Výpis z rejstříku trestů na Czech point v sobotu

10584
12.12.14 10:07

Výpis z rejstříku trestů,Czech point

Prosím nevíte, jestli Czech Point na poštách funguje i v sobotu? Potřebuji si nechat vyjet výpis z rejstříku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12870
12.12.14 10:14

Pokud funguje pošta, tak pak i czechpoint. Pokud máš nivou op bez rodného příjmení, tak si s sebou vezmi rodný list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
12.12.14 10:14

@pipiinka ze stránek pošty „Službu lze na řadě pošt využít také v sobotu a někde dokonce i v neděli.“ :) Takže to určtiě jde

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
12.12.14 10:15
@mag píše:
Pokud funguje pošta, tak pak i czechpoint. Pokud máš nivou op bez rodného příjmení, tak si s sebou vezmi rodný list.
:think: vyřizovala jsem v úterý výpis z RT s novou občankou a paní po mě rodný list nechtěla :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit
10584
12.12.14 10:17

@ShadowHunter Děkuji,já se zkoušela na poštu dovolat, ale u nás jaksi nemožné. Na stránky mě nenapadalo se podívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
12.12.14 10:18

@pipiinka tak ať pořídíš :) Vezmi si 100,–- a občanku :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mag
12870
12.12.14 10:19
@ShadowHunter píše: :think: vyřizovala jsem v úterý výpis z RT s novou občankou a paní po mě rodný list nechtěla :think: :think:

Tak to je dobře, mvcr zřejmě už zjednalo nápravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.12.14 10:29

Určitě funguje. Ale někdy je problém aby to ta příslušná úřednice uměla. Někdy je to na zabití, pořád se chodí ptát někam dozadu a trvá to, že u toho šedivím.
U občanky je třeba si dát pozor, protože v jednu dobu tam neuváděli místo narození nebo rodné jméno, to je pak problém a chtějí rodný list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová