Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen pro odlehčení
Kdo už se taky tak strašně těší na lyže? V Krkonoších už dnes na Černé hoře otevřeli sjezdovku Anděl a v Peci poctivě zasněžují Javor. Dokonce už se 2 dny sněží v Olešnici a taky na Stupavě a já se nemůžu dočkat až zkusím svoje nové lyžáky a lyže ![]()
Já už se taky těším a kluk ještě víc (ten už od března
) Jenom bych potřebovala, aby začalo mrznout v nejbližším okolí Prahy, ať můžeme jezdit pravidelně o víkendech.
Já bydlím u Slavkova u Brna tak to máme kousek do Olešnice a na Stupavu a na vánoce a Silvestra jedeme do Krkonoš a přímo u penzionu máme sjezdovku Javor tak už se hodně těším ![]()
Jáááá! Jen aby to nedopadlo se sněhem jako loni. Chystáme se i s dětma na Šumavu, možná v závěru i nějaké Alpy. Starší poprvé lyžovala loni a letos by už to mohlo být i s ní prima. Ježíšek asi přinese novou lyžařskou bundu tak uvidíme. Hlavně ten sníh, Ať už padá a pořádně mrzne ![]()
Tohle jsou aktuální fotky z Pece takže padá už i přírodní a co sleduju na jejich webu tak aktivně zasněžují. Tipla bych, že příští víkend otevřou i Javor ![]()
Já se taky strašně těším, ale letos si asi extra nezalyžuju. ![]()
My se taky těšíme
. Manžel byl před měsícem první v servisu s prknem a dceři vybíráme nové lyže. Hory máme zamluvené na jarní prázdniny třetí týden v únoru, ale do té doby určitě párkrát pojedeme si aspoň na den zajezdit. Snad nám počasí bude přát
.
Jsme ze Středočeského kraje a už jinam než do Krušných hor nejezdíme.
@berynkaa Já jsem si zamilovala ty Krkonoše, jezdíme do té Pece a vždycky bydlíme v jednom penzionu co je hned u sjezdovky takže vylezeme v lyžákách rovnou k vleku. Navíc je tam příjemný personál a skvěle vaří ![]()
Tak mi preferujeme Šumavu, Kramolín. Dá se odtamtud dojet případně i na Hochficht do Rakous, taky super, doporučuju. Ty fotky jsou nádherný, ani se mi nechce věřit že je tam už tolik sněhu a tady furt nic ![]()
Jáááá…
Ale doufám, že to nedopadne jako loni..Chystáme se v únoru na týden do Jeseníků, tak už se těším..A určitě ještě předtím zajedeme někam poblíž, jen tak si zalyžovat..
My jsme letos lyžovali na Javoru ještě v březnu. Sice odpoledne sníh už nic moc, ale dopoledne super.
Holky, ráno jsem mrkla na facebook a možná spustí příští víkend Olešnici tak zž se fakt těším ![]()