Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je spíš smůla
Ale nebuď z toho smutná, jednou určitě narazíš i na férového chlapa. ![]()
Jinak z mých zkušeností chlapi lžou mnohem méně, než ženy, ale jak píšu, jen z mých zkušeností ![]()
Muj manzel lze furt a ve vsem. Se.re me to, je to fakt extrem. Chci se rozvest, nejen kvuli tomu
Ten zadaný muž si ode mě vyptal číslo, chce se semnou setkávat, asi se uvidíme opět na akci.On neví, že jsem ho viděla s tou holkou.
Nechci se s ním bavit, jenže nebude chápat proč se s ním najednou nebavím.
To je proste takovy urcity typ blbecku…taky jsem narazila na jednoho takoveho. Byl zenaty a nejak se o tom zapomnel zminit. Kdyz me kontaktovala jeho manzelka, zirala jsem jako puk. Nastesti jsem do nej nebyla zamilovana, takze jsem ji ho poslala zpatky expres. Co vim, dela to porad. Ona mu vzdycky udela virval a pak odpusti.
@Anonymní píše:
@MilijonDolarBejby nebyla bych s ním.
Lhani je strasny a ja to nesnasim
@Anonymní píše:
Ten zadaný muž si ode mě vyptal číslo, chce se semnou setkávat, asi se uvidíme opět na akci.On neví, že jsem ho viděla s tou holkou.
Jé to já bych mu to hezky všechno vysvětlila, žádné vytáčky. A nesetkávala bych se s někým, komu nevěřím.
@MilijonDolarBejby píše:
Muj manzel lze furt a ve vsem. Se.re me to, je to fakt extrem. Chci se rozvest, nejen kvuli tomu
TO by mě taky štvalo, nedivím se ti ![]()
@katty89 ale že na ně narazím dvakrát hned po sobě..
Jenže se s tou holkou známe od vidění od mala, ale, že ona je cizinka a chce se vrátit do zahraničí. Cizinka není když vyrůstala tady ve městě.
@MilijonDolarBejby taky nesnážím lhaní, kdo mi lže většinou se bohužel se špatnou potáže.
@majki.r co bych mu měla vysvětlovat? Na to je dost starý aby pochopil. Není mu 20.
Nekteri jsou idioti..s takovyma je lepsi se ani nebavit.lze jednou, bude lhat porad. zivot jde dal, prijde lepsi ![]()
@Anonymní píše:
Nekteri jsou idioti..s takovyma je lepsi se ani nebavit.lze jednou, bude lhat porad. zivot jde dal, prijde lepsi
já už mám strach kdo zase přijde co zase bude.zakl.
@Anonymní píše:
No já reagovala na tohle, žes psala, že se s ním nechceš bavit a on to nebude chápat. Samo že je to na tobě, ale já bych si to „vysvětlení“ užila, dala bych mu to sežrat. Mě když někdo vytočí, tak reaguju okamžitě, neumím o tom mlčet ![]()
@majki.r tak v tom jsem trošku jiná, chvíli mlčím a pak jednám. Já si to první nechám projít v hlavě co se stalo, co udělal a pak reaguju.
Jenže on je takový blbec, že si to bude umět obhájit. a zase aby si vymýšlel, že to tak není apod, na to už fakt nebudu zvědavá.
Prosím o zachování anonymity, chodí sem známí, je to pro mě dost osobní.
Poslední týdny si kladu otázku, proč muži lžou? Alespon mě.
Co jsem se setkávala s mužem, se nakonec vybarvil a lhal. Nebudu rozepisovat co, ale je toho hodně. Chtěla jsem to tak nějak zkousnout, fajn potkala jsem nějakého blbce, jdu dál.
Jenže po něm sem se seznámila na jedné akci s mužem, zeptala jsem se jestli má přítelkyni, řekl, že jo.Tak jsem si dávala odstup. Potkali jsme se venku a šli jsme spolu na kafé pokecat, říkal jak to má s přítelkyní špatné, apod..že je to na rozchod.Za týden jsme se potkali a zeptala jsem se jak to dopadlo mezi váma? Odpověděl, že se rozešli a je mu fajn, teď chce být sám.
Byla jsem ve městě tak kolem 9h. a viděla jsem ho z dálky s tou holkou, předtím říkal její jméno a já jak jsem ji viděla, tak jsem poznala, že ji znám, ale ne osobně. Říkal o ní, že je cizinka a chce se vrátit zpátky do ciziny, a další výmysly. Jenže tu holku znám od malička, cizinka není, má tady závazek, tak těžko když jí dítko chodí sem do školy pojede do ciziny, že?
Jak jsem se viděla nevypadalo to moc, že by se rozešli, když šli spolu i s dítkem zpátky k němu. Říkám si, proč zrovna já musím narazit na chlapa dvakrát po sobě který lže jak když tiskne?