11200Kc. A protože recepce jede v režimu 24/7 tak se to ještě musí navysit o 10% za nocni praci a o 10% za praci o weekendu. Takze zarucena mzda včetně příplatku je 11053Kc a od nového roku to bude 11904.
Jde z nich strach, jsou to fanatici a zabijou kohokoliv
jim je to jedno. Doufejme že je někdo zastaví, jakoukoliv silou
nebezpečný prostě jsou, oni klidně umřou při atentátu, děti si hrajou se zbraněma
. Oni mají v hlavě vymleto a podříznou kohokoliv, ženský zajmou at si vojáci taky užijou
, celkově tam ty země jsou šílené a tohle jestli se dostane do evropy? nechápu proč jich sem tolik pouští, jen at si zůstanou tam u nich
![]()
No a co kdyz je budeme muset zastavit my vsichni? Ne nekdo je musi zastavit
@g.sandova tak určitě někdo kdo má silnou armádu
což my nemáme ale zatim ani Amerika extra úspěch nemá ![]()
@Markéta80 píše:
@g.sandova tak určitě někdo kdo má silnou armáducož my nemáme ale zatim ani Amerika extra úspěch nemá
Musíme jejich děti naučit konzumnímu způsobu života, aby je přešla chuť umírat ve jménu Alláha.
Kdo myslíš, že z mladých Íránců bere vážně ty imámy nad hrobem? Asi fakt jenom řepáci někde vysoko v horách. A myslím, že tento proces časem čeká i ostatní muslimské komunity. Jen my se toho asi už nedožijeme. ![]()
Mně to prijde jako boj s větrnými mlýny. Nepritel není jasne urcitelny, muže se objevit kdykoli, kdekoliv. Je to spíš zalohova válka. ![]()
@Menora píše:
Mně to prijde jako boj s větrnými mlýny. Nepritel není jasne urcitelny, muže se objevit kdykoli, kdekoliv. Je to spíš zalohova válka.
Přesně tak. Musíš prostě nepříteli vzít chuť útočit. Musí získat pocit, že jeho snažení je marné.
Jinak pro tento způsob boje se používá výraz „asymetrická válka“ nebo „asymetrický konflikt“.
@Jura007
Mas pravdu v tom, ze spousta mladych muslimu na podobne demagogie neslysi a jsou v prvni linii opozice, ale stve me, ze nekteri zneuzivaji chudoby, frustrace mladych lidi a liji jim do hlavy svoje vymysly. Zejmena v oblastech, kde zuri nejaky konflikt.