Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
25.12.14 12:26

Ja bych se vykaslala na pseudohumanisticky filosofie.
Jde o to, aby se tohke nazaclo dit v Evrope. Alarmujici je, ze tam jezdi i Evropane-Zapadni Evropani a bojuju za Isis.
Nemel by jim byt povolen nikdy navrat, ne do jejich zeme, ale do Evropy. Isis jsou schopni vrazdit bez milosti, do nekonecna, nezastavi se pred nicim. Opravdovy pruser bude, az v Evrope uriznou nekomu hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
25.12.14 14:37
@Proto02 píše:
Taky proto jsem psala, že to není řešení, protože agrese budí zase jen agresi…

Odstranit by se měly příčiny, proc takove ideologie vůbec dostávají příležitost a jsou více či méně uspesna, obávám se ale, že to není nic vic než utopie. :?

• Citovat
  • Upravit
18305
25.12.14 15:10

@cica Myslím, že nastal čas znova zadrátovat hranice. Severní, jižní, východní i západní. Ale u nás nenajdeš moc lidí, kteří by s tím souhlasili.
(Btw: Takový Usáma bin Ládin se v Praze několik let živil jako směnárník - přitom si občas odskočil „na konzultace“ do severního Německa. A jak vidíš, zatím žijeme…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.12.14 15:14
@g.sandova píše:
Ja bych se vykaslala na pseudohumanisticky filosofie.
Jde o to, aby se tohke nazaclo dit v Evrope. Alarmujici je, ze tam jezdi i Evropane-Zapadni Evropani a bojuju za Isis.
Nemel by jim byt povolen nikdy navrat, ne do jejich zeme, ale do Evropy. Isis jsou schopni vrazdit bez milosti, do nekonecna, nezastavi se pred nicim. Opravdovy pruser bude, az v Evrope uriznou nekomu hlavu.

Netvrdil bych, že tam jezdí Evropané. jezdí tam Arabové a Turci (tedy muslimové), narození v Evropě. Tihle si nikdy neosvojili evropské hodnoty a evropské myšlení. To je ten problém. Jinak s tebou souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
25.12.14 15:14

No mě docela děsí, že EÚ nám chce diktovat, kolik přistěhovalců si k nám máme ročně nastěhovat… Zatím totiž platily hodně přísné přistěhovalecké zákony. ČR a SR je mají snad nejpřísnější v Evropě, což se EÚ samozřejmě nelíbí a chce to změnit. Jenže díky těmto zákonům je tu přistěhovalců zatím docela málo… což se ale asi brzo změní… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.12.14 15:20

@Black Cat Ať se ty trubky laskavě podívají, jak dopadlo Německo a Francie. Jinak bude reálně hrozit vystoupení středoevropských zemí z EU. Debaty o této možnosti už v ČR jedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
25.12.14 15:28

Mám z nich velký strach.
Bude jich vždy víc než nás už jen proto, že evropané mají zhruba 1-2 děti. Kdežto oni mají klidně dětí 5, i víc.
Nikdy se nepřizpůsobí. Jsou vychováváni odmalička v absolutní víře v alláha. V chránění islámu, poskytování obětí.
V Evropě jsem jich potkala pár (Německo). A to je jen slabý odvar toho, co jsou si schopni tady „u nás“ dovolit".
Když se spojí, mají mnohonásobnou sílu a jejich fanatismus nezná meze…

• Citovat
  • Upravit
Silky123
25.12.14 15:45

Bojím, a hodně. Muslimové všude vyžadují respekt ke své víře, místo, kde se mohou modlit, mít své školy apod. Ale nedovedu si představit, že dorazím třeba do Iráku, koupím pozemek a dojdu se zeptat na úřad, že jsem mírumilovná křesťanka a že bych tam chtěla postavit kostel…

Ale na ruby (viz Velká Británie) to prostě jít musí, protože právo na vyznání víry… Utíkají ze svých zemí, ale ty „nešvary“ tahají do nových zemí.

• Citovat
  • Upravit
19388
25.12.14 16:50
@Jura007 píše:
Netvrdil bych, že tam jezdí Evropané. jezdí tam Arabové a Turci (tedy muslimové), narození v Evropě. Tihle si nikdy neosvojili evropské hodnoty a evropské myšlení. To je ten problém. Jinak s tebou souhlasím…

hele, tak si pusť Juro Cnn, BBc, jezsí tam i nearabští Evropani. To je na tom dost alarmující.
Němci, Angláni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.12.14 16:54

@Jura007 stejně tak Evropani a lidi z Usa jezdí pomáhat Kurdům, jak jsem psala.
Teď jde o to, aby Evropa byla rozumná a přklonila se na správnou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
25.12.14 17:02

Já osobně mám z IS velké obavy, jsou reálnou hrozbou pro celý svět. Někde jsem četla, že je to uměle vyvolán USA.

• Citovat
  • Upravit
18305
25.12.14 17:18
@g.sandova píše:
@Jura007 stejně tak Evropani a lidi z Usa jezdí pomáhat Kurdům, jak jsem psala.
Teď jde o to, aby Evropa byla rozumná a přklonila se na správnou stranu.

Správná strana neexistuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.12.14 17:21
@Silky123 píše:
Bojím, a hodně. Muslimové všude vyžadují respekt ke své víře, místo, kde se mohou modlit, mít své školy apod. Ale nedovedu si představit, že dorazím třeba do Iráku, koupím pozemek a dojdu se zeptat na úřad, že jsem mírumilovná křesťanka a že bych tam chtěla postavit kostel…Ale na ruby (viz Velká Británie) to prostě jít musí, protože právo na vyznání víry… Utíkají ze svých zemí, ale ty „nešvary“ tahají do nových zemí.

Už nemám sílu to psát pořád dokola. V Iráku mají drúzové i katolíci svoje kostely a platí ve zvolené mešitě „daň z hlavy“. Za vlády Saddáma Husajna se ke křesťanským náboženstvím hlásilo něco přes dvě procenta obyvatel; pozdější čísla chybí, jistě chápete proč.
Lidi, vzdělávejte se trochu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.12.14 17:23
@g.sandova píše:
hele, tak si pusť Juro Cnn, BBc, jezsí tam i nearabští Evropani. To je na tom dost alarmující.
Němci, Angláni…

I tady v Čechách (i na Moravě) máme svoje konvertity k islámu. V poměru k rodilým muslimům naprosto zanedbatelný zlomek. Pár desítek jedinců. Ten „mainstream“ se mi zdá daleko významnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.12.14 17:26
@g.sandova píše:
Němci, Angláni…

To máš zhruba stejné jako počet Čechů, kteří v tomto okamžiku slouží ve francouzské cizinecké legii. Taky je to proti našim zákonům a taky s tím těžko někdo něco udělá; pokud se oni do Čech podívají, tak maximálně po obdržení francouzského občanství. Tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová