Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno, vzhledem k tomu, že je na této stránce velká koncentrace maminek, chtěla jsem vás upozornit na tyto stránky http://domazlicka-sance-onkolackum.webnode.cz/ Třeba jsou mezi vámi ty, které už toto sdružení ´´onkotet´´ znají a třeba i podporují. Třeba tady najdu někoho, kdo dostane nějaký nápad, jak tuto nadaci podpořit. Sama mám zkušenosti s různými sbírkami, pomocí dětským domovům a klokánkům. A taky vím, že hodně maminek na tom není finančně tak, že by mohli přispívat finančně. Tak co třeba tady vytvořit bazárek, kde výtěžek půjde ve prospěch nadace? Tak může každá maminka vystavit jeden-dva hezké kousky oblečení a tím přispět. Pokud tady na emiminu něco podobného už existuje, tak se omlouvám. Za nápady a rady budu ráda. A nepíšu nutně, že takový bazárek musím vést já..vše bych nechala na diskuzi tady a nějaké shodě. Všem přeji hezký den.. ![]()
Skvělý nápad!
![]()
Já jsem přímo z domažlic a tuším, že tu holky už nějaký tokový bazárek mají, zaslechla jsem o něm
ale to bylo spíš v rámci okresu, na emiminu o ničem nevím…
Já tedy moc nejsem pro finanční příspěvky (obecně jsou snadněji zneužitelné) ale onkoláčkům, konkrétně Nikolce a Rozárce jsem nakoupila nějaké věci a poslala. A zase něco pošlu, po Vánocích, na Vánoce jsem posílala zase pár hraček do dětského domova…
@sissi79 @atominnka Holky, děkuju. Já zrovna teď s třiletým synkem píšu dopis Nikolce a posíláme mlsek a dáreček na Vánoce. Víte, co mě, holky, mrzí? Že kdybych tady založila diskuzi např. Manžel je mi nevěrný, tak se sem nahrne stopadesát slepic a už se diskutuje ostošest. A tato diskuze jako by byla tabu. Díky Vám za podporu, pokud se nic nechytne tady, tak se do toho dám v rámci naší obce, přátel a známých..
No ja uplne cumim ze NIC
a popravde je mi z toho smutno
prubezne ctu pribehy i s tim co potrebuji a jsou to „prkotiny“ pro vetsinu z nas, pro ne cele bohatstvi.. Urcite neco poslu, ale reakce tady me dostala. Snad to ozije a podnikne se cokoliv
@sissi79 @atominnka holky,ani nemluvte..ale kašlu tady na to. Teď jsem dojela z města dokoupit věci, co má Nikolka v seznamu. A v obchodě mám sběr na víčka, na fb už to mám taky. Minule jsem dala dohromady půl sklepa pytlů-manžel pomalu přestával mít pochopení
holky, díky za vás dvě ![]()
@LennaZS no víčka… když jsme u toho - od mlíka taky? nebo jen z pet lahví od minerálek a pod?
Ty vicka mne taky zajimaj
@MarketkaBeruska co myslis o bazarku?
@atominnka @sissi79 Já jsem sbírala klasicky jen ty malé od minerálek, atd. Vím, že byl problém vzít třeba ty velké od sodastreamů a podobně, tak jsem radši vyřadila vše o větších rozměrech. Nevím, proč to tak je.Asi proto, že by se to mohlo zaměnit za víčka, která nejsou od potravin a pití. Pokud je tady někdo ze Zlínského kraje, sběrnu mám ve Spytihněvi..
Zkouším jeste jednou oživit téma..třeba tady bude dnes vice empatickych maminek. Pokud chce nekdo pomoci, na vyse uvedenych strankach jsou příběhy děti, ktere prave bojují o život. Najdete zde i seznam potřebných veci a léků. Nebudte lhostejní, nikdy clovek nemuze vědět, jestli se nedostane do stejne situace a sam bude potřebovat pomoc. PS-sběrnu vícek pro Zlínský kraj najdete ve Spytihnevi na vice mistech nebo muj tel. 739686871
Zkouším jeste jednou oživit téma..třeba tady bude dnes vice empatickych maminek. Pokud chce nekdo pomoci, na vyse uvedenych strankach jsou příběhy děti, ktere prave bojují o život. Najdete zde i seznam potřebných veci a léků. Nebudte lhostejní, nikdy clovek nemuze vědět, jestli se nedostane do stejne situace a sam bude potřebovat pomoc. PS-sběrnu vícek pro Zlínský kraj najdete ve Spytihnevi na vice mistech nebo muj tel. 739686871